2008. március 25., kedd

FT-k

Ma sikerült két final tablét is összehozni.
 Az egyik a Thefloppos havi versenyre a freeroll ahol a top 2 kap 42$-t. Sikerült ITM(in the money) lenni méghozzá a Zsolttal, ami tök jó volt.
 A másik meg egy 3000$gntd volt. Sajnos a legelején kiestem az ft-nek. Illetve, kiesett gyorsan két ss és én voltam pont a soros a 8. helyen mikor 3k-s nagyvaknál 18k mat rátoltam cut offból JAs re. Addig kör fold volt, button callolta QA val. Flop KQJ nekem backdoor szín, de semmi nem jött a segítségemre így elhaláloztam. 15$ volt a beugró, így 90$ et kaptam.
 A thefloppos freen nyert pénzből toltam egy 20$os rebuyos versenyt. A szünetben indulón voltam, addonolnom kellett az 1500 am mellé 2,5k-t még. Sajna elrontottam egy JA val és KK levágott a 70. helynél. 300 indulóból.
Jah a 15ös versenyen kereken 200 an indultak és 20 fizetet szóval pont ilyen kemény 10%os verseny volt. Jó volt para volt.
 1x kellett imátkoznom, hogy lejöjjön az ellennek a set, mert mikor betoltuk floppon nekem KK-m volt neki 44 és 356 volt a board. Kövi lap rögtön a hetes, és leesett még egy 4es is :D
 1 darab mákom volt. 102 vel rátoltam ss ként hátulról (nagyjából végig ss voltam) és JA adta flop J2x river 10 megmentette az irhám.
 Nagyon sok jó lapot is kellett dobnom mert rátolták előttem, vagy olyan volt az eksön, hogy nem tolhattam rá. Felélesedett bennem az összes Harringtonos dolog és mindet figyelembe tudtam venni a lopásoknál itt ott amott. A kora közép szakasztól a kora végi szakaszig üldözött egy mega stack csávó. Akár hova ültettek át mindíg jött ő is ha nem rögtön akkor 2 hand múlva. Nagyon nehéz volt úgy játszani hogy ott figyelt mindíg 1-3 helyre a balomon.  Pedzegetem az mtt ket szépen, van benne tanulnivalóm még és nem fogom sajnálni az időt se a pénzt se hogy megtanuljam.

A mai nap amúgy is a netes pókeré volt. Toltam Cake pokert, mert a bónuszt ki akarom venni. Csináltam összesen 3 hibát ami kicsit sok. Egyik egy KK-t nem dobtam 10es floppon pedig éreztem hogy setbe futok. Többire nem is emlékszem most.

A vége a mai napnak 150+ a cake-n 100$ a PKR en és 100$ a poker oceanon. Not bad.
Holnap edzés meg valszeg live game.

Apropó live. Tegnap voltam Rikkel. Nem toltuk egy asztalon nagyon, nem is volt baj. Ott volt Krecsi (zsolt) barátom aki a balomon ült és csomó mindenre felnyitottam a szemét ami tök jó érzés. Hmmm ami még ilyen, Andris haverom, akivel általánosba együtt jártunk, még régen Acapulcoban összefutottunk. Meséltem neki a pókerről, hogy én hogy csináltam stb, és mikor most nem rég összefutottunk, mondta, hogy elkezdte csinálni azt amit én, és nagyon inspirálóan hatottam rá meg, hogy sokat tanult tőlem. Nagyon jól estek a szavai :)
 Szal Zsolttal tanultunk ugyanis, van egy idősebb tapasztal ember, akiről már írtam régebben, hogy k jó player és észrevette, hogy én is az vagyok, és hallgatgatom a tanácsait. Legutóbb az volt, hogy beült 4 fish az asztalhoz így lettünk 8an. Sorba poziciók szerint Én, Krecsi, Szemüveg, aki annyira nem volt jó playa, sima pénzforrás kb, az Öreg :D, Rikk egy rövid időre, Csaj fish tight de mégis fishy és könnyen olvasható, másik fish aki ha lapja van akkor riverig csekkel, harmadik fish aki néha tight de haverjaival és jókedvével elveszíti a pozitív tulajdonságait (csajszi fish titkos szeretője XD), bunkó paraszt fish (csajszi original férje, amolyan tahó tapló nagydarab beszolós szabály szegős emberke). Ja ez a figura mutogatta a lapját a többi hal haverjának de nem tudtunk ellene mit csinálni nem volt lényeg. Többször mondtam, hogy lassan mek bla bla, de a Maistro mindíg jelzett, hogy maradni kéne. Később elmagyarázta, hogy azért mert ott van 4 fish meg mi 3an jó playerek és meg tudjuk őket fogni így van esélyünk ellenük. Lassan leszoktattuk őket a preflop 1k-s hívásokról és a végére kipakoltuk őket kb.

Utána toltam kis dealers choise-t ami kicsit para volt, 4 fish meg még 1 ember. Ki is ültem egy fél óra után 2k minusz de tapasztalat meg volt és elég is volt arra a napra.
23k plusz lett a live sessiön.