2020. március 28., szombat

Burn it! Buuurn it aaaall!

Nem is tudom hol kezdjem annyi szarságot akartam írni, hogy végül semmit nem írtam és a kezem se jó még és a járvány miatt nem is tudok se dokihoz menni se kezelésre utána...........i guess ez legyen a legnagyobb bajom.

Egyrészt szeretnék írni, hogy mi hogyan kezeltük itthon a Lénnyel, de azt hiszem az nagyon ilyen "én meg mondtam" lenne. Írnék szívesen a faszkalapokról is, de az meg nagyon köpködős lenne. Szal nem tom mi a helyes megoldás, így asszem írok ami jön, azt lesz ami lesz.

Tehát:

1. Személyes felelősség

Amikor elkezdődött ez az egész én azt mondogattam, hogy az előtt kéne lezárni mindent (magunkat) mielőtt bejön, mert utána már túl késő. Elég hülyeségnek hangzik, beengedni a betörőt és utána bezárni az ajtót, hátha úgy jó lesz. Kb senki nem akart felelősséget vállalni és megelőző szigorú lépéseket tenni az egész világon. Montenegró reagált a legkomolyabban amikor megjelent náluk az első confirmed case, de sztem az már elég késő a lappangással és a fertőzési sebességével ennek a cuccnak.

Szóval én eldöntöttem, ha elkezdődik én bezárkózok. Szerencsére hamar reagált relatív a magyar kormány, sőt a világhoz képest az egyik leghamarabb és bezárták a sulikat, így én is azt tudtam mondani, hogy akkor én se tanítok. Mindemellett teljes mértékben készen voltam ott hagyni a munkámat is, mert az egészségem (környezetem egészsége) ilyen súlyos helyzetben jóval előrébb való. Megértem, hogy vannak esszenciális munkák amiket el kell látni pl a boltokba eladó, de ebbe a részbe nem akarok bele menni mert túl hosszú lenne, de legyen elég annyi, hogy valszeg a kaputelefon / elektromágnesboltba eladónak lenni, nem ezek közé tartozik.

Szal ez volt a hozzáállásom és ezt próbáltam terjeszteni mindenkinek több kevesebb sikerrel. A barátaim felfogták a helyzet súlyosságát a szüleim nem annyira. Mielőtt beindult a bevásárlási "pánik" ... amit csak az hülyék láthatnak pániknak, mert valójában a megfelelő reakció volt, mi bevásároltunk, és győzködtem szüleimet is akik csak legyintgettek. Mondogattam nekik h mennyenek beteg szabira ők meg is tehetik rendesen, szarjanak már a munkára de a rabszolga lelkűség erősebb volt annál. Én elengedtem ezt a részt. Azt csinálnak amit akarnak DE....

2. Felelősség mindenkiért

Úgy gondolom, hogy azok az emberek akik nem tartják be a szakemberek tanácsát és véleményét mind egytől egyig hülyék. Mire alapozva gondolják, hogy ők jobban tudják mint a szakember?! És ha ezek az emberek csak maguknak ártanának vele leszarnám. Ő baja, de sajnos nem, sajnos árt vele az egész országának az által, hogy terjeszti a szart és leterheli a rendszert. Ez a keleti országokban nem annyira jellemző európában, de van rengeteg példa. És rengeteg rengeteg ártatlan ember is meghal miattuk és ez egy sokkal nagyobb és sötétebb képet alkot az emberiségről és az idiotizmus elrohasztó erejéről.

Sajnos ez az egész nagyon erősen rávilágít arra, hogy mennyire hülyék milyen sokan. És az a baj, hogy viszik magukkal a hülyék a nemhülyéket is. Most felcsatolnám a karszallagot és legyintgetnék egy kicsit:

Az ilyen faszkalapokat be kéne vágni egy helyre, hogy tombolják ki magukat ott, legyen mind megfertőzve, úgy is jobban tudják, meg ők úgyis túlélik, aztán elintézné őket a valóság a faszba anélkül, hogy szétkúrnák a világot mindenkinek.

