2022. június 12., vasárnap

A bosszúszomjas floorman

Gondolkoztam azon, hogy legyek-e jófej... de közben hallgatom a Systemtől a BYOB-ot, és olvasom egy másik reg véleményét a dologról, és ja... the greatest mistake you can make is to reveal your weakness to someone who lives off of exploiting weaknesses!!!

A lócitromba harapott képű személyről, és az eddig semmire alapuló vendettájáról fogok írni. Gondoltam, akkor adjunk neki utólag indokot arra, hogy ilyen geci féreg módon viselkedett velem, miközben a Dunapókert reprezentálta teljes vállszélességgel, munkaidőben és egyenruhában (kitűző nélkül, amit kötelessége volna viselni)!

Ez egy olyan story, amilyet még tuti nem hallottál. Ha már úgyis tüzet rakok, szeretném üzenni a RiverPokerBro-nak is, hogy szopjon le messziről, hogy annyit se ér a szava, hogy legalább egy follow up-ot tenne, miután kiköveteli, hogy élőben találkozzunk, és ígérget, utána annyira se vesz, hogy felkeressen!
Ezen felül még azt, hogy olvassa el figyelmesen ezt, és tanuljon belőle, hogy hogyan kell IGAZI közösséget építeni, és hogyan kell annak a hasznát és érdekeit képviselni, és nem felépíteni egy "közösséget", hogy azt felhasználva saját magam érdekét képviseljem, és a tömegükön keresztül juttassam magam előnyökhöz, meg szponzor lóvéhoz! Esetleg tanulhat belőle még egy kicsit arról, hogyan kell véleményt nyilvánítani (nyilván nem a szóhasználatról XD), hogy mit jelent a vélemény és az álláspont egyáltalán, mert abban a tévedésben él, hogy ezek a marketinges, semmitmondó sorai bármit is jelentenek meg képviselnek, miközben semmit nem mondanak, csak "tartalmat" gyárt vele a semmibe a semmiről. És ahhoz képest, hogy állítólag naponta gyakorolja a meditálást, egész könnyen ki lehetett billenteni a fake nyugodtságából őt is! Come at me Bro!! Tudom, tudom... te fölötte állsz. Hogy rakna valaki seggbe téged kaktusszal!

Ezenfelül üdvözlöm az összes majmot is, akinek semmi soha nem jó, de még annyit se tudnak kiböfögni, hogy szerintük hogyan kéne egyáltalán!

Igen. Systemet hallgatok, és fuck you all hangulatom van. Amúgy is egy 900k-s downswing végén vagyok, szóval kifejezetten leszophat mindenki, akinek nem tetszik, és átgondolhatja az életét, ha annyira nem tetszik, akkor mi a faszomért olvasgatja?!

És tudod mit, BITCH FACE!?! Mert ő így nevezte magát. Bár én nem így hívtam. Én Resting bitch face-nek hívtam. A kettő között az a különbség, hogy aminek én hívtam őt, az azt jelenti, hogy úgy néz ki a feje mindig, mint aki citromba harapott, amit pedig ő mond magára... amit ő gondol, hogy ő milyen, az valami tök mást jelent. Az valami olyasmit jelent, hogy fasszopó arcú, vagy valami ilyesmi. Nincs is rá magyar pontos megfelelő, de ha már ragaszkodik hozzá, hogy ő ennek látja magát, és a töredelmes leírásom után se fogta fel a különbséget, majd élőbe megszégyenítés kisérlete közepette se hagyta, sőt, nem is érdekelte a valóság, hát akkor legyen így. Íme a storyja egy embernek, aki úgy véli magáról, hogy bitch face-e van, aki annyira elkeseredett a bosszúvágyában, hogy hajlandó bolondot csinálni magából a munkahelyén, és ezáltal beszennyezni azt a saját kicsinyes, félreértett, és szándékosan megérteni se kívánt hozzáállásával. És tudod mit. Elég volt abból, hogy minden csicska fasszopó elől menekülök, kussolok, félrehúzódok, és hagyom, hogy átgázoljanak rajtam, és csak jófejkedek, vigyorgok és megbocsájtgatok mindenkinek!

Tisztában vagyok vele, ha ez az ember hajlandó feláldozni a munkáját azért, hogy férfi kiállás helyett (face to face megbeszélni, vagy legalább ökölpárbajra kihívni), gyerekes, hatalommal visszaélős módon próbáljon bosszút állni, attól nem lesz semmi se túl messze. Hát legyen, bazdmeg. Ha jönnie kell, jönni fog, azt tudom csak mondani, mint bárki másnak, aki nekem akarna támadni: nem fogom olcsón adni az életemet, és magammal foglak rántani, bazdmeg, és ha kell, a véremben fojtalak meg, mielőtt kilehelem a lelkem... ha betalálsz, és tényleg betámadsz!!

