2008. június 17., kedd

Hiba

Hibáztam. nem ment a játék és szerintem 20-25k-t én basztam el. Elbuktam összesen 45-t. Dealers choise főleg. 2x kellett hülye holdemben sort dobnom és rohadtul fájt de baromi jó votl a readem... Aztán amikor meg nem akkor nagyot buktam
Élővak voltam és kör call volt. Q6o volt nállam és a flop 10jQ volt. Egy hívás sb ből 600 ig amit én 2,5k ra toltam csak ő adta meg. Aztán belehívott 6k ba 5k-t és elagyaltam, hogy ez wtf. Mondom AK sor tuti nem. Két pár tuti nem mert akkor talán hívott volna sor meg szín ellen, és nem tudtam valamiért összerakni hogy milye van max 1 párra tettem ezért úgy gondoltam, hogy el fogja tudni dobni ha rátolok még 13k-t. Nem mert kis sora volt floppon. :S Én basztam el csúnyán, és nem fish volt a player szal benne volt, hogy hagy egy turn-t hogy ha nem flöss akkor megindul rá... Tomi volt aki sok helyen volt floorman már.
Volt egy másik hibám is. Omaha totál bluff. Flop 600 ért volt. 953 szerű flopp. Elcsekkelem, ember pot 3k 1 call. És itt agyaltam. Hog yáh ez omaha nem kéne blöffölni, de hát sh asztal. Hm hm, betoltam még 7k-t all inra, amit a csávó megadott 3 párral úgy hogy azt mondta szerintem szeted van...rgo 4 kurva outra kb... kapja be. Totál semmim volt. Ez is felesleges move volt.

Aztán volt ott egy érdi okostojás. bazz, ugatott hogy hogy lehet blöffölni omahába adta az arcot. Oktatja a srácot hogy potra repot hívás floppon csak a nuttsal megadó....
Egy hand. Flop K104. 5k a pot. Belehív 5k-t amire én repotot tolok 20k ig és megadja. Mivel AAQx el....Great call faszfej. Persze nállam kombódraw volt színhúzóval (bd) meg sorhúzókkal, turnon sok lap még plusz open ender sorhúzókat is adhatott, nem féltem, nállam volt az egyik J volt Q-m is 9 es meg 6os. Turn J river J... Lyuksorát kétszer is telibe bassza LOL. És ezek után magyarázza a haverjánok hogy potr arepot csak....kurva szád. Aztán még arcoskodott, hogy mennyek le Érdre mert csinálnak 300-600 at és majd ott megmutatják nekem hogy mi a pálya és jól szétpicsáznak......Sure buddy.
Meg hát holdemben belefutottam egy QK10 es floppon 1010 el egy AJ be...2500 as kasszába bet potot toltam kint volt 2 szín. Csávó rámtolja és én meg megadtam, szerintem nem volt bad call, még ha tudom, hogy sora is van....persze okos tojás megint makogott.
Hm amúgy az omahánál amikor AAQ val megadta okoskodott, és akkor felkaptam egy kicsit a vizet és mondtam neki, hogy igen, miért te mire adtad meg. Mondja hogy így úgy out... "Aha, igen, és nekem mennyi outom volt?!" hebeda habada habogás semmi válasz. Ennyit a fasziról. Meg kiakad mikor mondom hogy backdoor draw itt meg ott....hűűű bazz Fájt. Ma újra megyek lehűlt fejjel, szerdán pedig Big Game.