2011. december 12., hétfő

Bámulatos érzék

Jön a bejegyzés nemsokára, csak ide írom emlékeztetőnek, hogy mást ne is írjak addig. baromi hosszú post lesz. Most jött a végső inspirálás rá. KK-m van van egy emelés egy baromi nagy haltól 4x. Amint ránézek egyszer csak jött a feeling, hogy itt valami nincs rendjén nem kéne fickándozni evvel a KK-val. Ez az a feeling ami eleinte hallhatatlanul halk és ahogy figyeled egyre erősödik :)

Szal éreztem hogy nem az igazi, csak megadtam, megadta egy beton is. Flop A easy fold, de nem ez a lényeg a fishnél AA-volt. És ez olyan sokszo van így. Parti előtt bemondom, hogy o-ó ha ez az ember emel (aki előtt még 3an vannak pl) akkor bajba leszek és ha ez ilyenkor megtörténik (legtöbb esetben) akkor már nagyon óvatos vagyok, és tudom, hogy nagy buktából feelingeltem ki magam :)

De tényleg kifejtem, évek megfigyelése gyakorlása elmélete és gyakorlata lesz.Tényleg jó lesz ígérem! Csak még megy a sessiön :P

Van még 1 jó akkor ezt már leírom hogy legyen valami. A dupla tripla vállon veregetés. Amikor van 1 emberről valami note-om valamikorrol. Nem is ismerős a faszi, nem reg semmi. és ott van egy bazi nagy döntés helyzet, és amikor semmi másra nem tudsz csak támaszkodni csak a note-ra az olyan, mint amikor el kell döntened, hogy bele rakod-e teljes bizalmadat abba a valakibe, aki történetesen a múltbéli te. Ha bele teszed és sikeres, akkor 1. jó döntést hoztál, 2 sokat nyertél vele 3. a múltbéli énedet is dícséret illeti baromi fura érzés. Leírom a konkrét példát is mert arc vagyok és így sokkal jobb :)

NL100 AJo. 3 limp D ről raise 6.5 (pot) utg minraise 11 mindenki fold. Note: "Q9 el minrr és minrrr-t callol" Mondom akkor ez call mindenkép. Megadom. Flop Axx Két treff. All in 300$ (nekem 120 am van kb) a másik note (és csak ennyi volt össz) : flop 2nd nut flush cc-cminr Ennyim volt. És eldöntöttem, hogy megbízok magamba (ahogy mindig is (ezért néz ki sokszor hülyén egy call, amikor live missreadelek egy tellt és vmi gyengeséggel herozok egy betet) )

Igen megéri megbízni magadban, mert javít a jelenben és a jövőben ha megbízol a múltadba akkor még jobb lesz, ha meg rossz volt akkor javítasz rajta és jobb lesz és a végén ha elég kitartóan megbízol magadba (és jó is vagy mellé) akkor ilyen tök fura és tök jó érzéseid lehetnek, meg ajándék full stackek :P