2010. június 30., szerda

Keret

LRdekes sessiönöm volt. 2 részből állt egy 5h-s ból 1 h pihi és még 3.

Először is a havi 1k-s célról lemondtam, mert nem engedi az rng. No prob nagyon nem hat meg mert nagyon megy a game.

Sessiön kezdődik egy nl50 es és egy nl100 as storyval szimultán. Nl50 HU-ban (épp startoló asztal) és nl100 első hand. 50en flop set, másikon flop top kettő. Sikerül all in menni 100 on kisebb két pár ellen afloppon és közbe a szettel is. A szetet lesorolja a fullstack a kisebb két pár meg backdoor flössöl és már is megvolt az alap feeling a játékhoz.

A nagyon vicces keretet az adta, hogy a leges legvégén az egésznek, mikor egy fishre már 3 órája vadászok és megvan minden ami kell már csak a lap kéne, beül egy ilyen beton arc első handbe. Floppol egy setet a fish ellen aki 33 $ ból felment 250 re, a fish 2 párja ellen és all in mennek és turn quadot csinál. én meg ott ülök orulok jobbra balra, hogy ez valami vicc. Fish kiül, én meg azonnal floppolok egy nutsot és kapom is a körfoldot rá XD

Akkora képen vágás feelingje volt. És olyan szép keretbe tette az egészet. Az egész sessiön alatt lopkodtam meg emeltem meg véreszszájú moveokat csináltam, minden féle igazi lap nélkül. volt 3 setem. kettő mega action floppal (körfold persze 4 ember ellen) szal annyira költőien szép keretbe foglalta az egészet az eleje meg a vége, hogy az mosolyogtató. Azóta is vigyorgok rajta. A poén, hogy amúgy 5$ minusz lett totál skillből. Ezt csak ki kellett írnom. Mondjuk így nem jön át hogy ez 8 órán át vicces.


A másik ami poén. a TV table. Beültem mert volt eg ypont. 250BB a max buy in ami fun és totál mindenki 100%os ellentétét tolja annak amit amúgy játszanak. Mindenki WP zik kijátszik blöfföl faszkodik. Halál poén az egész. Én mondom akkor beülök abetonnak ahogy ők szoktak alapból :) Poén hogy milyen easy callokat tudtam tolni 1 párokkal és halál airral jöttek. Nem tom mi ez a kamera mánia. Na mind1. Sajna ezek az asztalok nagyon kevés ideig mennek mert bezárják őket.

Ennyi volt most.