Választhattam volna a megértőt és megbocsátót! Állandóan azt választom, de mit kapok érte?! Még több szopatást, még több bully-ingot, még több csicska viselkedést. No fucking more! Mi a kurva anyját gondol itt mindneki, hogy még a retkes floorman is belém köt a floor közepén. Leírom a story-t mindjárt...

Az egyik legfontosabb dolog, hogy ezt az egészet azért csinálom, hogy jobb legyen az élős pókervilág Magyarországon. Szerencsére ezt megértik azok általában, akiknek meg kell. Mostanra már kezdik érteni a regek is, mert jelentős mennyiségű jött oda hozzám beszélgetni, és vetette fel azokat a problémákat, amiket én már megfigyeltem korábban, említettem és írták le ugyanazokat a negatív megkülönböztetéseket, amik érik őket is az agresszív játékosoktól, vagy épp a floorman-től, aki velünk betartatja a szabályokat, másokkal meg nem, mert mi nem fogunk balhézni, hanem elfogadjuk, hogy ránk vonatkoznak a szabályok... de amúgy úgy vagyunk vele lassan, hogy minek, ha másnak se kell, akkor ugyan mi minek?!

Na de ezt akarom megelőzni és elérni, hogy a szabályok egységesen legyenek betartatva mindenkivel, és ne az legyen már, hogy a játékosnak kell szólnia az osztónak, meg a floorman-nek ahelyett, hogy végeznék a dolgukat, és utána még kapjuk is ezért a fenyegetőzéseket! Hát kurva sok pénzt rakunk a házba, és szerintem alap, hogy elvárhassuk, hogy akik dolgozni mennek oda, azok azt a lehető leghelyesebben végezzék, és ne szórakozzanak a mi pénzünkkel, főleg, mert fordítva mindent ránk sütnek, ha mi hibázunk.

És tudod, mi van még? Emiatt az egész miatt a regeket, a Zsugorított fejűt, az Ínyes fickót, meg pár másikat is elkezdtem megkedvelni, és elkezdtünk beszélgeni, pedig utálni akartam őket, és kiforgatni mindenből, de ahogy időt töltünk el egymás mellett ráismertem én is, és szerintem ők is, hogy kik a valódi szövetségesek.

Én az osztókra és a floorman-ekre kollégaként tekintek (lócitrom arcot leszámítva), de olyan sok osztóhiba volt az utóbbi időben, hogy most már az is fáj. Nem a missdeal-ek. Konstans nem szólnak, ha új beülő van, és adnak nekik lapot, rakelni akar split potból, JP-t dob le, ahol nem kellene, split potnál rosszul osztja szét a zsettont, nem vigyáz az asztal épségére, hagyja, hogy a részeg leigya azt, és nem is tudja, hogy az ő felelőssége lenne az asztalra vigyázni. Senki nem mer szólni, mert ha szólok, akkor én vagyok a bunkó. Főleg, amikor az van amit a legjobban utálok, hogy a player megmutatja valakinek a lapját, és aztán az osztó nem felcsapja kérdés nélkül mint odakint, hanem várja, hogy szóljon valaki, hogy látni szeretné. Ezzel az a legnagyobb baj, hogy a player instant ideges lesz rám, hogy mit okoskodok, de minimum masszív feszültséget szül pedig ez szabály. Nekem szólni se kellene az osztónak magától kéne csinálni. Csak azok meg félnek és nem elég magabiztosak, mert sok a paraszt és inkább kushadnak, minthogy kérdést nem tűrően felcsapnák a lapját, és ha kötekszik annyit mondanának, hogy ez a szabály. Nem is a saját kasszáimba, de már lassan tucatszor mentettem meg embereknek pénzét a figyelmetlenségek miatt. És nem azért csinálom, mert élvezem. Tök jó lenne, ha nem kellene odafigyelni árgus szemekkel arra, hogy hol, és mikor jön valami hiba. De ha az osztók tudnának rendet tartani az asztalokon, vagy akarnának, vagy lenne rá autonómiájuk a főnökségtől, akkor nyugodtabb lehetne mindenki, és fegyelmezettebb lenne minden, de szerintem nem is tudják sokan, hogy mi tartozik pontosan a munkakörükbe. Kellene egy kis továbbképzés nekik. És én szeretem őket bassza meg, az összes faszsággal együtt, csak amikor szarrá bukom magam, amikor szétvernek, beszólnak és fenyegetőznek, néha kicsit sok, hogy még ezzel is nekem kell foglalkozni.
Bécsben, ha le is ül egy új player az asztalhoz, az osztó kihagyja az osztásokból addig, amíg a floor nem okézza le az új playert! És ha a floornak dolga van, akkor vár a player! És ennyi! Nem a kibaszott player fogja meghatározni az agressziófaktorával a szabályokat, és nem a dealerekben kialakult lelki elnyomásnak kell uralkodnia, hogy inkább nem is szól, mert akkor csak kapja az ívet, és gecire nem fizetnek eleget azért neki, hogy azt is el kelljen viselnie. Én ezt fullra megértem. De ha mindegyikőjük tudná, hogy pontosan mit kell csinálni, és elkezdenék együtt csinálni, akkor marha hamar rendet tudnának vágni az összes csicska között!!! Mert a monopóliumnak ez itt előnye lehet!! Hová mennek?! Csaló, bepaklizott, ki nem fizetős, fasz se tudja, milyen privi játékokba, ahol bármikor kipakolhatják az embert, meg szétcsalhatják a játékot, a raket, meg mindent, és semmi védelmük sincs, vagy oda, ahol van 25 kamera, mikrofon, és minden szarrá van szabályozva!!!?

Sose éreztem magam olyan jó helyen, mint a Dunában ebből a szempontból. Kurva abszurd, hogy egyszerre ostorozom a helyet, és dícsérem is. Kurva nagy potencia van benne, és én látom a szándékot is a Keresztapáékban, hogy megcsinálják, amit meg kell, de eddig nem volt egy összekötő hang. Én beszélek az osztókkal, beszélek a regekkel, ülök a smasszerek között, és tudom tolmácsolni nekik azt, amiről eddig nem is tudtak... pl nem tudta a vezetőség, hogy a floorman-ek kitalálták ezt a szabályt, amiről lentebb írok, hogy "ha már kapott lapot, nem ülteltjük ki"... amúgy ez se igaz, mert engem is ültettek ki 3-4 leosztás után, meg másik normális gyereket is. Ezt elvileg azért találták ki, hogy ne legyen az, hogy nyer vagy veszít nagy potot, aztán leléptetik... de itt egy 0.1%-os előfordulásról beszélünk, és annak kedvébe basszuk meg a 99.9%-ot és azt is csak válogatva!

Kemény szokott lenni a kritikám, de tudom, hogy az, aki a lényegét szeretné leszűrni, az átlát a faszozáson, meg szarozáson, meg az összes káromkodáson. Azok ott vannak, mert így esik jól, és megszűri az összes olyan gyökér barmot, aki azt hiszi, hogy ettől paraszt leszek, vagy úgy gondolja, hogy mivel ő nem használja a magyar nyelv ezen részét, ezért ő felette áll az egésznek! És tök jól működik. Csak értelmes emberek keresnek meg priviben, és tök jókat tudok velük beszélni, és a húgyagyú utálkozók meg (és egyre ritkábban) csak a kommentekben vetnek oda pár szánalomra méltó sort, aztán többet úgyse hallok róluk

(az innentől jövő részt frissében írtam le, amikor megtörtént, azért lesz a hangulata egy kicsit más. Bele-bele fogok írni most még új dolgokat is, hozzáteszem, amiket megtudtam azóta)

Fú geci!!!

Na ilyen se volt még. A floorman kezdett el balhét generálni, és a haverja meg fenyegetőzött utána. Leírom a story-t.


Van egy floorman, aki magára vállalta, hogy rá gondoltam, amikor úgy utaltam az egyik teremvezetőre, hogy a "Resting bitch face". Persze sose kérdezett rá, hogy tisztázzam a dolgot. Ő ezt szégyenítésnek és sértésnek vette (bár sokat elárul, ha magára veszi XD), őt ez vérig sértette, annak ellenére, hogy ez nem egy sértés, mert azt jelenti szó szerint, hogy olyan az arca nyugalmi állapotban, mint akinek tele van a fasza mindennel... Na de magam elé rohanok.

Szóval kettő darab 100/200 ment. Mind a kettő ugyanaz 20k min buy in no cap, elvileg balanszot kellene tartani közöttük. Ültünk 6an az asztalon, amikor az egyik fickó, aki már több mint fél órája át akart ülni a másik asztalra, és foglalózta a helyet másik asztalra, (30 percig lehetne max, és azt szerintem túllépte rég) amikor az még 50/100 volt. Maradt még egy jó ideig, és amikor elindult átülni, egy játékos szólt az osztónak is, meg neki is, hogy nem lehet, mert table balansz, ha átmegy, ott lesznek 9en, mi meg maradunk 5-6-an.

A procedúrának úgy kellene kinéznie, hogy az osztó kiabál a floornak, hogy "új játékos", a floor jóváhagyja, és akkor beülhet. Ez elmaradt. A floor nem tudott róla emiatt, bár nem is volt senki a flooron, mert épp az irodában volt valamiért, ami megesik. Eltelt kb 3-4 perc. Beszálltam a fickó mellé, hogy ez így nem jó tényleg, hívjunk floort. Oda jött 2. hívásra, az incidens után kb 3-4 perccel.

Elmondta neki a player, meg az osztó, hogy mi a story. Nekem közben a player mondta, hogy mivel már "úgyis kapott lapot", ezért nem fogják felállíttatni. Én hallottam már erről, de azt hittem legenda, a floor szájából akartam hallani, hogy megdönthetetlen bizonyítékom legyen. Vicc, hogy engem állítottak már fel asztalról, úgy, hogy kaptam lapot, méghozzá több party-ban is, de hát én csak egy köcsög hülyegyerek vagyok, aki nem elég paraszt, vagy nagypofájú, vagy izmos, vagy gazdag ahhoz, hogy tudják, én felállok, mert tisztelem a szabályokat. (a szitu az volt, hogy a várólista a tábla alján volt, és azt hittem, nincs is lista, megkérdeztem az osztót, hogy be lehet-e ülni, és engedett, és 3-4 leosztás után (omaha) jött a floor, hogy van waiting list. Elnézést kértem és felálltam... mert ekkora paraszt köcsög vagyok.

Tehát, meghallgatjuk az ítéletét, és hát mondja is, hogy hát kapott lapot, így maradhat az ember, és marad a szituáció is ez, és a 9-5ös balansz. Kérdezi másik két player, hogy nem lehet-e akkor, hogy aki újonnan ült oda, be az jöjjön át. És nem. Ekkora már player egy elkezdett felállni, hogy ez egy vicc, és nem marad tovább. Mondom neki, hogy "na látom, akkor tényleg ez van, ha elég pofátlan vagy, leszarod a várólistát, bevetődsz az üres helyre, és ha kaptál lapot tutiba vagy! Csak elég pofátlannak kell lenni hozzá!" Na és akkor megidult a lavina.

Először is megjegyezte ez a kurva rosszindulatú teremvezető, hogy én mit csinálom itt a balhét, magam mellé állítom itt az embereket a lázadásban és generálom állandóan a feszültséget meg a viszályt. (én vagyok az az ember, aki soha semmilyen balhét nem csinál, aki elfogadja a floor döntését, aki kérdez, hogy tanuljon, segíti az osztók munkáját, és általában felügyeli az asztal gördülékeny működését, mert az én jól felfogott érdekem is)

Magyarázat: Az ember nehezményezte előzőleg, hogy meginformáltam a fejestől, hogy lehetséges valóban egy asztalon nem csak minimum, hanem maximum buy-in-t is meghatározni. (ez kurva jó az asztalnak is, a halaknak is, mert ha egy hal felszopja magát 3-400k-ra, nem fognak ráváltogatni annyiért, vagy újonnan beülni a bálnavadászok annyival, és elveni tőle egy partiban, tovább marad, sokkal több a rake, és még pénzzel is tud elmenni esetleg, és máskor visszajönni!!! Ezt kellene megértenie még a háznak, hogy ez miért olyan rohadt fontos a pókeres ökoszisztémának!) És volt egy alkalom, amikor 50/100-ról át akartuk váltani az asztalt 100/200-ra, és volt egy 50/100-as reg srác, aki kérdezte, hogy lehet-e cap-et rakni a buy-inre, mert volt előtte vagy 150k, és nem akarta 1 handben elbukni. Nem is tudta, hogy ilyet lehet. Mondtam neki, hogy van rá opció. Na akkor is citromfej volt, és beszólt, hogy gondolta, hogy miattam van. Ráhagytam, nem magyarázkodtam, hogy nem én akartam, és amúgy is leszophat, ha lehet ilyet, akkor ne ugasson. Milyen csöves viselkedés ez egy floorman-től?!
Egy másik alkalommal meg pont ő volt a kasszás, és mikor kiadta a zsetont, rákérdezett, hogy "bitch face, mi?!" Mondtam neki, hogy ""resting bitch face", de legalább professzionális". Ekkor még azt feltételeztem (ez kb 2 hónapja volt), hogy tényleg profi, és tudja, hogy mi a különbség a munka és a magánélet között, de jól láthatóan a jóhiszeműségem hibás volt... igazából inkább csak akartam hinni, hogy az, de ha valaki valóban profi, akkor ezt a megjegyzést se teszi meg, vagy nem a kasszánál, de úgy voltam vele, hogy ne akarjak ennyire maximalista lenni, poén félbeszólás volt, hogy olvassa a cuccot... ennek a hatására írtam le a magyarázatot a legutóbbi postomban, hogy mit is jelent a kifejezés, hogy ne érezze sértésnek, mert nem az... erre jött ez a mai nap. Kurva szép. Azt nem tudom, mi a fasznak akarok jót, ha így is úgy is buzeránsul viselkednek velem?!

Tehát itt most ismét elővette ezt a rosszindulatú geci feltételezését, nem kérdez semmit, kijelenti, hogy én balhét generálok, és magam mellé állítom az embereket a balhékeltésben. Próbáltam szóhoz jutva elmondani neki, hogy nem is én szóltam, hanem más, és ezt ki is mondtam, de nem foglalkozott vele, hanem folytatta...

Azt mondja, "és akkor ez a Bitch face"... ki vagyok én, hogy őt nyilvánosan megszégyenítsem, meg beszóljak neki a facebook-on. (Nem a facebook-on írtam, hanem a saját blogomban, és mivel sose neveztem nevén az illetőt, nem szégyenítettem meg semmit, és amúgy se megszégyenítő nyilatkozat volt... szal be lehet újfent kapni).

Ekkor eldobtam a lapom (merthogy partyban voltam, volt bent pénzem is) felálltam, odaléptem mellé, és mondtam neki, hogy oké, beszéljük meg, lépjünk félre az asztaltól.

Azt mondja, nem! Itt és most akarja ezt megbeszélni, úgy, hogy mindenki hallja! Mondom, oké legyen, engem nem zavar, csak tiszteletben akartam tartani a körülöttünk lévő 3 asztalon játszó, kb 25 játékost.
Kérdeztem tőle, hogy tudja-e, hogy mit jelent a "Resting bitch face", de nem engedte, hogy elmagyarázzam, szerinte az a lényeg, hogy ha ő azt sértőnek véli, akkor az sértő. Nem tudtam reagálni, mert folytatta, de ide leírom:

Megjegyzés: Az, hogy te valamit sértőnek vélsz, az nem jelenti azt, hogy az sértő is. Illetve ugye, ha szubjektív, akkor te veheted azt is sértésnek, figyelmen kívül hagyva a beszélő szándékát. Pl. ha a vezetékneveden szólítalak, nem a kersztneveden, és te azt sértésnek veszed, attól az még nem lesz sértés, lehet rajta sértegetőződni, de nem az, max a saját sebezhetőségét és mentális instabilitását bizonyítja bárkinek, semmi mást. Azon sértődik meg, amin akar, de most mit kezdjek avval, ha szerintem valakinek az arca úgy néz ki nyugvó állapotban is, mint ha tele lenne a fasza mindennel? Akkor úgy néz ki. Ez egy megfigyelés, és egy vélemény, ráadásul nem volt hozzá név se csatolva. (Btw ott fohászkodott hangosan a pultnál, hogy csak írjam le a nevét, és majd hogy meg fogom bánni, meg mondogatta, hogy megírom majd ezt is?! Mert akkor ő elébe megy, és megírja (gondolhatod, hogy megírta XD Az eset június 6-án éjjel 1-kor történt). Lehet tényleg ügyvédhez kellene mennem, hogy megtudjam, mennyit tudok ezért az egészért leverni rajtuk, mert itt még közel sincs ám vége!

Erről jut eszembe, tök nem ide illő kis kitérés. A kedvenc mosóporom a TOMI mosószer (méghozzá a "max power color" verzió), mert a ruháim színe mindig ugyanolyan vibráns, és tök jól kiveszi az izzadtságszagot, amit egy kemény sessiön után felszedek... főleg, amikor így megizzaszt egy nevén nem nevezhető floorman, akinek resting bitch face szindrómája van... bárcsak fizetnének a reklámért. Ajánlom a TOMI mosószert mindenkinek!

Tehát folytatja a folyamatos rizsázást. Ilyen körmondat, aminek nincs se eleje, se vége, kérdésekkel van teli rakva, de leszarja a másik felet. Próbáltam többször reagálni, de mindig belémfolytotta a szót és én mivel normális vagyok élőben (ellentétben avval, amilyennek az interneten látszódom), hagytam neki, hogy mondja, de aztán amikor nagyon egyértelmű volt, belekérdeztem, hogy akkor ez itt most egy párbeszéd, vagy csak simán próbál publikusan megszégyeníteni itt mindenki előtt?
(gyakorlatilag nyilvános hisztériát rendezett a floorman a saját pókertermében!!!, azért, mert magára vette a resting bitch face-et, és ez neki nem tetszett, és úgy gondolta, hogy a legjobb út arra, hogy ezt megbeszéljük, az lesz, hogy akkor ő most itt elkezd emelt hangon kioktatni engem, és a vélt sérelmeit számonkérni rajtam úgy, hogy ne is reagálhassak, 3 aktív póker asztal között!!!!!! Hát mi a kibaszott kurva anyja ez a helyzet, bazdmeg?!)

Ha ezt eljátssza bárki mással, az emberek 50%-a pofonkúrta volna helyben, de legalább leordította volna az arcát, és füstölögve kirohan, csak hát annak ellenére, hogy utál, azért látja, hogy én nem ilyen ember vagyok, és próbálok általában észérvekkel és verbális úton megoldani dolgokat, így biztosnak érezte, hogy itt a támadásának nem lesz semmi hátránya, hiszen ő a floor, és ha én egy rossz szót is szólok neki, akkor ő engem innen kitilthat!! HÁT MENJEN MÁR A KURVA ANYJÁBA!!


És mindezt úgy, nem viccelek, hogy az elmúlt 5 alkalom alatt 750.000 forintot buktam, és végre volt egy sessiönöm, amiben pluszban voltam, és így talál be engem ez a féreg! Mit kellene csináljak? De várjál, szokás szerint még nincs vége.

Miután elmegy az ember, a mögöttem lévő asztalról, pont a hozzám legközelebb ülő ember (a székeink egymásnak háttal voltak kb 20-50 centire), szal megfordul, egy ilyen birkózó kinézetű ember, megkérdezi a floortól a nevén szólítva, mutogatva, hogy elvágja a torkom, meg az öklét, és az ütés jelét, hogy "bebasszak neki kettőt" vagy valami nagyon hasonlót. Erre a floor csak annyit mond, hogy "nem ér annyit".
Én mondtam a fickónak, hogy "ne itt bent, hanem odakint okosba".

Itt gyorsan szeretném felhívni figyelmet a konkrét szituációmra. Odajött a floorman az asztalhoz, mert a dealer odahívta. A problémát nem oldotta meg, majd úgy döntött, hogy hangosan elkezd megpróbálni kioktatni, miközben partiban vagyok. Amikor megkértem, hogy lépjünk félre az asztaloktól,  megjegyezte, hogy nem, ő itt publikusan akarja ezt az egészet lerendezni mindenki füle hallatára, majd ezt követően be sem állt a pofája, és lökte a rizsát, majd még azt is elismerte, hogy le se szarja, hogy mit akarok mondani, ő nem kiváncsi rám, ő itt most elmondja amit akar, és vége. Majd miután elment, a barátja/haverja/ismerőse elkezdett fenyegetőzni, és természetesen nem az én védelmembem lépett fel.

Ezek után beszélgettünk tovább az asztalnál pár játékossal, majd a fenyegetős fickó ilyen "na most megkérlek még egyszer és utoljára, nagyon nyugodt és kiszámított hangon" hangvételben, stílusban és testbeszéddel, hogy fogjam be a számat, hagyjam őt pókerezni, és élvezni a játékot, és ne ott ugassak (edit: ha köcsögözni akarnék, és most köcsög hangulatban vagyok, írnám, hogy ruppótlan 50/100as muki volt... de amúgy nem vallom úgy, hogy a pénz bármit meghatároz valakiről... sőt, inkább a gátlástalanságnak a mutatója elég sok esetben a felhalmozott tőke mennyisége, szal számomra nem elismerésre méltó dolog, ha valaki a pénzére vereti amúgy, és emígy fikáz valakit, hogy 50/100as senki). Mondtam neki, hogy hallottad, ember, hogy én arrébb akartam menni, de a floor itt akarta intézni. Természetesen le se szarta, őt az nem érdekli, én kussoljak el, hogy ő pókerezni tudjon! A floor természetesen hallgatással asszisztált.

Én nyilván nem akartam balhét, mondtam, oké haver, arrébb ülök dumálni. Dumáltam az egyik emberrel még az asztal túloldaláról, aki valamiért úgy gondolta, hogy nem írhatom le a blogomba valakiről (név nélkül), hogy olyan a mimika nélküli arckifejezése, mint akit seggbebasztak (nem így, hanem a resting bitch face-el, de akár ezt is mondhattam volna), de szerinte ezt nem tehetem meg.

Ekkor a gyúrós fickó megint szólt, hogy kussoljak be, és ne vernyákoljak, így, mivel gyakorlatilag nulla dolgot tudok tenni, hogy a floorman aktívan szítja rám a tüzet.... és hajjj az irónia, ő vádol engem avval, hogy szítom a tüzet, amikor ő próbál engem megszégyeníteni publikusan... (mondjuk úgy nehéz megszégyenülni, hogy csak az egyik fél ugat, és szóhoz se hagyja jutni a másikat. Ez ilyen 1.0-ás erőszakos apai "nevelés" amúgy, hogy ő a főnök, csak ő beszélhet, és ezáltal mindent, amit ő mond, az úgy van, és mivel én nem szólalhatok meg, ezért neki automatikusan igaza van).

Szóval eljöttem az asztaltól. A kasszás lánnyal beszéltem kicsit, mondta, hogy nézzem el neki, betegen jár be két napja dolgozni, nem tehet róla, hogy átült a másik fickó. (mintha ez amúgy érv lenne a parasztság ellen, "jajj sorry, beteg vagyok") Mondtam neki, hogy nem erről van szó, azt megértem (mondjuk a hülye szabályt nem, amit néha betartanak, néha nem, hogy "ha kapott lapot, maradhat), elkezdtem mesélni neki, mi történt, de mondta, hogy azt nem hallotta. (ezt csak megemlítettem, a kasszás lányokkal, fiúkkal semmi bajom nincsen, nem is volt soha, és mind jófejek tökre, ahogy az osztók 95%-is, és a cashfloorman-ek is mind azok egy citromot leszámítva) még váltottunk pár szót, aztán eljöttem, de visszafordultam, mert megjött a floor, és mondom, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem, én még 1x megkérdezem tőle, hátha lenyugodott azóta (eltelt kb 5p), hogy meg akarja-e beszélni normálisan.

Természetesen instant folytatta onnan, ahol abbahagyta, hogy én hiába akarok azzal visszaélni, hogy valaki vagyok (mondom lol... egy hülye pókeres, aki faszságokba csomagolt bölcsességeket ad elő a saját blogjában nyomdapapírt nem tűrő stílusban... hű, de nagy ember... lol).

Mondta, hogy ő nekem senkim, ő itt a floorman, nem tartozik nekem semmivel. Próbáltam többször szóhoz jutni, hogy elmondjam, én csak azért jöttem vissza, hogy hátha meg tudjuk beszélni, de geci, nem engedett szóhoz jutni. Kurvára felment bennem a pumpa, hogy ennyire köcsögnek néz, pedig hajolgattam, bólogattam, összetettem a két kezem, próbáltam megszólalni, de amikor tök egyértelmű volt, hogy csak fossa a szarát kifelé és semmi nem érdekli, elléptem, egy kacifántos meghajlást tettem, kijöttem a teremből, nyomatta tovább emeltebb hangon a szarját, hátrafele bemutattam neki, majd visszafordultam, fütyörészve felmutattam neki a folyosóról két középső ujjamat és kongázó hátrafele tartó lépésekkel eljöttem.

A legmelegebb az egészben, hogy ezzel a viselkedésével ő a Dunapókert képviseli. Én ilyet nem láttam még sehol, pedig sok helyen jártam! A célom nem az, hogy kirúgassam, mert szerintem az az igazi gerinctelen féreg move. Én nem akarnám elvenni más megélhetését, de erősen fontolom azt, hogy jogi irányba vigyem el a dolgot, mert ilyet még nem baszott a világ, és ez túl megy a legmegengedhetetlenebb dolgon... ráadásul tudjátok, mikor volt a resting bitch face-es írásom?! 2021 Június 29 én!! Egy éve!!! És tudjátok, miért nem állt belém még eddig? Mert soha nem volt főidős floor akkor, amikor játszottam. Ez volt az első alkalom, hogy hétfőn lementem játszani, és ő volt most a góré egyedül!

Szép story, mi!? Elhiszem, és el is fogadom, hogy ez nem az, amit a Dunapóker reprezentál. Ez az egész story nem azért alakult így, mert a Dunapoker egy szar hely lenne, hanem azért, mert volt benne egy ember, aki történetesen a Dunapókert reprezentálta minden cselekedetével, és éppen behozta a személyes sérelmeit, és úgy gondolta, a hatalmával visszaélve az egyenruhájában, egy teli pókerteremben kell műsort rendeznie, ahelyett, hogy odajött volna munkaidőn kívül magánemberként, és úgy oltott volna szét a gecibe! Nem volt korrekt a viselkedése se velem szemben, se a Dunapókerrel szemben. Nekem semmi elvárásom nincs az ember felé. Nekem nem kell a bocsánata, nem kell a kirúgása se. A Dunapóker felé meg majd megbeszéli a feletteseivel, aztán ők lezongorázzák, ahogy akarják.

És most jófejkedhetnék össze-vissza amúgy, de az az igazság, hogy ez egy halál komoly helyzet. Én a pénzemet viszem oda állandóan, és havi szinten kurva sok rake-et termelek nekik (bőven 6 számjegyet, és közelebb a millióhoz, mint a százezerhez). Ezek után a hely akkori vezetője és képviselője, publikus arca nyilvánosan belém köt, miközben party-ban vagyok pénzzel, majd nyilvánosan próbál meghurcolni, majd a haverjának engedi, hogy fenyegessen úgy, hogy nincs is igazuk... hát ne vicceljünk már. Hol lennék én, ha bármi hasonlót megengednék magamnak a floorral szemben?!

