2008. június 1., vasárnap

Floppos májusi

Egy dolog nem változott: a lapjárásom. Hihetetlennek hangozhat de megint lapsovatagom volt :D
Best handek sorban: 1010, 1010, AKs, 77 AKo snitt.
5 hand és ebből nincs igazán nagy ágyú. Azért játszottam.
A semmieimmel arra mentem, hogy másnak sincs semmilye. Rikk-et elkaptam resteal-el a legelején szépen. Körbe limp után emelt potot ami 1k volt amire én 3,5 ig toltam. WP
Sikerült magam felhízlalni 45k ra kb. AK val sikerült A párt flopplni és mivel nem hitt senki semmit nekem rám is tolták egy poket 6 al. LOL.

Aztán jött a tilt. Rikk már 6-8 köre all int tolt preflop vagy emelt egy nagyot. Mondom most elég. Q10s el vissza toltam rá a stackje több mint felét kellett még beraknia. Arra számoltam hogy el fogja tudni dobni az Ax kicsit. Hát nem. A6o val callolt és kitartott. Aztán belekerültem még egy szar partyba ahol a riverre jött 1 párommal (top) addig végig csekkelésre megadtam a nyitást. Hiba volt.
Utána egy 3 as party. 5k-t emeltem amire jött egy 12k all in és egy 20k all in is. Meg kellett hogy adjam. AK és KJ ellen voltam. Sajna nem jött nekem, de a megadás hibátlan volt.

Ekkor tiltre mentem és toltam 4 all int zsinórban: 72, 73, 74, és 77. Mindet megmutattam. A 4. et elfogadta Csajbi AQo val amikor nekem 77 volt és sikerült kitartani.

Telt múlt az idő és bekaptam megint 2 egymás utáni handbe két kis ss ellen 1-1 blow-t, de a tiltet itt elkerültem úgy ahogy. (érted 1-1 party bukás nem gáz de itt megint 2 és 3 party zsinórba ment el durván :/)

Na és jött egy sorsdötő party. 2k/4k vakok. Balu emelt (már megint) 10k ig. Ezt megtette any face-el és A közepessel is. Fogtam magam és rátoltam az all int ami 60k volt amivel avg felett voltam. Neki volt 80k-ja amivel top 3 ba volt stack ügyileg és még 1x en voltunk. És mit csinál AJo val??? MEGAD!
Tegyük fel, hogy blöffre tesz, és akkor miért adja meg? Tuti jó pozicióban egy random megadás ami lehet hogy dominálva van lehet hogy van 60 kemény százaléka WOW... hát sztem baromira hiba volt. Nem tom mi volt nállam de leesett végül is egy sor. Itt tudtam, hogy jó leszek.

FT. Ft-n nem volt sok bajom. Elég inaktív lettem, köszönhetően annak, hogy az örök mákos Csill mögöttem ült közvetlen és faszmák szériája volt.
Sry csill ki kell írjam magamból.
Tehát amit művelt az megint kritikán aluli volt. Először is húzott be 3%-ot csinált 8full-t ft előtt és volt neki KKja 2x AA ja is QQ ja is minden szar. Nekem nem volt baj hogy mákolgatott mindenkit mert 2. voltam és tudtam, hogy a Hu-ban ki jön csúnyán a skill külömbség. Illetve, hogy nekem van.

Történt hogy 8 playernél butonról 20k ig toltam 6k-s vaknál. Körfold volt előtte. Csill adja, Rikk rátolja még 15k kb a call. Adtuk. Flop QQ6...valamiért éreztem. Persze hogy Q ja volt csillnek. River Full. QJo amúgy szerintem is megadó sb-ből 2nd in chips ellen. LoL

Aztán fogyott az asztal. Csill varázslatos módon 4 embernél KK val 3as all int csinált preflop (no coment)  És vitte.
Hu 160 480 arányba a javára és éreztem, hogy van keresni valóm.

Sikerült fordítanom. Amivel az első all int nyertem AQ vs AJ volt. Neki Aj kitartottam.

Amikor is jött a killing blow. AKs el nem tudtam leverni az AQo ját és itt lett gyakorlatilag vége. Kijött a skill meg az is hogy egy mákos fish.

Végül is nem  rossz a 2. hely főleg, hogy nem volt lapom. 1x volt 1 flössöm amikor az 5. et végeztem ki. A7el 10j ellen. Ennyi amúgy meg 1 pár volt a top...

Azért kellettek a pontok, és asszem ráéreztem a verseny struktúrájára, hogy hogy is érdemes ezt majd játszani.