2010. augusztus 6., péntek

Blog Break

Szünetre rakom a blogot ez után a bejegyzés után szeptemberig.

Szét voltam esve lelkileg. Kis Pupák öntött belém lelket, meg megtaláltam magam végül. Toál káosz van. Kaptam pkr en random 200 at amit el is vettek aztán, meg a bankszámlám is lement -100k ba pedig elvileg nem mehet, és a cucc még nem érkezett meg., de mondjuk amiatt nem fogok aggódni az nem veszik el.

Nem megy nekem az, hogy minden terembe ott vagyok egy kis pénzzel és 3 teremből kaparok össze 4-5 asztalt nl 50 re. A full ring teljesen halott mindenhol, ahol nem, ott meg setminingolós regek ülnek. Le lehet őket verni tudom is a receptjét, de sok most. Átgondoltam az egészet, mondjuk azt, hogy nem véletlen, hogy kijött a pénzem a VISA-ra és nem az MB-re ment úgy hogy avval tartok akkor maradjon is kint. Élőzni fogok. Átszámolgattam a dolgokat, elvileg nem lesz bajom. Ha 1 napot 40k val cap-elek meg 20k-s beülővel akkor van 32BI-m.

Arra is rájöttem, hogy nem jó olyan helyen pokerezni ahol te vagy a bigstack és mindenki kisebb nálad, mert azok félteni fogják meg ilyesmi, meg ahol 20k val ülnek be max, szal 100-200 lesz és nem félős emberek ellen. Tight leszek amennyire értelme van 200akért nézek ha tudok floppokat, de ilyen 500-1000ért nem igazán fogok. 20k Val ülök le mindig. Ez lesz. Majd írok 1 hónap múlva.

Hajrá

G terv

Kb ez a G edik verzió annyi komplikáció van. Ma csinált egy vicceset a pKR egyszer csak lett 199$ a számlán. Nem volt nyoma honnan. Be ültem vele 6 leosztásra, hogy legyen HH.n nyoma, hogy toltam mert van pénzem. Nyertem 40 et (lol) Elmentem másfél órára, és mire hazaértem nem volt ott. Kicsit káosz mi?

Aztán rádöbbentem arra is, hogy a PS en minden féle CG szar. Omahával próbálkoztam nl10. A fos, hogy a 11 asztalból 6 olyan hogy 50BB max-os. Annyira nincs játék, hogy az fáj, 11 asztalon toltam és tili toli ment csak. A deep asztalon meg akkor volt all in, ha split volt azt ment 3$ a levesbe. Szal rájöttem hogy kiveszem onnan a pénzt és felrakom valahová, ahol nincs 1000 asztal egyszerre. Meg is lett. Jajj, olyan érzés, mint ha újjá születnék kb. Végre tudom tolni ahogy elhatároztam! Kira