2019. szeptember 30., hétfő

Taigetosz pozitív

Folytatni szeretném valamennyire az előző bejegyzés gondolat menetén az írkálást azért a polgár pukkasztó cím. Ha már úgy is beleszarunk a konvencionális dolgokba legalább tegyük látványosan.

A kifejezés arra vonatkozik, amikor valaki használhatatlannak születik és ezért kinyírják. Görögök Spárta: Gyenge a gyerek? Not fit for purpose (nem lehet katona) Weeeee off you go!

Szóval amiről írni akartam a kockázatos gyerekvállalásról, hogy mi van akkor, ha az egyik szülő nem szerené de a másik meg igen. Nem is kell olyan messzire menni, mert megnézzük mi a gyarkorlat normál helyzetben. Párocska gyereket csinál véletlen, és az egyik fél nem akarja megtartani a gyereket de a másik igen. Mi van ilyenkor?

Ha a kérdésre a kérdésed/válaszod az, hogy attól függ, hogy ki akarja megtartani, akkor egy rohadt pre-humán geci vagy, aki itt a nemek között akar különbséget tenni, hiszen tudjuk, hogy a nők mindig szenvednek és a férfiaknak meg többlett joguk van, úgyhogy hímsovinista vagy. Jah és a gender maga is csak egy szociális konstrukció, így ha az apuka eléggé akarja, maga is megszülheti a gyereket.....

Ez tudom, hogy nevetségesnek hangzik, de a logika amivel érvelnek az agymosott genderista SJW-k pontosan ezt írják le. De most nem ebbe akartam bele menni, de érinti is a témát. Mert egyszerűen szembe kell nézni a gyakorlati ténnyel, ha gyerek szülésről van szó a nő döntése számít csak, ha nincs megeggyezés (ezt se egy Gy vel mondom..egyed meg a sütit, de megeggyeztünk. Hegyeztem, és eggyezkedtem). Ha el akarja vetetni elvetetheti, ha meg akarja tartani megtarthatja és az nem számít, hogy a másik fél mit akar. Evvel nekem nem lenne alapvetően bajom, ha mellé lehetne rakni egy két feltételt. Az egyik ilyen, hogy akkor ezt a logikát kövessük máshol is, és ha már a férfiakat küldik a vágóhídra meghalni, meg a szart lapátolni, meg 40 fokban kátrányozni, akkor lehessenek olyan területek, ahol ők élvezik a hasznokat. Aki pedig azt hiszi, hogy van különbség a férfi és a nő bérezése között az írjon, mert nagyon szép esszében be tudom neki mutatni, hogy hol és mivel tévesztették meg, amivel ezt a hamis torzított statisztikát kapta.

Szóval, ha a nő dönthet arról, hogy megszüli e a gyereket vagy sem, és az apa nem ért vele eggyet  (eggyet. Nem egyet. Megyek, hegyek, Eggyet. I dont care what you say te is két Gy vel mondod!)
akkor ne legyen legalább felelősségre vonva az apa. Két lehetséges verzió van ugye:

Nő el akarja elveteti. Apa fogadja el. Fucking deal with it. Okay, fair. Nyilván otthagyja a csajt ezután de semmi gond. Kemények vagyunk elviseljük, csak akkor kérjük a jogot, hogy mi is mondhassuk a másik oldalnak, hogy fucking deal with it!

Másik verzió anya akarja apa nem. Na ezek után pl az apát kötelezni bármilyen fajta akármire szerintem abszolút igazságtalanság hiszen ha bármiféle egyenlőség van (ezt általában 1 Gy vel mondom...nem mindig. Mondom, nem vok magyar) akkor az apa is opt-out-olhat a dologból, és ha a csaj ennek tudatában úgy dönt, hogy de ő akkor is akarja, akkor legyen úgy. De utána ne sipákolhasson azért, hogy az az apa felelőssége is, meg mittom én, amikor az tisztán kijelentette, hogy no thank you!

Erre lehetne azt mondani, ha megcsinálta maradjon az ővé, de nem barbár teokráciában élünk, hanem a modern nyugaton (?) és vannak ilyen választások. Mert ha nem lennének nem lehetne abortusz sem, és most nem ez a téma. Hanem hogy van, és hogy kié a döntés és aztán a felelősség. Szal ha a csaj annak ellenére is akarja, hogy a fater kioffolt belőle, akkor a faternak ne legyen semmilyen felelőssége a dolog iránt. Ha akarja persze adhat vagy akármi, de ne legyen jogilag megfogható teljesen, csak azért mert a nő totálisan egyoldalúan eldöntött valamit.
Főleg mondjuk ha ellentmondás van, és be lett palizva ... a pali mert azt hazudták, hogy szedi a tablettát a csaj, vagy kilyukasztotta a gumit...de ha nem is feltételezel gonoszságot, nem 100% a tabletta se és lehet becsúszik. Akkor meg aztán végkép lehessen kihátrálási lehetősége mindkét félnek.
* fordítva is igaz. Faszi átveri a csajt, faszi szabotálja a csajt. Mindig mindent vetítsetek két felé, mert nem fogom állandóan mindenhez leírni, "ha csak vagy akkor a csávód" meg ilyenek.

És úgy ez csak még fucked uppabb, ha a gyerek Taigetosz pozitív, és totál romba döntené az esetleges apát anyagilag, lelkileg és fizikailag is. Had legyen esélye le-offolni anélkül, hogy a világ patkányának kiáltanák ki. Mert az eddig nem említett dolog az az, hogy ha a fickó ezek után lelécel, mert mondta, hogy nem akarja, de akkor is úgy lett, megpróbálta aztán de nem ment, a nőt akit szeretett totál felemésztette a dolog, és erre ez a mocskos férfi még ott is hagyja a csajt!! Hát a világ legutolsó szemétládája nyilván! Hiszen neki a vállán kell cipelnie a másik döntését, és ő szabadon feláldozható a másik álltal mert nincs szabad akarata, vagy döntési lehetősége. Fuck that!!!

Azt hiszem ennyi gondolat menetem akadt az egésszel kapcsolatban. Szívesen hallgatok ellenérveket, vagy keveredek vitába a kérdéssel kapcsolatban. Próbálok nyílt lenni mindig a véleményekre, és azt hiszem érvekkel és tényekkel igen megyőzhető ember vagyok, amikor intellektuális vitákról van szó...de lehet, csak egy seggfej vagyok, ahogy sok amőba mondaná! (:D ennél álszentebb (hi Atka) és lenézőbb nem is lehetett volna ez a vége...és mégis kurva igaz az egész mondat!)

Jókedvre derítőnek egy legendát raknék be George Carlin-t aki belecsippent egy kicsit a gyerek témába