Ott vannak az idióta spring break-es party patkányok "én egészséges vagyok rám nem hat", de ott van a faszkalap NBA player is aki ugyan evvel a mentalitással "jófejkedett" és tapizott mindenkit meg a csapatába, hogy "na mivan fosol".... pozitívra tesztelt. Ott vannak azok az emberek akik tömegesen vonulnak ki az utcára tüntetni, hogy nemár hogy karantén (de ilyen riot szerűen...most nem fogom telerakni videóval a blogot.) Aztán ott vannak akik nyaldossák a szent szarjaikat, mert az holy és nem árt. Bevágnám az összeset egy városnyi, vagy kerületnyi területre, dobnék nekik kaját azt megnézém, hogy áll a helyzet 1 hónap múlva.

De, hogy igazán darkos legyek az ilyen emberek, mef akikről még írok majd.... mi lenne ha lelőnénk az összeset? Hogyan lehetne kiírtani a világból a hülyeséget? Van rá mód? Nyilván a valóságban nem működne amit írok, de mi lenne ha fel lehetne sorakoztatni az összes ilyet, adni nekik még egy esélyt, hogy megváltozzanak és ha nem teszik kivonni őket az emberiségből.

Pakisztánban a rendőrök szarrá verik husángokkal azokat akik megszegik a karantént. Azt kéne mindenhol. Úgy érzem a nyugaton nem ismerik már mi az hogy fegyelem, meg társadalmi felelősség vállalás.

Hihetetlennek tartom, hogy még most is vannak akik mondják, hogy ez semmi komoly mint pl a fucking elnőke az USA-nak miközben ha megnézné csak a saját kurva országát látná a valóságot, vagy hogy 2-3 héttel előtte mi történt azokkal akik ugyan ilyen faszul álltak hozzá (olasz, spanyol) meg azokkal akik nem álltak készen (kína) és neeeeem. nem számít a valóság.

Az emberiségbe vetett hitem régóta ingadozik, úgy voltam vele, hogy az utolsó esély amit adok neki az a US elnök választás. 1 jelölt van (volt) a Bernie aki az emberekért küzdött. Amiért kiállt az emberek 65-80% egyetért. Mégse rá szavaztak!!! Meg is érdemlik a sorsukat. Többségbe van a hülyeség.
George Carlin mondta, hogy a demokrácia jól működik "this is the best humanity can offer". Én azt szoktam mondani, h a demokrácia működik a többség dönt, és a többség idióta. Mivel ugyan annyit ér a fogyatékos szavazata mint a doktoré, és fogyatékosból több van mint doktorból, nem tudsz mit tenni. A hülyéket megvezetik, akit meg nem tudtak azok meg nem maradnak elegen.
Slusszpoén, most mindenki kezdi sírni a Bernie álláspontjait, amit annyira fújoltak...de azért elnök sose legyen belőle. Mind1 lépjünk

3. Az jön amit megérdemlünk

Mivel az emberiséget ilyen mélyen átjárja a korrupció. Legyen az pénz, vagy a hülyeség rohasztványa, a túlzott liberális gondolkodás, hogy "éééén vagyok a fontos" meg az ehhez hasonló, pontosan az történik kb amit megérdemel a világ, és közben a végén amúgy nem lesz annyi értelem az emberekben( egyénekben lehet, de úgy csoportosan nem), hogy felelősségre vonják azokat akik a felelősek azért pl, hogy több százszor annyi ember halt meg mint kellett volna, mert nem intézkedtek. Van ez a mondás ha elég hatalmas vagy ha hibázol is felfelé esel. Amcsiba szokás a leginkább de mindenhol igaz. Ha elég nagy a céged, a profitot elrakod a bukást meg szétosztod. Ha jólmegy a biznisz zsebre teszi a fejes, ha meg nem akkor majd az állam kifizeti mert "esszenciális ekonómiai ereje van" Privatise the profits and socialise the losses.

