2009. április 9., csütörtök

Lélek öntöde

Ez most egy kis lelki erő öntés lesz, kódnév kör hetes kilences... Andris

Voltam Lurdyba. Egy elég hosszú, 12 órás sessiön végén írom ezt a bejegyzést reggel 11 kor. Totál lap sivatag voltam. 1 db kombódraw 1db Ászpár és 1 db dáma pár, amit fel tudok mutatni. Egy igazán emlékezetes bad beat egy lyuksor ellen 100k-s kasszába.

Mostanában amúgy is rám jár a rúd. 77JA boardon AA-m kevésnek bizonyult és még sorolhatnám. Nembaj túlélem, viszont, ma hazafele jövet az az érzésem volt, hogy mivel nekem megnőtt a rossz széria mutatóm, valaki másnak csökkennie kell, így eldöntöttem, hogy az a valaki legyen az Andris.

Jelenleg a gazdasági válságot követve ő is pénzügyi nehézségekkel küzd, és próbáljuk újra éleszteni, a zöld posztón elvérzett kihülőben lévő testét, de minden egyes töltésre jön egy bad beat, és újból csak kiegyenesedik az a szinusz hullám, de úgy érzem most jön az a charge, amivel újra kalapálni fog az a pókeres szív és visszarántódik a sorba.

Ezt a partit így az ő tiszteletére. Vakok 500-500 én élő vak 1000ig 100k-s stackek mindenhol majdnem...lehet csak nagyvak voltam mindegy. Mögöttem ült Ghandi aki egy indiai srác. Ő megadta meg még 1 max 2 ember, és emeltem 4500 ig asszem. Lehet csak 4k ig 7h9h-val. Ő vissza hívott 11k-ig. Megadtam. Flop Qc2h7c Csekkelek, hív 15000-t amit mgadok. Turn Tc. Csekkelek gondolkodás után. Azon agyaltam, hogy hol tudnám megnyerni ezt, és arra jutottam, hogy törnön valszeg sehogy, riverre maybe. Csekkel. River Ad. Bele hívok 35000-t és marad még kb 45k-m. Elkezd gondolkozni nagyon erősen. Valamit tennem kellett és felajánlottam neki,
 magam elé tolva a két lapomat, hogy válasszon (kb 2 perc telt el minimum) rábökött az egyikre, szerencsémre a hetesre. Megmutattam neki a kör hetest hát. Agyal és egy treff ászt mutatott a muckolás folyamatában.  :) Ennyi Ez a hand nem nagy show így leírva, olyan mint egy kurva jó vicc nem átélve hanem elmesélve, ott tök szakasztóan izzasztó volt és baromi jó is.

Nah mind1. Szal CSÁÁÁÁRDZS