2011. május 21., szombat

The Den !

Hú bassza meg, olyan helyen voltam.

Ami a hónapomat illeti: katasztrofális. Misseltem a hónapban 3-4 kombó draw-t (14-21 outig) mindegyik 100k-200k-s pot volt. Igazából ez a bottom line. -300k

na de olyan helyen voltam pokerezni, hogy elájultam. Privi hely. Csak úgy mehetsz be ha felhívod az embert, ő lejön, kinyitja, felvezet. Bent, meg OMG. Über bárpult. Olyan asztal meg székek, hogy behalok. Volt mega király über konfis fehér görgős főnök szék, meg volt ilyen középkort idézó fa keretes párnázott műalkotás. A hely belülről, mint valami arab menyország. Kaja az asztalon, szőnyegek a falon. Szép hangberendezés feelinges zene. Az elengedhetetlen Escort lányok kokettálgatnak. Néha 1-et 1-et elvisznek (lol)

Komolyabb tétes game- 500-500 az alja. de szokott 2 táfel is menni 500as meg 2k-s is!

Olyan emberek ezek már akik nagyon a java kb mindennek. Hátul volt ilyen keleties asztalos megoldás ott beszélgetett egy olyan group akikre rá se mertem nézni, mert kb lelőnének a helyszínen. Kiestem gyorsan omahából egy preflop emelek a missire, cbet air, turn mega Jolly card amivel kombo draw-m lesz amivel a KKKx!!!! nek persze top setje. Na mind1. Utána még iszogattam a pultnál, amikor a külön beszélgetős társaság elindult kifelé. Mosolyogtak. Tolt 2 srác egy-egy rövidet. Az egyik mondta, hogy örül, hogy megismerhetet, meg majd vissza jön méga lányokért mert húha :D A csávó úgy nézett ki, kopasz napszemüveg, mega kigyúrt, de magasságba akkora mint én. A szemével öl kb. Kezet nyújt kezet fogunk és 3 puszi. Kb leborultam a székről h wtf :D

Olyan hely ez, ahol olyan emberek vannak akik úgy és oda raknak el ahová akarnak...és befogadtak. Elsőre vesztettem is, tehát még harag se volt. Hú nem semmi.

500 azni fogokjárni. Elvileg van 2M-em abból lehet 100k napi cap-el. AMúgy is ennyibe toltam a 100-200at is szal akkor nem mind1 milyen a tét? Nem! mert itt lehet is nyerni sokkal többet mint 100-200 on. Úgy érzem be kell vállaljam :)


Baromi nagy élmény volt. Baromi para eleinte. A sztory-k is amiket ott nyomtak olyan szintű volt amit max filmekbe hallasz. Valahol örülök, hogy oda kerültem, és ha elfogadnak (emlékezett rám pár mosolyogva h már tolták velem) akkor nagyon király lesz.