2009. március 8., vasárnap

Biliárd Dákó

A névtelen, Kurvaanyád, Az Isten, Molnár Gábor... Ezeken a neveken írt egy srác pár commentet. Gondoltam berakom, hogy ne csak egy kis link legyen mert azért ez egy elég major fenyegetés. Érdekes mondjuk, mert fingom sincs, hogy kicsoda, és hogy hogyan került a bloghoz, de azt se hogy mi a frász baja van. Minden esetre érdekes kis dolog. Íme:

Balfasz gyerek !

Én felteszek 5000 $-t, hogy elbukod !

Áll az alku ?
--

Inkább keress egy csajt, te vadbarom !

Béna BAROM vagy !
--

Remélem 1 millát fogsz bukni !!!
--
ME:

Mond meg ki a halál vagy virítsd a lóvét és a hónap végén csajszival az oldalamon fogok kopogtatni nálad, hogy a képedbe töröljem, hogy megcsináltam.

5000$ KP és deal!

Na mit szólsz buzi?
--

ME:

Tegnap jobb kedvem volt és nem írtam ki mindent, most nincs. Nem tudom ki a halál vagy, csak a stílusodból hogy ugyan az a hülyegyerek aki azért emberkedett mert a csajának a szeméről szépet írtam. Ha az vagy ha nem, mond meg ki a fasz vagy, vagy takarodj a no name szarzsák írásoddal a genyóba. Te tudod hogy nézek ki tudod hol találsz meg. Ha akarsz valamit gyere a Lurdyba és akkor jártathatod majd a nagy szád. Nem tudom mi a faszra vagy beindulva, fingom sincs hogy mi a bajod velem, de jelenleg olyan hangulatban vagyok, hogy ha az a célod hogy beidegesíts akkor menni fog.
--

Hogy te mennyi szarságot tudsz írni. Nyálas faszkalap vagy !
5000 $ még áll, de ha nyerek, fizetni fogsz, vagy eltöröm az állkapcsodat, TE hokizós (gondolom, mert nőd az ugye nincs és nem is lesz )MAJOM !!!
--

Póker helyett inkább keress fel 1 tárkereső "céget", majd ők találnak neked egy nyálas picsát, akivel élvezheted az esti szelet.

Istenem, hogy Te milyen szánalmas egy lúzer vagy !!!!
--

ME:

Figyi csak.

1: A fogadás nem pofából megy hanem zsebből.

2: Melyikünk a szánalmasabb? Én aki állítólag szánalmas, vagy te aki jön ugrál és ujjal mutogat, hogy nézétek szánalmas ember.

3: Mi lenne, ha ki írnád a neved. Tudom biztonságos nagyon a cyber space és igazán nagyonkat lehet mondani onnan.

Előző postba is írtam neked :)

Igazából azért reagálok, mert élvezem és kiváncsi vagyok, hogy mi alakul ki belőle. Leírom a legvalószínűbb esetet hátha rácáfolsz, és lesz egy kis izgalom:

Szerintem ugatni fogsz itt egy darabig amíg meg nem unom és elkezdem leszedni az anyázásaidat. Fogadni soha a büdös életbe nem fogsz ellenem mert, ha össze is szednéd a lóvét, nem lenne benned annyi, hogy föltedd. Ha fel is teszed könnyen át tudlak baszni bárhogy. Szal akarsz még élvezkedni nagy macsó módjára a monitor mögül, or what'ya gonna do 'bout it?!
--

Na látod, ez vagy Te : "Ha fel is teszed könnyen át tudlak baszni bárhogy."

Gratulálok !

Tudod, mit nem értek ?

Miért nem válaszolsz SOHA arra, hogy miért nem bírsz egy csajt felszedni és megtartani ?????

Várom válaszodat !

Ui.: Ott a nevem !!!
--

ME:

Ja igen, azt akartam megkérdezni még, hogy egyedül Janizol, vagy ketten vagytok?

:D R u serious...Molnár GÁbor? :) Most jöttem egy Dr Molnár Gábor előadásról.

Hallod egésznap azt nézed mikor írok, vagy meg van hekkelve már a gépem? XD

Miért nem válaszolok? Mert nem ismerlek, nem vagy a barátom, és semmi közöd hozzá. How about that?

Küldjem el a time table-mat hogy mikor kivel hol találkozok? Akkor megnyugszol?


Fogadás akkor lőve?
--

Hol tesszük letétbe a pénzt ???

A hekkelésről csak annyit, hogy megoldható lenne feltörni mondjuk az email-ed és akkor könnyedén leakaszthatnám a lóvédat vmelyik póker accodról .... de ezzel egyenlőre nem élek !
--

ME:

Nem vágom hogy működik teljesen egy ilyne fogadás, de egy harmadik félnél. Mondjuk valakinél aki itt fogadott már.

A hekkelésről annyit, hogy nem :) mert pl nem tudsz kivenni pénzt a pókerről ha én nem akarom XD. First of all csak saját MB-mre vagy bank kártyámra vehetsz ki, vagy az én címemre küldhetsz ki lóvét.

