2011. február 18., péntek

Rigged poker

Na sikerült magam végleg megygőzni, hogy ne játszak PS en soha az életbe többet.

Leírom a partit mindjárt. Úgy gondolom, hogy vannak olyan oldalak amik őszinték meg olyanok amik nem. Lehet hogy kijön a long run de hogy?! Mekkora oda vissza javulásokkal.


Tudom most le fogom járatni magam avval, hogy leírom a partit hogyan játszottam meg, leszarom.

Turney 10+1 1r1a 300 player 1000 indulóból. avg 24k. Stack 32k. Image rólam late posból lopkodtam nem olyan über gyakran. Ellenfelemről: állandóan megpróbált lejátszani:

7Ks CO előtt egyel de a CO sit outon. emelek 300/600/50 nél 1500 ig. Megadja D ről. Stackje 35k. Flop 5jT kettő az én szinemből. hívok 4350 es potba 3k-t, amit megad. Turn 4. másik színből is kettő kint. Bebasztam az all int mint egy hülye. 1 okból igazán. Hogy dobja el a gecibe, mert úgy gondoltam, hogy minden másra ő vágná be az all int, mert állandóan keresi a spotot. 27k all in. Instacall. 78s! a másik színből.

Nem hiszem el, hogy 5JT-n evvel callol, és turnön a két és félszeres over bet all int ilyen deepen egy versenyen így insta callolja tök mind1 milyen húzóval.

Tényleg nem tudom elhinni, hogy egy ilyen insta callt nyomat egy ilyen helyzetbe egy ilyen boardon ilyen deepen ...bla bla bla. Tényleg split sec call volt. Nem igaz, hogy ilyet lehet csinálni.

Mind1 kicashelek a gecibe mert vicces.

Amúgy 1 másik nap volt amit szintén tournizásra szántam itt, minden féle full ring versenyek. És állandóan úgy estem ki, hogy 4 asztal SH cg ben nincs ennyi cooler egy hét alatt. 1 óra alatt volt x darab set over set, meg AK val top pár az AA ellen meg ilyen "jajjj micsoda véletlen".

Toltam még HU versenyeket. Ott is csak azon röhögtem mindig, hogy milyen funny mikor megindul a backdoor 50% hogy jön. Ennyi. És HU ba sok all in volt. De hát PS a világ legnagyobb helye, minden pro playerük mindig nyerő (haha mekkora véletlen)

Amúgy SH-t tolok a pkr en 4 asztalon. Hát sokkal jobban megy mint a bodogon. Nem nagyon veszítek de még nem is nyerek. Tágítja a W a tudásomat meg olvasok is szóval előbb utóbb jó lesz. Amúgy is free roll mert nem az én BR-em, és közbe az élő rovására egyáltalán nem megy szal win-win.

És nézem a The Real Hustle sorozatot és tanulom, hogy hogyan kell elkerülni, hogy átbasszanak bármi féle képpen. Tök jó. Abba vannak mindig olyan szituk, hogy mikor túl sok véletlen egybeesés van túl rövid idő alatt akkor jobb ha gyanakszol.

Élőbe is csalnak, neten is tuti. Van ahol többet van ahol kevesebbet. A PKR nekem azon kevesek közé tartozik, ahol tök mind1 milyen cooler hónapom volt, sose mondtam, hogy csítesz szar barom oldal (legalábbis asszem XD)

Edit: A partyhoz még annyit, hogy ez volt az első komolyabb ütközésem a csávóval. Nem tologattunk egymásra allineket, és az asztalnál se nagyon teszegettem be all ineket.

Játéktechnikailag meg, mivel versenyről van szó, szerintem nem is hibás 10k ra 27 all in-t mennyi, mert ilyen helyzetben tényleg szinte mindent el kell dobnia, és annyira kevés minden marad és olyan ritkán amivel meg tudja adni, hogy tuti+ EV és emellé ha meg is adja tuti, hogy van outunk egy vödör plussz tényleg nem adunk teret arra, hogy smar ass legyen és turnon lefloatoljon. Lehet hülye elmélet semmit nem számoltam utána a wc-n jutott eszembe, hogy nagyjából reálisan hangzik. Lehet h nem az XD