2010. május 21., péntek

Sit rep

át jól megy. Sajna tegnap volt egy 3 beülős down swingem, de semmi gáz. Így is annyi aplusz egyelőre majdnem minta z előző hónap :) Kell gyakorolnom a preflop all ineket AA val még mert ez a leggyengébb pontom KK-k ellen :)

Szines volt a nap és a végén reggel 6kor még volt egy ari hand amit le szeretnék írni, hogy érezzétek miről beszélek, és hogy tényleg megőriztem a hideg vért:

NL 25 volt (hm 9ö0% ban nl50 megy na mind1) Jön egy középső emelés 85c ig (pot) amire jön 2 call. MIndenki full stack. AdQc vel megadom csak mert beton volt az emelő. FLop Jd8d9d elcsekkelik hozzám mind. Nyitok egy testes 2$-t. Eredeti emelő dob, 1 call 3. dob. Turn 7d :D Csekkel. Hívok 4 et adja. River Ks. Csekkel és insta csekkelem a faszba :) MInd1 volt egy kurva nagy "fizikális" tellem rajta, ugyanis pkr-en rengeteg ilyen tell-t lehet szedni, mert sok asztalon nem látják a lapot és meg kell nézni + a netes timing tell stb. Any betre fold voltam riveren, és jól tettem mert ott volt nála a színsor.

Azért fontos ez talán mert egy bazi nagy bukó sessiön végén volt ez és nem robbant bele az agyam, szal úgy érzem rátaláltam a helyes mindset-re és stílusra.