2020. december 27., vasárnap

Élő pókeres talk Part 4/4. More live CG stuff

Utolsó része az Élő CG-s előadásnak.

 Na most eppen ugy ultem le, hogy tele van a tokom az egesz pokerrel és hajnal 5  van hatha így kevesebbet fogok rizsázni.

0:35. Igen. Live pokerbe anno volt még ez a szokás, hogy bejelented ha majd menni akarsz és nem csak felállsz és elhúzol. Ez privi gémekbe elengedhetetlen...ott gyakorlatilag ha pluszba vagy nem nagyon állhatsz fel a játék végéig, hacsak nem orakkal elotte bemondtad h meddig lesze.

1:20 Ehhez nagyon értek. Nem csak pókerben. Tudom ki mire indul be es sajnos sokszor feleslegesen szítom a tuzet mint a FB csoportba is, néha szórakozásból és néha mert úgy vélem megérdemli aki kapja, vagy leleplezi a közönség előtt az illető valóját. Bár igazából ha belegondolsz. Tök jó mert megjegyzik a pofádat tőle, és én szeretem ha tudják, hogy ki vagyok és mit képviselek, ha elvekről van szó meg vitákról. Pókerben zsír mert akarnak ellened játszani és tudsz ego viadalokat generálni, amúgy meg jó mert kitűnsz a politikailag korrekt szürke tömegből....még ha néha véletlen tényleg hülyét is csinálok magamból a faszságommal.

4:00 Nem hatalmas az a visszaemelés XD

5:25. Az ékszerész is változott sok év után sajnos. Paranoiás lett és nem játszott semmivel úgy mint anno. Legalábbis a publikus poker helyeken. Privibe valszeg nem így volt.

14:18 *Azt játszom ami az ellenstratégiája annak amit az ellenfelem gondol rólam. A fél hely mindig betonnak vélt a másik fele meg habzószájú aggresszornak.

18:15 Legalábbis régebben így volt. Most már nincs így valami törvény cucc miatt. Külföldön még mindig ez van. Meg emiatt olyan rohadt hosszú a CCC-ben (is) az első szünet, mert olyankor rohadt sokan beülnek CGzni.

19:20 Aztán elkezdtem írni utána is XD Azért az kell. De azon tényleg nem kell parázni, hogy mennyi, csak hogy legyen elszámolásod magadnak.

21:10 Büdös szexista köcsög! (attól még kurva igaz volt itthon amikor elmondtam)

22:30 ez milyen igaz. Soha senki nem tudja, hogy ki a fasz vagyok. Akik lejárnak élőzni azok megismernek, a FB csoportba is amikor megjelentem jeleztek egy páran akik élőznek, hogy emlékeznek, de egy noname senki vagyok az online huszárok világában. Mindig is furcsáltam, hogy ennyire vak a média meg mindenki az élő pókerre, de valszeg ezért olyan kurva jó, és egyfelől azért jó ismertnek lenni, másfelől meg tök jó az árnyak mögött ismeretlenként tevékenykedni.

27:35 Na ez hiányzik kb a pókeréletből. Mert ugye nem elemez senki, mert aki tudna az inkább coaching órabérbe elemez ingyen nem teszi nehogy már ingyen infót adjon a pókervilágnak ha azt pénzér is megteheti XD
Na majd ha járok élőzni hozom a storykat ígérem!

Random totál nem idetartozó dolog:

Megyek 3 sávos úton. középre akarok csatlakozni belülről, de egy taxis patkány index nélkül kintről be megy, és mögülem egy terepjárós is jön index nélkül. Viszakozok. Kivárom h elhúzzon a taxis. Kibaszom az indexet, hogy mennék, látom mögöttem a terepjárós megint index nélkül jön, hagyom a picsába, hogy megcsinálja a manőverét haladok tempóban tovább, index kint mert jelzem a szándékomat (rendeltetés szerű használat) Még nincs mellettem a másik sávba de dudál, amikor mellém ér a terepjárós egy ilyen 2 IQ-s gold digger kurva ül benne és pampog. És ilyenkor legszívesebben kiszállnék a lámpánál elmagyaráznám neki, hogy mit jelent az index és hogyan használják, és mivel felkapná a vizet és neki állna feljeb bitch slap-pel lekennék neki kettőt aztán gondolkodjon, mert az ilyen aberált úgy sem ért az értelmes szóból. 

Amikor ilyen autósokkal találkozok akkor jön rám az, hogy kiírtanám őket az emberiségből. Mert a stílusuk és a hozzáállásuk tökéletesen reprezentálja a minden máshoz való hozzáállásukat is, és az ilyenek szerintem a társadalom rákfenéi amiket ki kellene irtani. Ilyenkor mindig bajszot növesztek meg felcsatolok egy karszalagot és elfilózok rajta, hogy bár a valóságban nem, de a képzeletben milyen jól működik a diktatúrám.

Másik ilyen volt, amikor dugóban ülök csak 2 sávos út. Először csak várok h menjen, aztán rádudálok, mert a többi kocsi már 3 utcával arrébb van (kanyarodó sáv), mellettünk tömve a másik kettő, tehát nincs kielőzés. Szal rádudálok akkor megindul nagynehezen, de tényleg vagy 150-200 méterre elment már a sor. Következő lámpánál bazdmeg 3x!!! kellett rádudálni hogy meginduljon mert a kibaszott telefonját basztatja, és mikor mellé érek mert végre megjön a 2. kanyarodó sáv (déli körül) elkezd ez a kurva is pofázni. Az ilyet is szájba kellene baszkodni hogy megtanulja hogy mi a kressz, hogy mi az alapvető emberi tisztelet és hogy egy kicsit lejjebb vegyen az egójából és ne azt higgye már, hogy ha neki FB-ozni kell a dugóban akkor jobb ha mindenki vár a faszba mert nyilván ő a fontosabb mint az összes többi ember.

Az ilyen és ehhez hasonlóakat kellene nem pénzbirsággal büntetni mert az semmit nem ér, mert elég faszt szopik hozzá h ne kelljen emiatt foglalkozni vele, hanem gumibottal eltorzítani az arcát kicsit és legközelebb meggondolná 2x. Vagy azok akik bele tudnak állni egy 6 sávos kereszteződésbe ami sárgával fel van festve, mert ő még a piroson átcsúszik, és blokkol 3 sávnyi nonstop autót egymagába. Kirángatni és helyben megverni. Ebből tanulnának legalább a többiből sose fognak.

Na sorry ki kellett írni ez már rég bennem volt, pedig keveset vezetek mostanság.

3600$-al vagyok ev alatt a hónapban btw...



Nincsenek megjegyzések: