2021. június 12., szombat

Egyetek Gráfot!

 Sok apró különböző gondolatok lesznek most:

1. Szeretném megjegyezni, hogy hallatlan dolog történt. A GG poker normálisan visszaosztott elkopzott pénzt. Nem is keveset. Úgy tűnik Március környékén kibannolt accountokból származik. Meglepő. A felét $ ba adták a másik felét valamiért cashgame dollárba, de szerintem csak azért, hogy beléjük tudjak még ilyenkor is kötni és megkérdezni, hogy mit csináljak a csak cash game-en felhasználható szaros dollárokkal? Amikor spin-en csaló banda elkopzott pénze amit spinen buktam el. Na mind1. De tényleg meg kell hagyni marha nagy pozitív csalódás ez most és ennek tökre örülök. Van egy pár agyhalott idióta aki azt hiszi, hogy élvezem, hogy szar a világ vagy nem tudom...innen jön:

2. A pókertermek akik még mindig bizonyíték, vagy egyáltalán bármi felmutatásával bannolnak embereket. Fickó nyert valami nagyobb neves versenyt. Nem kapta meg a pénzét mert azt állítja a terem róla, hogy csalt és más játszott helyette. Engem nagyon zavar, hogy ezt csak így bemondásra megtehetik és nincs semmi fellebbezési utad, max állambácsin keresztül, amit itthon pl meg se tehetsz.

Értem én, hogy ha elmondanák, hogy pontosan hogyan szűrtek le, hogy csal akkor a csalók tudnának igazodni és láthatatlanabbá tudják maszkírozni magukat. Én nem is azt mondom, hogy mindent tegyenek közzé, de azért szerintem bármilyen nem elvakult ember számára elég erős jogsértésnek kell tűnnie, hogy a random cég azt mondja csaltál és ezért már el is ítéltek, tárgyalás, bizonyítás és fellebbezést teljesen elhagyva. Csak azért derült ki mert a fickó eljtott valamilyen médiáig és ki tudta kürtölni.

Én nem azt mondom hogy nem csalt, de miért kellene megbízni egy multimillió dolláros cégnben? A cég alapfunkciója, hogy a pénzed megszerezze. Ez még törvénybe is van vezetve, nem én találom ki, és amúgy is ez a valóság. Ugyan miért lenne az az alapfeltételezés, hogy igazat mondanak, amikor annyira sok példa van a világban arra, hogy ennek az ellenkezője a megszokott sztenderd folyamat. A precedens amit meg felállítanak evvel az, hogy mindent megtehetnek és nem számonkérhetőek. Lehet magyarázni minden szart, de a tény és a magja az egésznek ez marad. Amúgy kb 45 millió forintról van szó.

3. Kicsit jobban beleásom éppen magam a póker világába. Nagyon sok év után újból póker könyvet fogok ragadni. Videókat is nézegetek. Érdekes a Daniel Negreanu története számomra. Én régen imádtam. Karakter volt az asztalnál, egyéniség mind személyében mind játékában. Aztán az elmúlt jópár évben szerintem eléggé lefele ment a róla alkotott kép, beképzeltség legfőbbkép. "More rake is better" "Fuck the pros" Mondja ezt egy pro...akinek valszeg a pénzének a java már nem a játékból van hanem az összes többi szarból amit felépített.

Aztán ez kicsúcsosodott a Doug Polk V DNeg HU battle-ben. Érdekes volt nézni és mint, ha ettől magához is tért volna DNeg. Megnéztem a YT csatornáját és azt tudom mondani, hogy kurva jó. Talált egy olyan szöget szerintem amivel tud rengeteg embernek újat mondani. Nagyon faszák a videói. Ez előtt nem voltak neki nagyon.

4. Legfurcsább dolog történt velem pár hete. Volt 1 magyar aki még február körül jött GGre. Nem játszott rosszul, nagyjaból mindig ugyan úgy raktuk be a lóvét de állandóan lemákolt. Úgy utáltam mint az állat. Pedig nem is ismertem. Agyaltam is rajta, hogy lehet valahogy erről beszélnem kéne vele, mert ha megismerném tuti nem érezném ezt. Aztán beszólt az asztalnál és elvetettem ezt.

Aztán pár hónapra rá amikor folytattam, lett egy másik magyar másik téten akit ugyan ennyire rühelltem, aztán FB-n likeolta valami cuccomat és felismertem az avatár képét a FB-n és felvettem vele a kapcsolatot. Nem azt mondom, hogy puszi pajtik lettünk de legalább mint embert nem utálom őket :) Jah btw nem véletlen volt h mind a kettőjüket ugyan úgy utáltam kiderült, hogy egy házaspár. LoL. De be is mondtam előtte amikor telón beszéltünk mikor bemondta h a párja is pókerezik betoltam a Nicket mielőtt bármit mondhatott volna és igazam volt :D

Viszont.....Van egy rohadt nagy különbség úgy általában köztük. Köztem meg az én 2 pókeres barátom és köztük és az ő csapattársaik között. Míg ők úgy vélekednek, hogy "áhh regek ellen úgy is nullás vagy, nem ellenük nyered a pénzt és kézenfogva éneklik a Kumbaya-t, és játszák ugyan azt a tenyérbemászóan idegesítő kaptafa játékot ami annyira iritál...az a "várom a sültgalambot" style, na én meg úgy vagyok vele, hogy megnyomorítom, kisajtolom, és addíg szorítom a fejét minden kurva regnek amíg a szemük ki nem pattan a foglalatából. Nekem nem az a célom, hogy nullás legyek a regekkel. Aki nullás a regekkel az egy átlagos reg. Én szét akarom baszni az összes reget, szétvágni levágni kicsinálni körberajzolni és halomra verni EV-ben. XD És ehhez máskép kell gondolkodni.

Mi volna akkor, ha az EV-d nem a lapjárástól függene? Mi van ha a nyereményed szinte csak abból lenne, hogy dobatsz mindenkivel? Ha nem számít a lap nincs akkora kiingás nem?

Ez Polk Vs Dneg Polk oldali gráfja. Lehetséges amiről íork szerintem.
Sárga: EV (amennyit nyernie kellett volna)
Kék: Mutatással nyert pénz
Piros: Mutatás nélkül nyert pénz
Zöld: Összes nyert pénz

Egyetek gráfot: