2009. február 16., hétfő

Night time

"Night changes many thoughts"

Igen. Elég fura hatással van rám, és szerintem mindenkire. ELgondolkozok olyan dolgokon, amiken lehet a nappali pörgés közben nem gondolok.

Épp tolom pkr-en közbe megy a Limp Bizkit. Mostanában ezt hallgatom ezerrel. Van néhány elég komoly szám. Itt van egy:




Tök jó dolgok történnek velem mostanában. Találkozok a barátaimmal, ismerősökkel. Volt eltés buli meg találkozó. Új emberekkel ismerkedek meg, járok edzésre, fejlődök pókerbe, elmélkedek az életen.

Kapok csomó tök jó visszajelzést erről a blogról. Mondják, hogy milyen jó olvasni. Ildi mondta, hogy tök jó ahogy írok, ne hagyjam abba. Kingus, az Andris barátom huga, azt mondta, hogy "szeretek ilyen okosságokat olvasgatni:) meg az ilyen érzéseket stb...meg tök sokat lehet ilyenekböl tnaulni". Meg ma volt valaki aki írt csak így pkr-en a chat-be, hogy Hi Gizdalord. Nem vágom, hogy ki, de mondta, 
hogy "rajongó" meg hogy mindig olvassa.  Meg a Vasmacsó is (polgármester arc :D Fujató mester XD) felhívott, hogy menjünk néha együtt pókerezni. Ezek mind olyan jól esnek nekem. Sorry ha nem írok olyan sűrűn, de nem akarok crap-et berakni, bár most is úgy érzem, hogy ez eg ykicsit ilyen üres rizsa...

Igazából örülök, hogy tudok valamit adni evvel az egésszel és néhányan érdemesnek találják az olvasásra, és örülök annak, hogy csak magamat kell benne írni és ettől jó. Ez olyan Zsííír :D

Ami kicsit sux, hogy nem lehet napló feelingje, mert abban másokról is írok le dolgokat, amiket lehetséges, hogy nem kívánnak megoztani mindenkivel, meg néha nagyon aprólékosan lerészletezek benne mindent. Szóval ha bárki is talál ebben valami olyan infót amit úgy gondol hogy sok ide akkor szóljon és wont happen again.

Egy gondolat a pénzről: Szerintem az anyagi gondtalanság egy muszáj ahhoz, hogy felszabadítsd magad a mindennapok örlő malomkerekéből, hogy legyen időd saját magadra, és a világra is. Én se vágyom milliárdokra. Sőt akkor nem is pókereznék már. Arra vágyom, hogy el tudjam látni anyuékat ha kell, hogy ne számítson igazából nagyon a pénz ha nyaralni akarok, utazni bármit vásárolni, ilyesmi és hogy azoknak akik közel állnak hozzám ezt szintén el tudjam hozni. Azért teszem ezt pl, mert tudom, hogy mákom van hogy rátaláltam a pókerre, és ennyit tudok vele keresni és adok. Úgy vagyok a pénzzel, mint egy üveg vízzel. Ha kérnek szívesen adok, mi bajom lesz tőle? Igazából szerintem baromi nagy mákom van, hogy nem tudok úgy tekinteni a lóvéra mint valami istenre. Azon szoktam agyalni, hogy majd ha esetleg lesz egy kupac KP-m és jön valami akármi, akkor tüzet kell majd csinálni és milyen jó hogy annyi húszezrest gyűjtöttem mert tudunk majd belőle meleget csinálni...lehet kicsit elvont.

Ezt pár napja írtam. Persze kaptam is egy kis ellen példát. Volt egy arc (direkt nem írom ki) aki valami segítségért pókerrel kapcsolatban felvett msn-re. Aztán egyszer csak úgy alakult, hogy kért kölcsön egy kis pénzt PKR-re. Gyenge játékosnak éreztem, de hitegetett és végül meggyőzött. Küldtem neki.
 Persze eljátszotta pik pak, és mivel nem az övé volt, nem tanult belőle semmit. Aztán úgy alakult, hogy kopogtattam, hogy kéne a $. Mondta, hogy jaj majd összekaparja. Elég gáz embernek tűnt már így msn-en keresztül is. Felállítottam egy képet róla és mikor kicsit sok(k) lett akkor az arcába vágtam amiket gondoltam róla. Nagyjából mind beigazolódott. Épp ott akarta hagyni a felesége / élettársa. Mondtam neki, hogy akkor inkább ahelyett, hogy itt szórja a pénzét meg play money-ezik (állandóan jött nézni neten hogy tolom mikor látta hogy fent vagyok) foglalkozzon kicsit Vele. Végül mondtam neki, hogy tudja mit, vegyen inkább egy szép csokor virágot Neki abból az 50$ből amit vissza kéne adjon és felejtse el, csináljon valami értelmeset. Mondta, hogy köszi, meg milyen igazam van, meg hogy megfogadja. Eltelt pár hónap. Hirtelen megint megjelent, hogy elbukott megint mindent, hogy pedig play money-ban 1,2 milliója van, és hogy adjak neki kölcsön. No coment. Van aki nem tanul még a saját hülyeségeiből se soha. Amúgy baromi gáznak érzem ,hogy azok után még jött kéregetni. (meg is mondtam neki, hogy mennyire gáz sztem)

Szal attól mert van nem lehet csak úgy osztogatni mindenkinek. Sőt amúgy se lehet csak úgy mert úgy érezhetik, hogy meg akarok vele vásárolni valamit, vagy, hogy azzal, hogy elfogadják lekötelezetemmé válnak. Ez nincs így. Azért adok mert mákom van, hogy van és hey let's share it. Hehe kicsit fura, de az öröm is ilyen megosztásra vágyik :)

Jó ez az élet. Van benne sok mosolyfakasztó, csodatevő, gyógyító, varázsló, meg ... Tündér is :)