2008. június 5., csütörtök

Jött

Most elmondhatom életemben először, hogy jött. Bár egyáltalán nem volt az, ami az igazi klasszikus, amikor a csávó 92 vel is nyer akár mit csinál és kitart neki ez egy egész éjszakán át.

Tegnap voltam a Goldban (meglepő? :D ) Elég gyenge asztal volt passzív ritka action-nel. Én voltam az über bully. Semmi gáz nem volt vele. VViszonylag short is volt avg 7 player, viszont volt 1 QQ 3 KK és 2-3 JJ meg legalább 5 AK 2-3 1010. Ez reggel 4 ig. Az Ak kat nem tudtam egyáltalán kifizettetni asszem, 1010 et se egy KK-t meg egy JJ-t mindíg azt amelyikkel setem volt, amúgy meg bully bully és avval építettem a stackemet.
JJ vel 6-7 k van előttem floppon J48 a flop kb és a csávót beledumáltam hogy rámtolja :D
Másik mikor KK val volt setem Kx volt nálla ott is beledumáltam hogy jöjjön :P Ez itt skilles kifizetések voltak. Elbuktam viszont megint a legnagyobb kasszát. Suited conra open ended str8flush draw. bet pot 1700 amire jött egy kamikáze all in 11k val Krisztián (tulaj) tól. Hát meg kellett adnom, főleg, hogy max 1 párra tettem. Az is volt neki 1 pár lyuksor. Nem javultam. Nem csüggedtem amúgy mert 19+ lett a vége amivel a multkori -15-öt szépen kijavítottam (ott a csávó megadott fdrawra egy all int)

Aztán mentem ma bestbe mert ilyenkor Goldban nincs játék. Fél 10-10 felé értem le és 10:50 kor mondtam, hogy mek kajálni, mert nem volt player. Aztán mikor visszaértem 15 perc múlva 9 player tolta, na mondom faja bezsuttyantam.
Utólag tudtam meg, hogy Sanca Panca ült a balomon :D Egy tök jó fej hangulatos, laza agro player. Ott volt pár haverja akikkel általában szokott játszani mint balra. Jobbra meg kis srácok akik nem tudom mit csináltak de QQ val meg JJ vel is limp call és végig check call 9-10 es magas boardokon. Tök szánalom volt, meg az is hogy csak 1x javulták le az egyiket, persze 78910 boardon QQ val meg kellett adnia az über emelést...szánalom.

Szóval első party-m respekt beállító hatással volt. Először is Sanca mondta, hogy emlékszik, hogy lemákoltam :D és itt belémültette. preflop nem volt semmi asszem élő vak voltam és sok call volt. Flop 793 2 treff. csekkelek 2. nak aztán 1500 as bet amire jött 2 call. Én 6k-t toltam. Turn x. Csak sanca volt. Úgy éreztem hogy drawja van semmi más. Rátoltam, ha megadja se baj. Megadta, drawja volt (combo) nem jött. :D 35k körül lehetett.

Aztán volt még egy flop kombó draw-m amire hívtam 1500 pot körülit amire jött egy 6k reraise K68 amit én 25k all in-ig toltam amit K4o megadott!! LoL. Lejavultam.
Ezután volt asszem még egy kombó draw-m. Igen. 910 el vagyok bent. Flop j8x nem volt flösdraw. Pot nem volt rosz 5k körül, amire sanca 12k all int tolt. Ez így dobó ugye, de akkor megadta egy srác aki előtt már csak 6k volt így adhattam. Turnre flösdraw-m is volt. Rámtolta megint bemondhattam, megadom, de nincs semmim :D. Leesett.
Aztán egy KQs el végig calloltam egy bátortalan embert river blöfjével együtt egy 25k-s potért (top párom volt)
Csek call gyerek ellen buktam egy kisebb potot 2párral majdnem csak minibetelt. Szépen hagyott minket fejlődni.

Ennyi lett a vége 20 be 99 ki. Jó volt a hangulat élveztem, Sanca jófej, én is. Jézus címet amúgy is megszoktam kapni a roma testvérektől általában...itt jegyzen meg (nemtom fóbiám van hogy valaki raszistának hisz) hogy nagyon jó fejek szoktak lenni 99% ban a pókerasztalnál, és azok is voltak mind a 3an. Élveztem a játékot röhögtünk is, kicsit alpáriskodtak is, tök ok volt. És kiérdemeltem a máker címet is.

Yupí succes. Reméljük elkaptam a fonalat.