2020. december 16., szerda

Infók amiket jó ha tudsz a GG poker-ről (GG póker maffia)

 Mi is a valósága a GG pókernek? GG póker maffia





...arról szólna ez a bejegyzés, hogy felvilágosítsam kicsit azokat az embereket akik a nagytöbbségét képezik a player base-nek és esetleg a valósághoz közelibb  képet tudok kialakítani a szemükben a GG-ről meg úgy kb az egész online póker világról.

Azért írom most ezt a bejegyzést mert van éppen a balhé amit a bamba fejű faszkalap csinált a blöffkiráty, Gyögyi Krisztián. Itt a link arról a bejegyzésről, amit a jelenségéről írtam nem olyan rég, de nem ez lesz most a lényeg

https://gizdalord-theflop.blogspot.com/2020/11/szerencses-bolond-avagy-bloffkiraly.html

Ahogy az se a lényeg, hogy ezért mennyien köpködtek, hogy szegény jóhiszemű srác, miért piszkálom. Többett tett apókerért mint én valaha is fogok. Csak irígy vagyok. Miért nem mutatom én meg etc etc, és most ezen az egészen emiatt csak mégjobban vigyorgok. Arról nem is beszélve, hogy a tények megállapítása az kurvára nem bűn és azt próbálták egyesek a nyakaba varrni. A másik fele meg azt kiabálta, hogy minek elemzek, mindenki tudja és senkit nem érdekel. (legolvasottabb bejegyzés XD)

HANEM.... (ezt felediteltem a tetejére is) arról szólna ez a bejegyzés, hogy felvilágosítsam kicsit azokat az embereket akik a nagytöbbségét képezik a player base-nek és esetleg a valósághoz közelibb  képet tudok kialakítani a szemükben a GG-ről meg úgy kb az egész online póker világról.

A személyes tapasztalatom a GG pokerrel annyi, hogy Junius óta játszom ott geci sok pénzt termelek nekik, és kb top 0.001% ban vagyok az egész játékos állományban a rake termelésemmel szerintem. A számok kedvéért...kb ebben a hónapban nem túl megerőltető léptékkel 15000$ feletti rake-et baszok bele nekik. Szal valamennyire van fogalmam a dolgokról, még ha előtte 6 évet ki is hagytam belőle.


Régen ugye az volt, hogy a pókernek volt nívója, respectje, voltak póker klubbok is mindenhol, meg póker magazinok meg pezsgett az egész. Ez megszűnt és hülten tapasztaltam a realitását a dolognak, hogy gyakorlatilag mostanra az online póker nem más mint egy szar maffia szervezet, és a játékosnak semmilyen joga nincs.

Menjünk bele konkrétan: A GG póker minden partnere hozzáfér az általa beszervezett playerek pénzéhez. Most a balhé az, hogy a faszkalap azt hitte, hogy lelophatja és csinálhat avval a pénzzel valamit. Ellopja? Leveheti? Átjátsza? Akármi. Ez elkezdte felnyitni először is a megkárosult pár száz embernek, majd remélhetőleg a balhé által még több embernek a szemét a realitásra az egésznek...amit itt próbálok kifejteni csak túl nagy köritést nyomok hozzá. 

Szal a lényeg, hogy az ég világon semmit nem tudsz csinálni a GG ellen 

 

Ha akarnak megbasznak anyád hátán, mehetsz ríni a fórumra és utána takarodhatsz a faszba. Miért van ez így és mi a bizonyítékom?

Egyrészt van már precedens rá. Több ízben bannoltak játékosokat anélkül, hogy bármilyen konkrét indokot mondtak volna. Hivatkozásnak felhoznak egy kb 15 pontból álló mindent magába foglaló teljesen pontatlan listát indoknak amibe az egyik pont szó szerint az hogy "és minden más amit mi annak gondolunk"
A játékosok követeltek valami minimális bizonyítékot arra, hogy amit állítanak róluk az igaz, de ezt megtagadták, a pénzüket elvették és mehettek az annyukba. Közel százezer dollárról beszélünk. Beszéltem is érintettel. Nem lehet mit kezdeni, ügyvéd sincs, de erről kicsit később.

Ezt megcsinálták aztán CG playerekkel is hasonló biozonyítás nélkül, vagy akár csak konkrét vád nélkül is. Valami hasonló szöveggel "Megszegted a terms and conditionsba leírtakat itt: És belinkelik a 15 pontos semmit" ezért bannoltunk.

Vegyük észre, hogy egy jogállamban az ártatlan míg máskép nem bizonyítják elve működik itt nem létezik. A GG az önmagában Judge Jurry and Executioner...ami magyarul Bíró Ítélőszék és Kivégző osztag is. Semmit az ég világon nem mutatnak meg senkinek belőle, egyszerűen kijelentették, hogy valami történt ami miatt most elveszik a pénzed és nem játszhatsz többet és viszlát.

Az első gondolata talán a legtöbb embernek a jogorvoslat lenne, mert ilyet nyilván nem lehet csak úgy megcsinálni és itt lép be az első valóság a képbe, ami régen nem így volt. Ezek a póker cégek (legalábbis a GG) jogilag elérhetetlen helyen vannak, pont mint az off-shore számlák amire kilopják a nem adózott hasznokat.

Konkrétan: GGPoker.com is operated by OK Consulting N.V. with its registered office at 9 Abraham de Veerstraat, Willemstad, Curacao

Jelentkezzen aki tudta hogy ez a Curacao egy ország, és tudta azt is, hogy Venezuelától északra, meg Kolumbiától észak-keletre lévő kis szar szigetről van szó a Karib Tengeren. Lakik ott papíron 150ezer ember.

