2011. augusztus 13., szombat

Sessiön 9&13

Most leírok 3 sessiönt ami volt. Amúgy otthon voltunk 3 és fél napot kb azért nem is volt bejegyzés. Sok erőre van szükségem:

AQ utg limp call 11Q52 3 way cc 3-A (két szín) c r30 to 100 és vittem

Volt 3 missed mega combo drawm, mindegyik straightflush draw +1 vagy két over carddal!!!! Mindegyik nagyon nagyon kedvező helyzetbe mega oddsal.

AA feszes asztal. Én raise 10 fish call tight raise 35. Vagy KK vagy AK.Ak-t tuti dobná, és mivel nem 600 BB deep ezért becselezhető mert 100%, hogy cbeteli megadom fish is. Flop Kxxr csekkelem a fish is tight bet 60 én raise 120 fish call 49, tight call all in Fish QK tight AK. Turn Q. Sidepottal egész olcsón megúsztam!

Volt egy party amit szerintem ha feszes módban játsza az ember nem volt hiba. UTG all in 9 én utg+1. Nem láttam értelmét, hogy 12€-ért izoláljak sokkal jobban megérte volna floppot nézni. Calloltam meg még 3 an és egy eddig feszes manusz raise 55. Eldobtam, mert úgy gondoltam, hogy max flip lehet, mert itt nincs értelme kiemelni nagyon mindenkit főleg nem szar lappal, úgy hogy elégy Calling station szagú az asztal. 1 callolt vmi szutyokkal nála meg 56o volt. Úgy éreztem, hogy feszes játékkal 150 BB ből ez jó play itt, és tartom ezt az állásom.

K9s late pos raise straddle-re 16 körfoldra. 2 call 639 (két szín) betelek 26 ot 2 call-Q(3. szín) all in donkolnak és dobtam, mögöttem ss volt még 20-al valamelyik tuti vert

QQ limp raise all in 55€-el short stack ellen. 89 ellen. flop 886

És a visszajövetel utáni első sessiön ma:

AA val sikerült megnyernem pre all int 50BB ellen KK ja volt és kitartottam!.

Fish (minden handet emeli szinte) raise 12 2 call én QQ 40. Fish call meg egy ss is. Flop Axx. Csekkelem, fish hív 27 et ss callolja all inbe. Eldobtam mert, ha a fishnek nincs is A-ja akkor a másiknak van, és akkor nem tudok side potot építeni+nem is olyan tuti, hogy akarok side potot ilyen floppon+ha meg nincs A ja a fishnek tuti szétbarellezett volna, mert úgy tolta. Ha az ss eldobja megadtam volna neki amúgy.

ATs short handedbe r 8 ig 3 call. ATQ a flop. cbetelek kínai mögöttem mint mindig call. Turn J. (előzménye a handnek, volt egy 99 em, emeltem vele megadta, flop 8Jx volt, cbeteltem amit callolt, turn J, csekkeltem, mert tudom, hogy J-t nem csekkel el, és ha csekkel, akkor riveren check callon vagyok az esetek nagytöbbségében--river 8.... és itt betelte) csekkelem hív 30 at, megadom, mert blöffölhet, lehet kisebb két párja, és fullosodhatok is. Csekkelem rivert és mega value betelt 42-t és foldoltam és flop sora volt.

Uccsó hand T7s. Callolok 5x et vakról. 4 way-be. Flop T7J (két szín) csekkelek kínai donk bet 17, original emelő call, én raise 60 (120 ból) kínai fold, orig raise szenvedős call. Minden turnön all in vagyok, talán J-n nem turn Q all in 64 adja. River K (mit verek...) QK-ja volt.

Ennyi eddig, nemsoká jön az ötletes bejegyzés

Ami a versenyeket illeti gyorsban. Összesen 3-at toltam. Egy 20asat az első nap. 1. all inemet elvesztettem 1 pár ellen over párral törnön. Másik 36os. 1. all int megnyertem mert riveren volt és nutsom volt, másodikat buktam sorhúzó ellen, 3.-at AK val A3 ellen. Kiestem onnan is.
Az uccsó most egy 100000€!!! (százezer €) freerollon volt. 5k induló chip. Első kieső voltam flipet buktam. Őrült kínai volt és úgy gondoltam hogy mivel első 4 szint lassú de utána beindul mint az állat, ezért nem lehet annyira várni+verseny elején jobban szoktak faszkodni+őrült kínai volt. TT vs AK amúgy.