2009. február 27., péntek

Új vizek

Új ellenfelekkel játszom immár. Neten is és élőbe is alakul át a mezőny.

Uncsibbal kezdem: Net. Everesten sikerült végre unlockolni az accountomat 35 digitális kép, meg elismervény kitöltése aláírása visszaküldése után...pain in the ass.... Jó. Jó mert közel sem olyan nehéz a mezőny mint a pkr-en, több asztalon is tudom nyomni ezért. Ebből jön, hogy érkezik új monitor...vagyis én megyek új monditorért, hogy kényelmesebben tudjam tolni.
Vannak deep stack asztalok, ahol 300BB vel lehet beülni. Én terepem :D

Live: Jön sok új arc. Játszottam high rollerekkel. Kiestek valahonnan a 200k-s versenyből és átjöttek cgzni. Hát. A formámat illetően, hoztam amit szoktam. Becsalizom a regular "azt hiszi tud játszani" csókát, aki nagyon messze áll a kreatív, jó pókertől, becsalogatom szépen az összes pénzét. 2x is sikerült egyszer 4%-al egyszer meg 16%-al kimákolnia. No coment. Ő Mr 40 éves regular aki annyira magabiztos, hogy neki a 4% is jön legyintésre. Én vagyok a hülye, hogy fosok előre. Meg akkor is mikor a másik hasonló képességű regularnak kifizetem a hatos pókerét.

Dobtam még flop setet is, máskor meg 40k-t emeltem AJ-vel flop előtt for value. Érdekes játék volt. Sikerült vissza jönnöm 5k-ról és még pluszba is voltam egy kicsit. Aztán volt egy érdekes party, ahol egy blöfföt indítottam ami turnon abba fordult át, hogy kintvolt 679x két pikkel és én megmutattam a csókának a pikk nyolcasomat. Nem sikerült eldobnia a setet nem is hibáztatom érte nagyon.... rossz időzítés volt, és a pikk nyolcas mutatása csak végső kiút akart lenni, és majdnem be is jött...anyways

Volt ott egy ilyen mesekönyvből kimászott csávó is. Füstös képű volt, inkább arab mint cigány, bár ahhoz túl kevés volt benne a barna...fene se tudja. A lényeg, hogy nagydarab dagi csóka volt, korosabb, selyem nadrág, selyem ing. 8 darab öklömnyi aranygyűrű, meg 2 baszott nagy arany lánc. Kereszt volt az egyik, szal akkor cigány valsz... Na mind egy elég ínycsiklandozónak tűnt, de lehangolt avval, hogy csak 50 ért váltott. Meh. Nem tom miért, mert tényleg ilyen milliárdos ürgének tűnt.

Beszélgettem egyik dealer lánnyal is, kértem tőle tanácsot, meg, hogy ossza meg az élet tapasztalatát. Szal vannak jó dolgok a pókerbe, még ha az ember veszít is. Jah mert hogy rámjött a fasz érzés ugye megint a végére és azért stackeltem le magam a végén a blöffel...vagyis részben azért gondolom. Kijöhettem volna sokkal jobban is az estéből az összes bad beat és cooler ellenére is. Majd csak megtanulom egyszer.