Ez a mikro állam, 2010 ben lett önálló! A pénzneme Holland Antilláki forint.....? Külföldiül: Antillean Guilder (ANG)
Ami fix rátán váltható amúgy a dollárral és hozzá van kötve teljes mértékben és fix az exchange rate.

Na szerinted egy cég, akinek ennyi kurva sok pénze van, hogy a PS-el tud rivalizálni...ennek vajon van-e elég pénze arra, hogy egy ilyen szarfoltnyi országban, a számára releváns törvénykezési hatalmakat a zsebében tartsa? Ott ahol a pénz értéke délamerikai szinten mozog, ott ahol magyar fizetésből kiskirály lennél....

...Ha valahogy el is tudnád érni azt, hogy kiutazol oda a magyar, vagy akármilyen nemzetiségű ügyvédeddel, akkor szerinted mégis mit tudnál ott elérni?! Lófaszt. És pontosan ezért is mondta minden megkeresett ügyvéd azt, hogy semmit nem lehet tenni ellenük.

Ebből az következik, hogy mivel semmilyen fennhatóság nem tartja őket a felügyeletük alatt, azt tehetnek amit csak akarnak és semmilyen retorziótól nem kell tartaniuk

Nem véletlen, hogy ezzel a jogukkal élnek is és ezért elmondhatatlan mennyiségű geciséget követnek el, aminek egy kis részéről tud a publikum, egy kicsivel többről tudnak a beavatottak, és kb senki más a többiről.

Nem véletlen, hogy semmi transzparencia nincsen. Amikor csalót lepleznek le...régen a PS-en meg itt ott amikor ilyet elkaptak, vissza kaptad a pénzed. Itt mi van? Jelentheted a botokat, akik látványosan botok, utána kapod a standard levelet hogy:
"köszi, hogy jelentetted, sajnos biztonsági protokoljaink szerint, a nyomozás tovább részleteiről és annak kimeneteléről tájékoztatást nem tudunk nyújtani"

Tehát jelentesz egy csalót aki lopja a pénzed, amire ők azt mondják, hogy ok megnézzük. De nem mondják el, hogy loptak tőled még ha úgy is volt...Miért? Mert jobb megtartani a pénzed....amit elloptak tőled és ők meg vissza verték a csalókon. Ilyen kurva egyszerű. Azért nem mondják el a sértettnek!!! hogy bűncselekmény / csalás áldozata lett, mert így megtarthatják a lóvét. Hisz mit fogsz csinálni? pont mint az előtted lévők, felmész a legnagyobb (és ugyan úgy haldokló) pokeres forumra írsz egy bejegyzést róla, jön 5-10 comment rá és semmi nem fog változni. Az emberek ugyan úgy regelnek tovább, az oldal nő, mert ezekről csak kurva kevesen tudnak és ez nem véletlenül van így....ez ellen dolgozva írom most ezt a cuccot is. Pedig ott vannak a híres arcok akik elvileg a playereket reprezentálják, és a WSOP is jó áron kibérelhető licence-t adott nekik és rendezhették az online WSOP-t és míg annak híre megy mindenhová, az ilyen és ehhez hasonló esetek kusban vannak tartva, és a nagy bizniszek ugyan úgy mennek tovább mert felvállalható maradt a brand image.

Azt akarom, hogy vegyétek észre, hogy a pénzeteket amit beraktok, annak biztonságát semmi az ég világon nem garantálja. Nincsen semmilyen biztosítékod rá, hogy megkapod, és ha megkárosítanak, az ég világon nincsen semmilyen eljárás amivel vissza tudnád szerezni a pénzed. Csak simán sírsz egyet a fórumon, és ha szerencséd van és úgy döntenek, hogy többet ér visszafizetni akkor megkapod a lóvéd, de ha elég nagy összegről van szó, akkor biztosra veheted, hogy még csak az email-jeidre se fognak reagálni többet (mint ahogy erről károsultak beszámoltak) és ezen az érintkezési ponton kívül, szó szerint nincsen másik utad!

Üdv a póker világában 2020-ben.

Jah és nem véletlen amúgy, hogy a GG ilyen elterjedt. Mivel semmilyen regulációt nem tartanak be (most a németet épp igen, meg a UK-t is, de mind a kettőhöz külön kliens protál tartozik és sokkal másabbak a promók és a szabályok) és totál jogtalanul működnek (magyarországon is) de pontosan a fentebb leírtak miatt leszarják és csinálják tovább. Az se véletlen, hogy crypto currency-vel is lehet fizetgetni nálluk (GG poker is a crypto currency based poker site), mert az is teljesen lenyomozhatatlan az államok által, ami lehet jó dolog is, csak ez avval jön, hogy teljesen védtelen vagy...mert ugye az állam szerepe az állampolgárainak a védelme hivatalosan.

Na mind1. Remélem pár ember ettől okosabb lesz és óvatosabb, és legközelebb nem lepődik meg, ha lelopják egy ilyen helyen a számlájáról a lóvét. Én úgy játszom ott, hogy csakis annyi van bent ami muszáj és minden pluszt mindig azonnal kiveszek, és nincs az az ég, hogy bevételnek könyveljek el bármit ami nincs a kártyán! Ez a valósága a GG pókernek.






Nincsenek megjegyzések: