2011. október 27., csütörtök

Izgalom

Wow megütött, hogy mi az amit imádok ebbe a játékba, és mi a legnagyobb bajom általába a netessel, meg néha az élővel is.

Az IZGALOM

Feljebb kalandoztam egy kicsit 1 tétel feljebb nl100. Hajnal van ilyenkor nagyon jó játék szokott menni. Csak 1 asztalon ráadásul. Toltam a 25 meg 50 et, aztán a 25 megszűnt, 50 meg uncsi volt, és egy hatalmas halam még régről ott van nl100 on beültem.

Miután kivittem az első (és eddig egyetlen) kasszámat...na jó leírom aparty-t hogy póker is legyen :D AKs mid pos. 2 limp. Én 5 ig emelek. Callol a nagyvak, és a limper. Flop 67Ar Beledonkol a vak 10 et, egy dob. Van előtte kb 80 asszem. Csak megadtam, hogy ne ilyesszem el az ászáról. Turn K. Wow mondom ezt a mákot. A coolerek felét kinyírtam, ugye ha Aces up-ja lett volna floppon. Csekkel. 42 be beteltem 28 at. Callolta. River 8as 3. szín. 40 volt előtte betett 20-at. Nem éreztem értelmét a visszaemelésnek nagyon mindenki tudja miért. Megadtam. Mutatott AQ-t. :P És akkor:

Olyan bazi jó volt végig izgulni az egészet. 1 téttel vagyok csak feljebb. Pont most van AKm- nl 50en és szarok rá. Mekkora király érzés volt végig izgulni és behúzni. WoW! És ez a bazi jó feeling van szinte mindig mikor élőzöm, csak kicsit kisebb mértékbe, és erre annyira szükségem volt most. Lehet bele kéne iktatnom időről időre, egy ilyen arany időszakba, egy egy asztal max másfél buy-in (reloadolgatások maxra ugye) sessiönt, hogy érezzem az életet magamba a póker iránt. Tök fasza érzés, és annyira nem viszek vásárra sokat vele.

A lényeg, hogy baromi jó érzés ez. Gamble feeling, igen valahol az, de nem a függőséges része, hanem a kihívás, és hogy számít. Hogy minden hand igazán számít és nem az van hogy 5bb/100 ami azt jelenti, hogy minden handem 1 huszad fucking nagyvakot jelent!! Nah csak ennyit akartam leírni, hogy király volt. És még ha el is bukom, akkor is kiszédített a zombi állapotból :) Sokkal jobban kijön a jó meg a határ eset döntés között a vonal, sokkal jobban átgondoltnak érzek mindent. Igazán érdekes, tényleg jó ötlet lesz hetente egy ilyet belerakni :)