2011. december 10., szombat

Fárasztó bullshit

aka. online poker.

Baromira unom, baromira nem kifizetődő tolni magyarországon kívül bárhol. Elmondom mi a bajom ,aztán kifejtem ezt:

Letoltam ma 1700 hand-et. 1x voltam all in 1x majdnem. Egyik szokásos set over set volt, a másik meg over pair flush draw ellen. csávó (edit 3x most már...) over all in donkolt 1 fölé lapfd vel! Vitte 200as pot. Most vitt el még 100 at AK mat DD re floppolta flop sor flush draw-val... nálam tp lyuksor...ilyen hülyének hogy nem teszed be, mikor preflop én 3 betelek és 40$ a kassza....meh.

Igen pointless. VOlt rengeteg setem. Volt egy valag AA-m. Szó szerint mindent az ég egy adta világon kipróbáltam. Játszottam több ezer handed 13as VPIP vel, nem jött be a mai nap vissza tértem lazábbra. Rámentem az ilyen spílerekre akik mindig mindent el akarnak vinni pre, és állandóan emelnek, és 3bet re 0% ban dobják....kivéve!! ha AA vagy KK-m volt. Szó szerint. Összes szetemmel max 30BB-s potot tudtam építeni ami nevetséges. Vért izzadok ezekbe a kis 1v1 ekbe poziból az összes fasz reg ellen, levágom őket a kasszák min 75% ban, és én ott ülök 20-40 pluszba, ők meg 200 ba. Hogy van ez?

Az all in ev-m most már jócskán duplája a valós nyereményemnek ami ennyi hand utánkétségbeejtő: 40k hand won kb 500. Ev 1300.... RLY?!

Azt olvastam, hogy 200k hand után ki fog jönni pár százalékos eltéréssel a valódi ev... végig fogom tolni csak ezért, hogy meglegyen. Kurvára happy time lesz, amikor ezt a sok szart vissza mákolom, vagy csak mikor 1 héten át megnyerek minden 70% ot.


Szóval baromi fárasztó és pl ha elmész itt mekibe keresel vele adózások után 1040€-t, de van 13 és 14 havi, és ez csak az alap, ha nem norm munka időbe vagy, van 50% boost, ünnep napon meg dupla fizu. Nincs ev, nincs mák, fix! És még emberek között is vagy.

Szeretnék eljutni egy mekibe..ami nevetségesen hangzik...igazából szarok rá hogyan, de el akarom érni a 8k€-t és megyek vissza élőzni. Fél évet tűztem ki magamnak erre a célra a kijövetel óta. Ez a második hónap mondjuk. Mind1. Kedden megyek elvileg állásinterjúra. Ha beszél angolul a faszi nem szophatom be, ha nem akkor meg tuti beszoptam. Attila barátomat is pont oda vették fel ahová megyek, ott beszélt angolul, csak ő tud németül is valamennyire, velem ellentétbe. Izgulok, fingers crossed.