2020. augusztus 23., vasárnap

Poker Talk

 Poker pro ---> Angol tanár ---> Poker pro?

Régen írtam már a pókerről részletesebben ezért most legyen ez a téma. Ugye tanév vége felé elkezdtem belekóstolni a pókerbe ismét, ezúttal tök új irányba a turbo Spin-ek világába, és hirtelen elő jött egy csomó előnyöm ami a 6 éves tanítás alatt csak szunnyadt bennem, és egész szép lépéssel tudtam haladni.

Ami miatt geci buszke vagyok magamra egyrészt hogy 3-6 éves gyerekeknek csoportos angolos játék órákat tartottam heti 4 napban online, de a másik, hogy emellett elkezdtem túrni a pókert is és akkor még félve néztem csak az elérhető számokat de azok olyan magasak voltak, hogy bele akartam tenni mindent, és meg akartam mutatni a bizalmasaimnak, hogy jól döntöttek velem, és álom cél volt, hogy majd egyszer én is az ő tétjük körül, vagy alatt egy kicsivel legyek.

Ehhez azt csináltam a tanév vége felé, hogy suli után ugyan annyi órát (vagy többet) bele raktam a pókerbe és robot voltam teljesen. Aztán amikor véget ért a tanév akkor tudtam rászabadulni végre teljesen a dologra és látszódott is. 

3$ oson kezdtem javarészt, volt egy sikertelen másfél hét 5$-n aztán lementem 2 hétre asszem 3$-ra, utána vissza sokat 5$-re utána sikerült átmenni 10$-re. Toltam már másfél hetet 20$-on de most vissza mentem inkább 10$-re.

A nehézségek ott vannak és a legnagyobb nehézség mivel nem egyedül élek a kompozíció. Anno amikor kint toltam Bécsbe és együtt laktam a barátaimmal akkor ők látták, hogy milyen hatása van a hónapokon (évek) át tartó bukó szériának az emberen és nem akartam ennek kitenni a Lényt itthon, viszont csak itthonról tolom ezúttal (bár várom rohadtul h covid nak vége legyen mert már nagyon tolnám egy kicsit az élőt is). Szal mivel itthon vagyok ezért nem lehet tombolni poker közben. Egyrészt megrohasztanám az itthoni hangulatot, de amúgy sem egészséges a játékodnak ha állandóan vérben forog a szemed.

Volt már egy szakasz az elején amikor elkezdett rendesen termelni, hogy mondtam, hogy én most nem fogok anyázni és akkor másfél héten át (heti 7 nap 8-10 óra grind) alatt nem anyáztam egyet se. Aztán most kicsit letértem erről a pályáról és kurvára idegesít, hogy ideges leszek tőle, mikor egy sessiön úgy indul hogy 30 jatekbol 28-at szopok. Azt hiszem ha ezt ki tudnám iktatni a systemből, akkor válnék igazán sikeres játékossá. Mert az nem siker ha nyersz de rohad az életed. Nagyon mérsékeltek így is a kitörések, nem ordibálok csak cifra káromkodásokat tolok néha, vagy oda csapok az asztalra eggyet, de ez is több mint ami kellemes itthon, és ha ezt le tudnám rakni gyanítom a ráerőltetés után átalakulna, hogy a valóságba se basszon fel és megszabadulnék ettől.

Mellette megy a study ezerrel, imádkozok hogy ne basszon ki a GG mindenkivel akinek sok ticketje van (de legalább velem ne) most szeptember 6-i héten váltják őket át T$-ra amit pikk pakk ki lehet pörgetni cash-re, nem kellene hogy az addigra kb 5.5k$ wsop ticketet bebukjam mert kibannolnak, csak ennek az oldalnak szokása szopatni a nyerő playereket, és nem tartom kizártnak, hogy kivágnak egy vödör embert a promó vége előtt, mint ahogy a heti versenynél is amikor irtottak az utolsó nap utolsó felébe basztak meg mindenkit, hagyták hagy termeljenek egy hétig rake-et addig. A ticketekre is ha ránéznek látni fogják, hogy milyen kurva sok áll mennyi embernél (és én kis hal vagyok szerintem ebben) és úgy dönt valaki, hogy vissza szedünk egy keveset a néptől és lelőnek 10 reget és beszednek 100-150k$-t ticketekbe amit így sose kell kifizetniük.

Old school a gg ilyen szempontból mint a régi élő privát póker, amikor attól, hogy az asztalon nyertél nem biztos h pénzed is volt, amíg nem váltottad vissza a zsetonodat. És volt olyan, hogy a tulaj játszott csak nem tett be pénzt és a végén az utolsó 1-2 ember beszopta és nem maradt nekik pénz (persze nem lennék pro ha ezt nem lattam volna előre és casheltem volna ki az elsők között a sessiön végén) Na ugyan ez itt is, azért mert ott áll ticketbe még nem veszem megnyert pénznek, csak azt ami már kikerült a markukból és ott pihen a kártyán. Para időszak kicsit to be honest.

Sajna cg-vel ellentétbe ez a spin nem olyan érdekes hogy lehessen róla mélyen szántó és valóban érdekes elemzéseket írni így ettől elállnék. Szerintem most csak ennyit böffintek ide, de vannak még ötletek amiket meg kéne írni, csak mostanába vagy pokerezek vagy ügyeket intézek, vagy kis free time haverokkal gaming, de talán most jövő héten sikerül minden nagyobb cuccott lezárni és több szabadidőm lesz. I dont know. Sok a napi 8 óra tiszta munkaidő bakker.
Érdekes amúgy, hogy néha tökre élvezem, néha meg szenvedek, hogy legyen már vége. Az biztos, hogy számít, hogy plusszos e a sessiön vagy sem, de kiwi lennék mi van még erre a szitura hatással. Most is kéne tolni de nincs kedvem elkezdeni ezért írok aztán meg megyek sétálni :P

písz.