Ez kurvára nem vicc, és ha ezt megengedi magának ilyen nyilvánosan, akkor tényleg fel kell készüljek arra, hogy ha esetleg ebből az egész fosból, amit generált, ő szarul jön ki, akkor rám fog küldeni valakit bosszúból! Nem elég, hogy a pénzemmel szórakozik, semmibe veszi a vendéget egy egy évvel ezelőtti vélt sérelem miatt!! Felrobbantja az asztalt, megkárosítja, rossz nevet is hoz a házra, és utána többszöri próbálkozás után sem hajlandó értelmesen beszélni a dologról, vagy csak simán szóhoz engedni!?!

Nehogy már mindig én legyek a fasznak a rossz oldalán! Az garantált, hogy ez ennyiben nem maradhat!

Hogy menjek le így játszani oda bármikor, ha tudom, ez várhat rám bármikor, ha ez az ember a floor aznap éppen?! Hogy várhatnék el tőle bármilyen kérdéses helyzetben semleges, és igazságos elbírálást?!

----

Na ez volt a story. Ezután kérelmeztem egy személyes találkozót Keresztapával, és meghallgatott, visszanézte, és megbeszéltük. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy számomra nagyon pozitív a hozzáállása, mert tudja, hogy ez ki fog kerülni, és nem is akarja megállítani, mert tudja, hogy itt az ő emberük követett el hibát, és semmi nincs abban, ha leírom a történteket. Elfogadja, sőt arra kért, hogy a továbbiakban is fogalmazzak meg kritikákat, hogy javulni tudjanak. És az igazság az, hogy kurva jó lenne, ha csak pozitívakat tudnék írni, és avval tudnának csak baszogatni a trollok, hogy seggnyaló, lefizetett csicska vagyok.

Beszélgettünk erről a "lapot kapott, nem ülhet már ki" dologról is, és mondta, hogy megbeszéli a floorokkal, hogy ez telibe faszság, és ilyen nincs. Remélem, be lesz tartva innentől. Remélem az osztókba is megpróbálják belemaszírozni... és tudom, hogy nem lesz mindenki fogékony rá, hogy szóljanak, ha ember jön az asztalhoz, és ha nem reagál a floor, akkor nem adnak lapot, és szólnak addig, amíg a floor reagál. Ha minden igaz, talán folyamatban van az is, hogy több autonómiája legyen az osztóknak az asztaloknál, hogy megállítsák a balhékat még a kialakulásuk előtt, bár ez egy olyan dolog, hogy a bátrabb osztóknak példával kell előljárni majd, és megmutatni a társaiknak, hogy ezt igenis mostantól lehet, és kell is, és példát kell statuálni azokon a játékosokon, akik csak mérgezik az asztalt, meg a helyet, és akkor majd talán mindegyik dealer el fogja hinni magáról, hogy ér annyit, hogy kiálljon saját magáért, és az egész asztal és a ház érdekében a szabályok és a jóizlés mellett!

Ezen kívül dumáltunk még arról is, hogy ismert dolog, hogy kurva szar a konyhájuk... és amúgy pont ez után egy nappal ettem ott életem legrosszabb kajáját, és rosszul is lettem tőle aztán... de nagyon sok szakácsot kipróbáltak már, és nehéz jót fogni, de most talán a kövi héten lesz már olyan szakács, aki tud jó kajákat is csinálni... amúgy tényleg tök jó lenne. Én most jelenleg nem merek ott enni, és remélem, hogy ez megváltozik, mert az megint csak szó szerint mindenkinek jó lenne!

Szóval ennyi. Én meglepően pozitívnak látom a fejleményeket, hogy megkeresnek ismeretlenek is, megkeresnek regek is élőben, hogy párbeszédek vannak, hogy tudok talán híd lenni a playerek az osztók és a főfejesek között, mert (habár rakeback-et nem kapok :D), fasza lenne, ha tényleg odabasznánk, és a Duna teljesen meghaladna mindent, ami eddig volt itthon, méghozzá pozitív irányban, és hozzánk járkálnának a külföldiek, és ez lenne Európa póker mekkája, és nem az lenne, hogy ha szlovákba van valami jó event, akkor özönlenek kifele az emberek, aztán idehaza meg pangás van. Ehhez basztatni kell még a törvényalkotókat is nekik, de ez egy olyan csata, amibe én már nem tudok beleszólni, viszont úgy érzem, hogy lassanként elnyerem a játékosok, és talán az osztók és főnökök bizalmát is azáltal, hogy önmagam adom, hogy őszinte, és szűretlen kritikát írok és lassan talán tényleg elhiszi mindenki, hogy azért csinálom, hogy jobb legyen egyszerre mindenkinek, és lassan a bizalmukkal megszavaznak az emberek erre a funkcióra tényleg, és hálás vagyok, és köszönöm mindenkinek, akik eddig így tettek!

 Btw ennyi a kibaszott resting bitch face....pont így is néz ki a fickó csak szemüveg nélkül meg nem nőbe.



Nincsenek megjegyzések: