2008. október 20., hétfő

The Luckiest B(M)ustard

Ebben a hónapban 5x játszottam pókert. Mind az 5x live.

Netről van 200$ bevétel mert ugye nem megek Warsaw-ba és ez az RB 8PP-vel. Így igazából nulla a múlt hónap is, de már úgy hagyom, hogy mondhassam, ha kérdik, hogy igen volt már bukó hónapom 200$! :D
A BPO-t is hagyni fogom. Van egy a GoWest 3. Van rajta 20k zsetonom asszem, annyival megpróbálom majd a freerollt, ha nem lesz jobb elfoglaltságom helyette.

Olvasgattam a blogom és volt benne bejegyzés, "Antipatikus" az antinetről, meg hogy munka akkor sokat kell tolni. Milyen mákos disznó vagyok, hogy ilyen kevés "melóval"(szórakozással) ennyi pénzt keresek.
Emellé még jön az a durva tény, hogy az RTL-nek fordítok pókert. 96 fucking adás. Tudjátok, hogy az mennyi póker? És amellett, hogy nagyon jól fizet, mert hallás utáni szak fordítás :P mindemellett baromira meg fogom ismerni a híres főleg Európai pókereseket.
Hihetetlen sokat tanultam az adásokból, mert egyrészt a kommentátor értelmeseket kérdez a szakkommentátortól, és a szakkommentátor meg nem egy Subrijóska hanem mindig az egyik ilyen elismert játékos, pl Phil Hellmuth (tom amicsi..) TonyG (Tom ausztrál) Ian Frazer, stb stb, és ők tényleg jól elmagyarázak, hogy hogyan mit miért és mire gondolhat, és ami nagyon tetszik pl Phil levezetéseiben, hogy ő nem azt mondja hogy ez a jó hanem kb ezt "I would definetaly fold here, but i wouldnt blame him if he'd call" és aztán kifejti. És nem longshotot néz. Ha hülye is egy megadás, de az adott helyzetbe nyereséges, akkor ezt mondja általában "i didnt like that call, it was very unorthodox, but he must have sensed something, because that was the right thing to do in this case" Na ennyi :) És ez baromira nem fog átjönni magyarba, mert a "kommentátoroknak" semmi közük nincs az egészhez.
Jah még egy érdekes. Amiatt, hogy ennyit néztem ezeket, megjelent egy másik gondolkozás a játékomban. Újabban, mikor játszom, a kommentátor hangját hallom, a fejemben, ahogy leelemzi az ellenfél lépését, és leelemzi azt is, hogy "Géza" mire teheti őt, és még tanácsot is ad, hogy itt "he picked up something. If he senses weakness he should raise" és csak megadom mire a kommentátor a fejemben "he just called, to enduce another bluff on the river..."

Na mind1 :) Örülök a helyzetemnek, és próbálok örömet vinni az embereknek.