2024. június 25., kedd

Gyertek kérdezni a Mirage Poker Club-ról

 Hali.

Történnek a dolgok ezerrel. Kicsit elveszettnek is érzem magam, hogy pontosan mi is a blogomnak a helye / szerepe.

Itthon ugye olyan szar a póker helyzet, hogy nem igazán vágyom arra, hogy írkáljak stratégiákat, elemzéseket meg ilyesmiket, amik azért valszeg érdekelnének sok embert, mert valszeg túl sok szabad infót tennék ki magamról. Az is lehet, hogy senkit nem is érdekelne. Meg hát ugye szinte minden privibe megy, meg minden körül állandóan dráma van, meg barátok köztözés.

Ilyen utazásos beszámolót akarok írni, de valahogy mindig van más dolgom. Most voltunk 2 barátommal 5 napos kiruccanáson. Ütöm a grindot, mert 40 éves koromra már le akarom tenni a lantot, ami az aktív pókerezést illeti, és a relatív kevés szabadidőmben, ami van, nem érzem úgy, hogy írkálni akarnék, vagy csak akkor érzem azt, amikor nem vagyok ott, és helyette megbeszélem ismerősökkel.

Vagy olyan dolgok történnek privikben, amit jobb, ha le se írok... bár van bennem egy adag kíváncsiság, ha leírnám azt a sok patkánykodást, amit műveltek az elmúlt pár év alatt XD Lehet, majd befüstölök neki, ha már úgyse akarok soha többet kártyázni itthon privibe, ki tudja...

De voltak olyan dolgok is, amikről nem feltétlenül írhattam, mert még nem volt biztos, és nem akartam elkiabálni... de most beérett egy!

Lehetőséget kaptam, hogy csináljak egy Exkluzív interjút a Mirage (a kökiben nyíló pókerterem) igazgatójával, Homoki Csabával. Ha minden igaz, lesz ilyen kis első betekintés is videó formájában a még meg nem nyílt helyszínről is. Megvizsgáljuk majd közelebbről azokat a székeket, asztalokat és zsetonokat is!

Ami miatt ez az egész igazán érdekes lehet mindenki számára, az az, hogy én a magyar pókeres társadalmat próbálom továbbra is reprezentálni, ezért teljesen megnyitom a lehetőséget mindenki számára, hogy kérdéseket tegyen fel. 1-2 hétig fogom gyűjtögetni azokat, aztán amennyit csak lehet, fel fogok tenni az interjú folyamán. Tehát írjátok meg, bármilyen kérdésetek, aggodalmatok, gondolatotok vagy javaslatotok van az egésszel kapcsolatban!

Úgy gondolom, hogy marha ritkán van ilyen lehetőségünk. Egy új terem nyílik majd egy évtized monopólium után, és talán sikerül rendes reprezentációs hangot és erőt szereznünk nekünk is, mint játékosoknak!
Elkaphatjuk az elszaródást, mielőtt még gyökeret verne, és kiegyenesíthetjük az elferdüléseket, amelyek oda vezetnének, ahol most tart a magyar / pesti nyilvános pókerélet. A kritikánkkal és az ő közreműködésükkel elindíthatjuk azt a folyamatot, aminek mentén Magyarországot beemelhetjük az európai pókeres köztudatba.

Mekkora show lenne, ha nem az lenne, hogy mindig utazni kell egy nemzetközi event miatt, hanem néha ide is jönnének... áhh, álmodik a szív!

Ha buzeránskodni akarnék, akkor azt mondanám, hogy csak azokat a kérdéseket fogom megnézni, amiket a blogom alá posztoltok itt a bloggeren, mert nem szeretem, hogy szabadon törölgetheti egy admin a kommenteket (amire amúgy még nem volt példa, de attól a lehetőség ott van), vagy akár egy random kommentelő, akinek a kommentjére aztán tök sok írás érkezik, és ha az ember letörli saját kommentjét, elveszik minden alatta levő azzal együtt... de nem hiszek a csodákban, és tudom, hogy a legtöbben lusta szarok vagyunk XD

Szal egyelőre jó lesz a FB-on is a kommentelészés, de lehet hamarosan lesz már normális felületem, twitter, meg mittom én mi (kiráz a hideg a gondolattól... de ha mozgalmat akarok ennek, akkor kell a platform).

A logó már 95%-ban kész van. Podcasthez már overlay megvan, sőt igazából van már 4 podcast epizód, csak azok online póker irányban vannak, és most arra nem olyan szelek fújnak, hogy azt publikussá tegyem. Meglátjuk, mi sül ki ebből az egészből. Egyelőre lassú tűzön rotyog a dolog :)

Írjatok kérdéseket!


(Aki totál idiótaságot fog írni, annak be fogok szólni azért XD, de szerintem ezt tudják azok, és azért csinálják majd XD).