Mindig fontosabb mindenkinek a saját biznisze és ahogy megírtam mittom én mikor a nagy cégek örömmel fogják kockáztatni a dolgozójuk egészségét és életét a cég érdekéért. A dolgozók meg birka faszkalapok és hagyják, hogy ezt megtegyék. "jaaaj de nem tehetnek róla" Anyádat nem, az hogy most olyan szarba van, h úgy érzi nem teheti meg 99%-ban az ő hibája. Nem zárom ki lesznek egyedek akik nem tehetnek rőla valszeg, de nagyon kevesen.

A legtöbb amit tehetek azt hiszem, hogy megpróbálok olyan életet kialakítani, hogy a lehető legfüggetlenebb legyek ezektől az összes rendszerektől, és akkor ha ég is a világ egy darabig elleszek majd a végén én is elégek, de addig legalább békében voltam és jól érzem magam.

Rájöttem, hogy semmi értelme nincs politikával foglalkozni. Nagyon erősen belementem az elmúlt legalább egy évben, de mivel a legtöbb ember nem információk alapján ítélkezik és az állásában változásra képtelen, hacsak nem bassza tarkón telibe a realitás, így totál felesleges evvel az egésszel baszakodni.

A tudomány pedig nem hit kérdése és azért mert ignorálod a tényeket, vagy véleményként kezeled az még tény marad. Nagyon sok ember elment ebbe az irányba is. Way too much

4. Random stuff.

Ha már köpködök. Eszembe jutott egy aranyköpés volt geci munkáltatómtól: "a gyerekek szeretete a fizetésed" Mondhattam volna, hogy avval kitörölhetem a seggem, de rájöttem, hogy még azt se, mert az emberek a WC papírra ráizgultak annyira, hogy még azt se kapnék a mosolyomért, azért is fizetni kéne.
Amúgy annyira szépen leírja megint csak az egész emberiséget. Itt a kurva nagy járvány, és bazdmeg WC papírt vásárolnak. mi a faszért? Kell a túléléshez? Nem lehet helyettesíteni, vagy csak kimosni simán? És a vírus közepén ott mennek ölre a földön és köpködik tele egymás pofáját. Mindet elkülöníteném a kis területemre. Tényleg nehéz szavakat találni a hiszéria ilyen szintű agyatlan elterjedésére és csak ámul az ember. És ami félelmetes, hogy fingod sincs kik ezek a civil életben. Van köztük tanár, orvos, fasztudja mi. Nem tudod.
Ez is egy érdekes para dolog, hogy felszínes ránézésből nem tudhatod meg soha, hogy mennyire mély a pöcegödör az ember agyába, csak ha egy kicsit komolyabb témákról beszélsz vele. És ezek mind ott vannak szabadon a társadalomban és csinálják állandóan agyereket és továbbítják ezt a fasz mentalitást. Annyira elkeserítő, nem találok kapaszkodót amibe bízhatnék az emberiséggel kapcsolatban.

5. És aztán...



És amikor ez a szar elmúlik, addigra mindenki el fogja felejteni ami előtte volt, jövőre jön az újabb, nagyobb erdőtűz, a jégsapka olvad tovább, a műanyag megy a vízbe tovább, az olajat égetik el ugyan úgy tovább és mint a WC papiros faszkalapok fog tovább masírozni az emberiség a saját pusztulása felé.

Please prove me wrong!

PrePs.: Miután megírtam rájöttem, hogy a kövi post az majd meg pozitívságról fog szólni, hogy ne az a feeling legyen h utálom az életemet, mert marha messze vagyok attól.

Ps.: Jah akartam még írni azokról a faszkalapokról akik azt hiszik csak azért mert szartak gyereket valahogy morálisan felette állnak a világnak, és amit ők mondanak az default igaz XD De ezt majd next time.