2009. március 17., kedd

Divine Sign

Ez az előző post folytatása.

Nagyon sokat tanakodtam azon, hogy mi legyen. Szülőknek még mindig nem tálaltam ki, szal nem végleges de sztem 80% ban eldőlt.
Felhoztam live pókeren is, hogy ki mit mond.

Ugyan azokat kaptam. Ha van rá lehetőséged csináld, meg fogod bánni stb stb. Tök jól hangzik csak nincs benne tény ugyanis:

A sulit bármikor tudom folytatni. Ha most úgy érzem, hogy nem akarom, viszont van más amit akarok, akkor miért ne tegyem azt ami most van és később azt ami mindig is ott lesz. Én fizetem magamnak a tandíjat semmi előnyöm nincs abból, hogy ha most végzem el vagy ha 2 év múlva folytatom. Avval szoktak még jönni, hogy nem állandó fix dolog ez a póker, mi van ha elmúlik.

Röhely. Több mint valószínű, hogy nagyon sokáig nem fog elmúlni, de legyen igazuk 5 év múlva lecseng. Akkor mi az anyámnak rohadjak a sulin?! ha 5 év múlva ez már nem lesz!!! Rohadok majd a sulin ha nincs jobb dolgom.

Nekem nem volt célom a diploma. Ez anyám, apám, nagyapám célja volt, hogy diplomám legyen. Nekem nem kell. Én easy rider vagyok. Nekem ne mondja senki, hogy kell diploma ha heti 200k-t keresek 3 v 4 alkalmas melóval amit még élvezek is.

Nem árthat a diploma, nem lesz bajod tőle. Ok akkor majd ha kell megszerzem. Itt vagyok 21-22 évesen. Most érzem, hogy élnem kéne. Minek kössem le magam olyannal ami még csak nem is érdekel?! Ha meg kell majd mert nincs más opcióm akkor meg fogom csinálni. Jaj igen biztos meg fogom bánni, hogy ahelyett, hogy most csinálnám, inkább élem a világi életet oda megyek ahová akarok, nem számít semminek az ára, szabad vagyok nincs bilincs, enyém a világ. Lehet tényleg megbánom 10 év múlva, hogy így éltem és nem mint a másik 99% és robotoltam a zh-ra meg a vizsgákra. Nagyon örülök és hálás vagyok a sorsnak és magamnak azért, hogy meg tudott teremtődni a lehetőségem egy alternatív útra.

Ja ami a nagyon cink ami miatt "Isteni Jel" Agyaltam ugye, hogy mi elgyen. Tegyük fel no suli. Akkor viszont el kell kezdenem nagyon effektívnek lennem élőbe. Rájöttem, hogy nem engedem a missisipi play-t és ezzel a post flop action-t erősítem és nagyon megnövelem a saját előnyömet. Ez be is jött.

A másik amin agyaltam, hogy akkor könyvet kéne olvasni. Úgy mint Viki. Nem feltétlenül olyan sokat, mert szerintem túl vannak értékelve a könyvek, de a nagyon jókat elolvasom, és leszűrök belőle. Ebből az is jön, hogy majd egy idő után tourozni is fogok live. Na de melyik könyvet...agyaltam. Mondjuk supersystemből elolvasom még 1x az omahát meg a holdemet. Aztán hm- legyen a Negrenau könyv, majd elkérem Vikitől, gondoltam. Aztán eszembe jutott, hogy 1 kontinenssel arrébb van. Elaludtam. Reggel kelek fel kimegyek a konyhába egy baromi nagy citromsárga pak van az asztalon Londonból. Mondom , wtf? Kinyitom....Persze, hogy Daniel Negrenau Power Hold'em Strategy könyve pottyant az égből.  :) Na ezen a ponton mondtam azt, hogy kell ennél több?


Ha bárkinek van érve vagy ellenérve, légyszi ossza meg.