2011. január 4., kedd

Poker stuff

Pókeres bejegyzés lesz.

Most jöttem meg élőből. Sajna nem sikerült. Leírom aparty-t

Late poziba ülök 40k val. középről lazának tűnő gazdag faszi emel 700 ig (békés asztal volt ilyen téren) 1 loos call, egy tight call én jövök. 5d3d Emelek persze 3200 ig. Kördfold orig emelőig aki callol. Másik kettő dob. Flop 5sAd3c.

Csekkel. Dilemma. Vajon ha ásza volna elcsekkelné? Ha nincs akkor érdemes belehívni. Úgy döntöttem, teaser bettel megnézzük, hogy van e értelme a party-nak. Gyengének feltüntetett cbetet toltam 3k. Ezt megadhatja kisebb pp vel is. Meg is adta Turn 4s.

Elég fos lap. Csekkel. Ha leesett neki, tuti nem itt fogja vissza rézelni, de kettesre nem igazán raktam. Esetleg megindult a flöshúzója? A pp je van és ezek felett akkor még mindig callolhat. Terv hívni egy value betet ami egyben show down-t is vásárol a riveren ha nem fullosodok. Bet 5400. Adja. River 3s.

Csekkel. Hm mondom perfect spot. Ha esetleg backdoor flössre ment megkapta. Ha esetleg mégis sora lett volna, egy hosszabítós akkor szintén jó. A3 elég halvány, szinte tuti hogy nem. Próbáltam kicsit még szóval is játszani. megkérdem mennyiért dobná el. Azt mondja 5400 ért tuti. Mondom 5300. Kis vártatva rátolja. 32k total. Hm hát meg kell, hogy adjam, szerintem jobb vagyok, lehet a szöveg miatt tette rá, lehet mert tényleg flösse van. Mutat AA. Slusszpoén, hogy dobattam pre egy 44 et.... Ilyen az amikor "it''s not ment to be"

Sigh. Jól játszotta meg? Gyakorlatilag igen. Viszont elméletben nagyon nem. Az kira, hogy csak callol az AA val. Az is, hogy elcsekkeli 2x. Az hogy riveren is totál hülyeség, és abszolút arra enged következtetni, hogy semmi más nem járt a fejébe, csak, hogy jajj setem van csekkelek, megint csekkelek, és riveren is mert muhaha. Csak ha rakott volna lapra akkor nem csekkeli el a rivert, ugyanis ha nem esik a fullom akkor mögé csekkelek simán. Viszont kívülről, nagyon faszán megjátszott mesteri pro party volt. A problem, hogy mindenki tudja, hogy abszolút nem rakott lapra, csak slowplayezett agy és koncepció nélkül. Na mind1.


A másik, hogy Pstar meg Zsolt barátaim PKR-es accomra vásároltak Phase ticketet HU-ra. Volt régebbről sima sng ticeketem azt eltoltuk. Ez a HU ticket meg megért. 10 lépcsős. 4 ből 380 :) Harmadoltuk. Nem egybe toltuk le, összejöveteleknél 2 lépcsőt játszottunk mindig. Poén volt. Agyaltam, hogy benthaggyam neten vagy mi legyen vele. Eleinte bent akartam, aztán rájöttem (ja csak toura ofc) hogy a faszom, ha már itthon vagyok akar kártyázni a faszom. Még ha poén is. Ha heti 5-6x tolod live akkor ha itthon vagy nem akarod sztem. Legalábbis én nem egyelőre. Majd egyszer. Egyelőre más a cél és ahhoz 100-200 live elég.

Hát ennyi most. Van még filós téma, majd a közeljövőbe bedobom. Amúgy baromira belustultam akarácsonyra. Nyilván nem mentem játszani, kb másfél hét totál kimaradt most próbálom magam rávenni újra. Voltam tegnap is sajna az is minusz lett. Most ugye az van hogy 40 buy in 20k az add on ha kell rá, rebuynak viszont nem veszem meg. Így ma is ott maradt. Na szal tegnap meg hívogattam szépen a semmiket és ma elgondolkodtam. Mikor volt az a póker barátos verseny és a joker face csávó le akart vadászni és a végén sikerült is neki nagy skillből a pókerével. Szal, most az egy jó jel egy játékosról, ha a blöffjei pókerbe futnak? Mert azt vettem észre, hogy azért megesik egy párszor, hogy póker ellen vazirgálok. Ott is levegővel estem ki póker ellen. Elvileg jól csinálom, mert nem adja meg mással. És ezekben a szitukban adrill lehetősége persze ki van zárva mindig. Mert az volt a party amúgy, hogy 78 al egy T66 os floppon check raiseltem 1200+3 call-t 6k ra ami tök legitim volt. Csak 66 ott volt a csókánál. Ez csak elmélkedés nah, hogy jó jel ha a blöffjeid pókerbe futnak? Mert akkor hosszú távon jól csinálod, ha akkor blöffölsz mikor vagy semmi vagy nuts ami póker a szitu?

Na tényleg ennyi

Pííísz