Ehhez tudnod kéne mondjuk a bankkártyám adatit, de ha tudod is minden kép kapok értesítőt és fel is tűnik és mivel nem instant ez a dolog ezért nem :)

But u can try. Csak az a baj hogy ezt már bünteti a törvény is u know.


Tod mit vegyél fel msn re és boldogítsuk egymást ott. Mit szólsz. Ha az a vágyad, hogy mindenki lássa akkor utána kipostolom.

coollord@vipmail.hu (ez az egyik mail címem ;) }
--

Arra nem gondoltál, hogy a MB számlát is fel lehet törni ?

Onnan pedig tudok küldeni másik MB számlára.

Látszik, nem igazán vagy képben.
--

ME:

Arról is jön értesítés 1 report sheet és le van leplezve az egész.

Na de ne térjünk el.

Felteszed az 5k$-t vagy sem?

és mb re se instant a póke roldalról akiutalás..... tudnám minek törődöm avval h ilyenekre válaszolok. Maradjunk az üzletnél.

Én megnevezek 1 pókeres embert akinél letesszük a lóvét írunk róla papírt is és nyélbe van verve a dolog.

Deal?
--

...és mire mész az értesítővel NAGYOKOS ????


Csinálok mondjuk 2 MB számlát, azon végigvezetem a lóvéd, amit soha a büdös életben nem tudnál már lenyomozni !!!!

Érted már ?????

Jobbat tudok a lóvéval kapcsolatban.

Játszunk PKR-en kettes asztalnál !

10/20 $ vaklicittel !

2000 $ beugróval !

????????
--

ME:

Pénzes rész: MB-re mire kimegy a pénz kapok értesítőt póker oldaltól h kikértem. Ezen a ponton megállíthatom. Aztán MB-re megérkezik. Kapok azonnal mailt MB-től. Itt megint megállíthatom

Utána elküldöd a lóvég (soha nem jutnál el eddig) Írok mb-nek, hogy feltörték a cuccott) ők 2 kattintással végig nézik honnan hová ment, azt kész.


Nincs fent pkr-en annyim, nem játszok nagyon HU cg-t, nem játszok nl200 felett mert nem vok milliomos, de sztem ekkora tétben soha nem fogm neten tolni akkor már live.

I refuse your offer. még mindig nem mondtad, hogy oké bazmeg jártattam a pofám itt az 5ropi dollár gyerünk mutasd meg mit tudsz. A száját mindenki tudja lebegtetni. Én is XD
--

"Nincs fent pkr-en annyim, nem játszok nagyon HU cg-t, nem játszok nl200 felett mert nem vok milliomos, de sztem ekkora tétben soha nem fogm neten tolni akkor már live."

Na mi az ?

Megijedtél ?

úgy döntötöttem fogadás helyett inkább játszok veled.

Tegyél lóvét PKR-re és nyomjuk !

" nem játszok nl200 felett mert nem vok milliomos"

Akkor hogy akarasz 5000 $-ba fogadni ?????

Na, akkor ? Ki is a szánalmas ?
--

ME:

Éreztem, hogy ide fogsz kilyukadni. Mondjak nagyobb számot bazdmeg. Kezd elegem lenni belőled olyan vagy mint egy 13 éves kis hülyegyerek.

Idejösz vered a faszod, hogy te felteszel 5000$-t arra, hogy nemsikerül. Ugatsz, ugatsz ugatsz, utána jössz a tipikus lófasz szöveggel, hogy játszunk heads upot száz millió forintért interneten!!!! és utána még neked ál feljebb, hogy megint én vagyok a hülye.

Ide jöttél, hogy fogadni akarsz. Tedd vagy ne tedd, de ne buzizz ilyenekkel. Tudja mindenki, hogy bankroll management a siker egyik titka. Nem fogok kilépni a pókeres konfortzónámból egy idióta bohóc kedvéért.

Leszophatsz!
--

Menj a jó kurva anyádba köcsög !

Rábasztál, mert tudom hova jársz pókerezni !

Veszélyes az út oda és visszafele !

Ugye érted ?

Én megvárlak vhol és még a szart is kiverem belőled.

Rábasztál, NAGYON rábasztál buzikám !

Neked véged !

Ja és hogy tudd kitől kell félned, itt az iwiwen talász rólam képeket : http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11500979
--

Mondtam, hogy gyere oda ahová szoktam járni mert úgy is tudod, hogy hol van :)

Rábasztam?

És ha az volt a célom, hogy kihívjalak magam ellen, hogy végre kipróbálhassam magam ?

Maybe you have got a missread on me.

Asszem én nem hibáztam és be is jött. Töketlen szar vagy feltenni 5000$-t arra hogy megcsinálom. Mégis csak fész a pókeres tudásomtól. Hát annyit tok mondani, hogy szerdán fogok menni valszeg. Hétfőn nem hiszem mert sok órám van és fáradt szoktam lenni.

Mondjuk, hogy pont az történik amire számítottam. Azt mondom 70% hogy megjelensz.

This was the plan mofo!

:) hüha

Nah. Akkor én már csak győztesen kerülhetek ki :D Ha véletlen megvernélek akkor az hőstett volna :P

Nembaj. Sokszor gondolkoztam már azon, hogy egyszer úgy is meg kell hogy verjen vcalaki, hogy megtanuljam a leckét.

Bátor vagy 100 kilós létedre ^^

De a verés előtt ki kell majd fejtened, hogy miért olvasod a blogom és hogy mi a fasz bajod van velem és akkor nem lesz hiába.

Kitaláltam. Először bejössz. Játszunk heads upot a kedvedért 2000$ ban. Csak hogy élőbe elgyen. Az alatt el tudod mesélni nekem, hogy honnan a szarból jött ez az egész én meg be tudom bizonyítani, hogy mekkora spíler vagyok...ha az vagyok.

Utána meg hazamegyünk együtt, és kiélvezheted magad a 70kilós Gizdán. just for the record te milyen nehéz vagy?

Pénzt azt persze otthagyom majd a terembe, nehogy véletlen elvegye valaki.
--

Kifejtem nyugi...de lehet, hogy a kezem gyorsabb lesz a számnál ! :-)
--

Lány:

Ohh, nagy az Isten állatkertje... az élő példa erre Tisztelt Molnár Gábor Úr... elég gyér a szókincse, lekorlátozta nyomdafestéket nem tűrőre, ami szintén csak azt bizonyítja, hogy a kultúra és az ész maximálisan hiányzik belőle.
Gizda ezerszer jobb játékos, mint te valaha is leszel, de ezt majd szerdán bebizonyítja... ha meg annyira szánalmas vagy, hogy utána a pofáját is be akarod verni, hát hajrá! De ennyi erővel velem is próbálkozhatnál! 48 kilo vagyok, lány, de így legalább van esélyed és a haverok is biztos felnéznének rád:D
És hogy miért nincs nője? Bárki fel tud szedni egy csajt, csak nem mindegy, h milyet... hozzád az üresfejű, szilikonozott hölgyek vonzódnak, akiknek mutatsz egy 10-est és már az ágyadban fetrengenek... Bocsi, de Gizdának jóval több esélye van a "nyálas" szövegével, mint neked.
Plusz: ciki a henna egy pasin, Christina Aguilera poszterére rejszolni és az úszógumi... jah, bocs, az izom...:)
Sajnálom, de nem bírtam megállni, hogy ezt le ne írjam...
--------------

Ennyi. Igazából annyira nem izgat a dolog. Gondolkoztam elég sokat, hogy mi lenne a helyes döntés. Elfutni nem fogok az tuti. Végre alkalmam van bebizonyítani főleg magamnak, hogy nem csak jártatom. Úgy gondolom ennek a postnak a hatására az 50% mutatkozási esélyt feljavítottam 90%-ra ami nem rossz. Azt viszont kétlem, hogy lejönne bármennyi pénzzel is játszani ellenem. Mondjuk jogos a kérdés, hogy akkor nekem le kéne állni e vele egyáltalán bármit is. Még lehet máshogy is.
Azok futottak át az agyamon, hogy pl szólhatok egy csomó komának. Rájöttem, hogy faszság. Egyrészt nem akarok senki mást belerángatni, másrészt, ha megérett az ideje annak, hogy kapjak egy verést akkor állok elébe. Egy sima verés belefér. Persze, ha túllő a célon akkor beszoptam, de akkor ő is, mivel elég szépen kifejtette, hogy kicsoda, és sztem az Ip is lenyomozható, emellett van pár rendőr is a családba és van egy Si-Heng ismerősöm is akivel nem akar találkozni XD. A lényeg, hogy tök tisztán fogom lejátszani ha le kell játszani ezt. I wont chicken out, legfejebb borogatom majd magam 1 hétig :)

Snit kész pont!

Abbahagytam a netet.

Nem tudok mit csinálni.

Csak azért nem kérem ki kártyára mert nem akarom minden pénzem forintba ölni.

Ott van párórája írtam a másik postot. Most ahhoz még hozzá jött 30 perc alatt még egyszer annyi. Nem nagyon fizettem ki egyet leszámítva de mit csináljak ennyi.

Volt kb 85 AA-m és mindegyikre walkot kaptam illetve körfoldot.

Minden flop nutsom meghal, semmit nem tudok kifizettetni pedig mindent pont ugyan úgy csinálok mindig. Érdekes mód élőbe megy.

Elegem volt a netből elegem a netes pókerből.
Tanulok napközbe a sulira, és esténként pedig regularként fogok menni élőzni és kibaszottul leszarom a netet. Nincs többé netes póker.
Hiába vagyok "jó játékos" ha kurvára nem tudok nyerni. Nincs értelme. CG halott biznisz a neten.