2011. augusztus 26., péntek

Glimmer of Hope

Sokminden történik. Küzdök, tökéletesítem az alkalmazkodós stratégiám.

Igazából utolsó nap mielőtt haza mentünk volna még vol 15p-m és bemondtam h uccsó hand a végén és éreztem, hogy lesz valami Annyi csak, hogy előtte ment a szokásos 2over+draw miss miss-ek ezerrel és azon gondolkoztam, hogy hogy az égbe tudnék pozitívan hozzá állni ha nem történik az ég világon semmi amibe kapaszkodhatnék, és akkor megkaptam ezt a kapaszkodót. JJ vel nyertem egy 70-30 ot pre all in, és annyira annyira jó érzés volt, hogy el se tudom mondani :)

Baromi jól játszok még mindig nagyon reménykedem. Ma fergeteges játék volt megint tiszta hal tenger. Levadásztak profi módon. Leírom a mai nap két partiját ami nagyjából jellemzi is az elmúlt időt ami alatt nem írtam:

TT Button. körfold CO limp én 15 ig (fish) call limper call flop QcJd9c Csekkel mind a kettő én is a draw-val. Turn 4c. Fish megnézi a lapjait. Csekkel, másik is, én is. RIver 4d Fish bet 40, limper folds. Én ránézek és 100% os readem volt tellek halmaza, hogy blöff. Calloltam K high volt.

Utána 88 D-n bazi nagy fish CO-ról raise 18. Ez a legalja volt a raise méreteinek, volt előttünk kb 250 min. Volt 3 limp ő ugye 18 én call. egy ss 50 ből call többi dob. Flop QhJh8s. SS check, fish bet 60. Ok megvagy. El akarom ilyeszteni? Nem. 100% voltam, hogy törnön folytatni fogja, nincs az az ég, hogy csek foldolja, akár milye is van, hát ha még pár. Megadtam, ss is 30ig. Turn 3h. Nagyon szöszölt majd betett kb 200 at. Insta calloltam mert 100% voltam, hogy jobb vagyok. Turn 2h Mutat ATo Nut flush.

Bízom a jelemben, hogy egyszer ez véget ér.

Találkoztam Borzékkal is jó volt, holnap is lesznek.

Edit: Az ss nek 99-e volt!