2011. október 26., szerda

Póker depresszió

Rengetegszer előfordul, és mivel indivídum vagyok, nem tudom, hogy ez mennyire esik meg másokkal, hogy elátkozott vagyok-e, hogy az élet próbál arra terelni, hogy ne a pókerre fókuszáljak, vagy ez mindenkivel megesik?

A kiváltó ok:
Játszottam ahogy az elmúlt 6 napban mindig.Nl 50 et. Tegnap kezdődött a nem tudok nyerni, de ma elbuktam szinte mindent amit 5 nap alatt nyertem egy ilyen jaj de kibaszott balszerencsés vagy menetben. KK vs AA QQ vs KK Az összes szetemet megverték mindent. És annyira sűrünek érzem ezt a történést az életembe, hogy szerinem irreális. Most is 500 hand alatt kb annyi badbeatem volt mint élőbe kb fél év alatt, és azért annál tobbet tolok live imo. Ami félelmetes. Tökre úgy akartam hozzá állni hogy netes póker eddig én voltam a fasz hogy nem toltam, hisz milyen jól megy és a mai nap kijött, hogy miért is hagytam abba. És egész egyszerűen belebetegedettnek (deszépszó) érzem magam.

Elgondolkodtat, hogy mi a fasznak is csinálom ezt az egészet, és most, hogy Bécs a kapuban van, tényleg nagyon erősen ösztönöz arra, hogy teljesen más jellegű célokat tűzzek ki magam elé. Ha sikerül elérni azt, hogy egy fulltime melót szerezzek odakint ami legalább havi 1k€-t hoz akkor több mint valószínű, hogy...meh kit akarok hitegetni. Úgy is fogok pókerezni, csak egy darabig nem.

Égető szükségét érzem annak, hogy valami kreatívat is csináljak már végre, vagy ha nem is kreatívat, csak valamit amivel szolgálhatom az emberiséget. Szívem szerint kiállnék és hinteném az igét a világnézetről az embereknek, hogy merre fele próbáljanak fókuszálni, de fiatal vagyok, nincsen hitelességem, és nem tudnék belőle megélni. Így ezt kicsibe csinálom a szeretteimnek :)

De tényleg, ha csinálnék bármilyen munkát úgy érzem annyival jobban érezném magam, hogy csinálok valamit amivel hasznára vagyok a társadalomnak, emrt ez a pókerezgetés fun, meg pénzszerzés, de egy kibaszott haszontalan szar, és ez rettenetesen zavar.

Egy nagy céloom lett, mikor bemondta egy bécsi hogy odakint a Starbucks-ban angolul beszélnek a vendégekkel, hogy azt meglövöm. nem beszélek németül, viszont angolul eléggé, és érdekelne. Vágyom azt, hogy munkatársaim legyenek és ismerkedjek velük.

Elegem van abból, hogy miközbe kikapok zsinórba ugyan az az ember ellen AA val állandóan (2 és 5 out ellen turn allinekben) és közbe meg hallgatom, ahogy más versenyeket nyer meg. Sose éreztem, hogy képes vagyok akár közel is olyan jól futni mint némelyik ismerősöm. Soha nem volt olyan, hogy egy tourt úgy húzok be, hogy ömlésem van. Nem tehettem meg egy versenyen se hogy all ineket tologatok, és úgy kerülök feljebb, hanem potokat és spotokat kellett keresnem, mert rémes vagyok mikor all in showdon-ról van szó. Legalább is ígyérzem. És kurva szar kimondani, de az utóbbi fél év engem igazol. Annyira sok szaron mentem át mint az előtte lévő 5 évben együtt se! Ami baromi nagy szó mert nem keveset játszottam. Teljes mértékben elferült a játékról alkotott nézetem, mert egész egyszerűen úgy érzem, ha megrohadok se jutok előrébb, szerencsés esetben dekkolok annyi plusszal, hogy nem döglök éhen, ami bizonyos viszonlatokban igen nagy siker (nézz körül magyarországon) de nekem mindig kudarc érzés volt, ha a keresetem fedezte a kiadásaim és ennyi :S

Viszont ha kresnék have 1k-t abból 200 lenne az albi rezsivel, és a maradék 800 ból meg istenkedhetnék. nem titkolom szeretnék élőzni tovább. netezni meg nagyon nem. Hihetetlenül értelmetlennek találom. Ma beszéltem egy ismerősömmel (zoli) és érdekes dolgot mesélt anno nagy pókeres (nem írom a nevét) hogy tőle kért kölcsön és hogy mennyire nem is nagy pókeres mert faszul csinálta és most a kihalás szélén van pénzügyileg is. És aki idáig lesüllyed az nem lehet igazi profi szerintem. És itt jön ki az pl, ha nincs elég nagy rollod, és eddig a szar kis minimális edge-ű 100k hand havonta játék volt a te területed, ahol pluszt nem is csinálsz szinte, hanem az alamizsnából élsz meg amit a terem vissza dob (rake back), akkor most nagy szarba vagy mert nem tudsz elő állni egy nyerő játékkal amivel pénzt tudnál csinálni. És szerintem rengeteg netes pókeres ebben a státuszban van.

Meh. Szóval fosul érzem magam, eléggé céltalannak érzem a kártyát, neten legalábbis teljesen. 5k hand után hoztam 40$ ami fertelmesen gyenge. Széria vagy nem, szerintem nem elviselhető az, ha hetente vagy kéthetente egy ilyen sorozaton kell átmenned. Betegség. Szeretnék másra fókuszálni az életbe. talán az írásra. (ha összejön a pokernews os dolog akkor lehet rá shot-om) vagy bármi másra amit még most nem találtam meg mert már oda kint vár rám.

Szörnyű érzés (felelős tudatossággal) ez a semmit nem érő szar élet. És tudom, hogy leteszem a részem az emberiség asztalára a lelkizéseimmel amit terjesztek az ismerőseim között, de mostanra kifejezetten rosszul érint, hogy pókeres vagyok, egy hasztalan darabja a társadalomnak és ezen változtatni akarok.

...csak ahhoz kéne pénz és azt meg a pókerből tudom alegjobban szedni....tudnám elméletben