2008. május 15., csütörtök

Baj

Kéréssel fordulok a tapasztaltabb netes playerekhez.
Miért van az hogy stabil vesztő vagyok azokon a helyeken ahol a játék a kisvak vs nagyvakról szól, néha egy emelésről vhol középen.
Gondolkozom és csak ilyen gyenge mentségeket sikerül felhoznom, hogy túl agro vagyok ehhez a fajta szarhoz, simán béna vagyok...nemtudom.
Most átmentem ugye ongamé-re és itt sincsenek igazán gyakós asztalok. 30% nagyon ritkán van (players/flop) ami azt jelenti hogy 3 ból 2x van csak flop az avg pot meg nem éri el a 20bb-t sem.
Én játszok nagyon szarul hogy ilyen körülmények között nem igen tudok nyerni, vagy így tényleg nem is lehet. Azt figyelem meg, hogy nem avval bukok, hogy show down-ba alul maradok általában, hanem a contbetek szépen elviszik. És sztem ahol a playerek ilyen feszesen játszanak nem túl termékeny talaj játékra nem? Annyira multi tablingel mindenki, hogy nem is foglalkoznak avval, hogy mennyit emelget az ember játszák a saját burok játékukat és kit érdekel hogy mi van a többivel. És az meg tuti nem megoldás hogy 9 feszes idióta közé bemenni játszani az agrot, mert az totál halálra itélt játék, majdhogynem 9v1.
Nem értem :/ Pkr azért megy jobban mert ott sokkal gyengébb a szinvonal, vagy mert sokkal inkább úgy játszanak ott mint élőbe? Vagy tényleg én élő player vok és nem netes?

Várom a meglátásokat, tényleg jó lenne :) Köszi

Edit: Ok nyilván valamennyire túl is reagálom. 2 dolgot akartam még leírni. Egyik példa arra, hogy mennyire szarnak bele abba, hogy ki emel, csak azt nézik, hogy emelt valaki xbb-t és nekem ilyen lapom van ez a táblázat szerint nem megadó dobom. BLöff emelés pf, AK, fold, AA, JJ, KK. Ez 6 hand. 5 ben emeltem preflop és direkt nagyobbat picit a kelleténél: 5-6bb-t és ugyan úgy eldobták a 6. nál is mint az elsőnél.
A túlreagálás: Vesztőbe vagyok ma, volt omahán és holdembe is csúnya ütközésem. Omahába jókor ment be a pénz és kifulloltak, holdemben QQ val nem tudtam kiemelni a fél short stackes top párját és meg is kapta a 2 párt ill volt egy flop 2párom Q5 el flop AQ5 és A5 be futottam szintén ss.
Asszem több kis vágás ért, mert nagy blow nem volt egy se, csak úgy érzem nem nekem való ez a fajta passzív bullshit game amit én eddig az ipokeren és az ongame-n tapasztaltam. Ongame ugye a main subject a fájdalmamnak. Ott se buktam halálosan sokat, mert összesen 1 beülő ment el ami nem sok, de annyira úgy érzem, hogy nagyon nem oda való a játékom... ill, hogy nincs igazán jó játék ami oda való, mert nem tudsz akkora előnyt kovácsolni magadnak ami a rake-el és a bad beat valamint az ütközésekkel együtt jelentős +ev lenne. Lehet hogy tényleg csak fóbiám van a 25% ps 15bb-s full ringektől de most mi??
Valakiii mondjon okosat. Inkább valakik.

Edit2: szal azok akik úgy játszanak mint a többség 20%os asztalokon, tökre kitűnnek pl a pkr-en. Ugyan ez élő, amiről már írtam...