2022. szeptember 7., szerda

Sztárinterjú

Régi csillag új fényben izzik Magyarország borongós éjjeli póker egén!


Szabó Géza "Gizdalord" hatalmas hajrával megnyerte az Unibet Poker nem kis horderővel bíró, hatalmas presztizsű Deep Impact versenyét. A neves eseményre ez a feltörekvő pókersztár és hírhedt ellentmondó saját maga nevezett be 100% önerőből, evvel is fittyet hányva a backingek zsarnoki elnyomására. A kartellek elleni keresztes hadjáratának mérföldköveként emlegeti ezt a napot. "Győzött az igazság! Ma láthatta mindenki, hogy így is lehet csinálni" - nyilatkozott a felül enyhén kopaszodó, közösségi média viszketegségben szenvedő guru.

A hihetetlen, 640€ nyeremény valódi hírportálokat megrengető, több mint 25-szörös beülőt jelentett, mellyel könnyedén kiérdemelte főcímlapon való szereplését.

A verseny nem volt egyszerű. 11 játékosnál egy TT-vel került all-in 99 ellen közel 80BB stackért, mely fölényes chiplead-et eredményezett volna, azonban fortuna úgy döntött, hogy az előtte levő napon elszenvedett preflop all-in után, melyet 55 ellen játszott QQ-val egy 5Q5 flopon, ismét hátul marad kulcs pillanatban.

Azonban profizmussal megacélozva felállt, és menetelt tovább, ölre menő küzdelemmel minden darab zsetonért. Megnyerte a versenye első flipjét is, melynek köszönhetően visszakapaszkodott 25BB-re. Innen csodával határos módon egymást követő két leosztásban is kitartott a 70%-os lapja (QK vs KJ és AQ vs AJ), és már is hatalmas előnyre tett szert, melyet tovább tudott még növelni a 3 fős asztalon, 7 versenyben lévő játékosnál.

A 6 fős döntőasztalt, melyen a zsetonok körülbelül 1/3 a kezében volt, szilárd határozottsággal irányította. Az ICM hatást erősen meglovagolva tartotta terrorban az asztalt, mikor 3 főnél már a zsetonok túlnyomó többsége nála volt. Sajnos azonban all-in-be kényszerült preflop a döntőasztalon először, és AK-ja nem tartott ki ellenfele 8-as párja ellen. 22 nagyvakról tornázta magát vissza 32 és 100BB ellen, kifejezetten keresve a párbajt a hozzá közel álló stack ellen, és ügyesen kerülgetve az új átmeneti zsetonvezért, de még így is folyamatos nyomást tudott gyakorolni ellenfeleire. A heads up-ot 4:1 hátrányból kezdte 25BB-vel, de hihetetlen mennyiségű heads up tapasztalatából merítve könnyedén ledolgozta ellenfelét. A legutolsó partiban egy fölé lapos sorhúzóval folytatta preflop emelését, melyre all-in volt a válasz, és már nem lehetett eldobni, és sikerült 45% equity-vel lejavulnia ellenfelét, és ezzel megnyerni az első jelentős mutatást a verseny folyamán, ahol hátul volt, igaz, csak hajszálnyival. Fantasztikus eredmény! Gratulálunk neki még egyszer.

A Bajnok a következőként összegezte a versenyt: "Nehéz menetelés volt. Lapok nélkül, hatalmas hero callokkal és blöffökkel teli játék volt. Mivel a pre all-inezgetés nem az erősségem, ezért igyekeztem azt elkerülni és post-flop bevinni ellenfeleimet a rengetegbe, ahol aztán rendszeresen eltévedtek"

Riporterünknek elmondta, hogy hálával gondolt Petrovics Pierre, és PStar fedőnevet viselő rejtélyes barátjára, akik lélekben segítették, hogy sikerrel zárhassa ezt a hihetetlen küzdelmet.

A pókerélet újra felpezsdül, és reményekkel teli kalandvágyó játékosok ezrei vágnak bele szerencséjük megmérettetésébe az ifjú bajnok hatására. Számukra azt üzente, hogy ne adják fel, játszanak sokat élőben, gyakoroljanak, és iratkozzanak fel coaching szolgáltatására, mely most akciósan csak 19,99$/hó.
Ez a fiú egy igazi influenszer! Megtiszteltetés volt vele interjút készíteni.






Nincsenek megjegyzések: