2009. november 22., vasárnap

Anglia

Nah voltam Angliába csapat és egyéni versenyen. Még most is itt vagyunk. Úgy tekintettem rá mint a prológusára a main karrieremnek. Jó volt nagyon de igazából 3 napnyi pain volt. A csapat verseny fejenként 2 HU ból és 4 sng ből állt. Én ezek alatt maximumot hoztam tényleg real "A" game és egyikbe se hibáztam, mindenütt maxot hoztam ki mindenből. Végül 4.ek lettünk egy fingnyival lemaradva a 3. helytől. TOtál nem rajtunkmúlott. A Viki hozta a szokásos magyar formát. Nem nyert se coint se 70 et se 80at. Igazából gy nehéz lett volna bármit is csinálni. Nekem is az első sng jellemezteaz összes továbbit ahol 4x toltam be ugyan az az ember ellen, 2x az ő kieséséért, és 4x jobbat mutattam és 1x nyertem összesen. Behúztam egyszer 1 40%ot és egy 60%ot az összes többit én is elbuktam including 80% kb 10 db 60-65%. Igy is atlagon felüli pontot hoztam.

Az egéni verseny szintén papr forma volt. Viki szokásos én szokásos, senki nem jutott be a 2. napra.

Az emberek nagyon jó fejek. Lerhatatlan a különbség mo és eng között. A Casino esténként egy igazi parti hely. Live zenével rengeteg emberrel táncparkettel minden ami kell. Igazi fun...persze mi nem azért mentünk oda hogy bulizzunk meg gazdag csajokat szedjünk fel. Azért bekóstoltam a balck jack asztalt :P 2 fontos alap csak. Eddig 15 plusz, de ma ssaaaaajnos vissza kell mennem, hogy beváltsam a zsetonokat amiket elhoztam és asszem nem tudom elkerülni az asztalt XD. A kaja is amit felszolgáltak minden nap isten király volt, ezer fogás 10 féledesszert. Fabulous.

Ma shopping, holnap este home.

Jövőre is jövök az tuti. A Viki azt mondta, hogy ő most átpasszolja a CSK ságot next time mert kihagyja az egészet. Én meg szivesen átveszem majd. Fényképeket rakok majd be ha hazaérek és megszerezzük a német csajszitól.