2022. szeptember 30., péntek

High Stakes Live Póker Botrány

Nem, nem a Dunában :D:D

Leírom a party-t, aztán be is rakom a videót hozzá, mert eléggé látványos.

A party: 300BB deep volt kb. Cash game 100/200/400. 8c7c emel BB-ről 3k, Jc4h megvédi az élőt. Flop Tc9cTh cbet 2,5k-call
Turn 3h. bet 10k-raise 20k-all in 130k!-CALL!!!!!



Na most. Először is nézzétek meg a fickó fejét, amint meglátja a lapokat. Pontosan így néz ki egy ember, aki rájött, hogy át lett baszva kurvára. Amit beraktam ide képet, az parti után volt, nem közben! De a videó árulkodóbb sokkal:

https://www.youtube.com/watch?v=VxJM2WQGSmY

Ha nem megy a link, keressetek rá Youtube-on: Garret v Robbi Hustler Casino

Edit: az eredeti videót már töröltették is (vajon miért) Berakok egy új linekt, de valszeg ez is le lesz pattintva, és rá kell keresni magatoknak a fentebb írt szavakkal. Elég valszeg a 2 név csak hozzá
https://www.youtube.com/watch?v=xkYEuwOrQ8g

Ezen kívül hallgassátok meg, hogy a kommentátorok se tudnak mit kezdeni vele. És ezek nem Korda Gyuri bácsi kommentátorok, hanem profik. Azt gondolják, hogy rossz a kijelző, vagy benézte a lapját vagy bármi, ami megmagyarázhatná, hogy hogyan van nála bármi más, csak ami ott van, mert annak semmi értelme nincs, hacsak nem csalás van!

Következő fontos pont. Gondoljatok bele, ha ÉLŐ! és TV-s asztalon meg merik ezt csinálni, akkor hány helyen és hányféleképpen csalnak!

Ez egy olyan line, ami soha az életben gyakorlatilag semmilyen körülmények között nem történhetne meg, kivéve, ha tudod a lapját az ellenfelednek.

Ha ezt egy tapasztalt, pókerhez értő csaló csinálja, soha nem callol, mert még blokkolja is az összes húzót a Jc-vel az ember, és a vak is látná, hogy csal! Így néz ki az, amikor egy kurva jól kidolgozott csalást a kapzsiság, és az idiotizmus feléget!

Beültetnek egy ilyen gold digger fejű meg kinézetű csajt, akiről sír, hogy madár, és mindenki játszani akar ellene egy ilyen spotban, hogy kopassza a sok verebet, aki majd jön vadászni rá, csak nem tudják, hogy épp visszafele nyal a fagyi. És nincs benne annyi, hogy rendesen csinálja, meglépi ezt az idióta, hatalmas, egyértelmű csaló call-t!

Az a durva, hogy ilyet meg tudnak csinálni egy olyan helyen, ami kurvára nagyon durván izomból ráfekszik a játékosok biztonságára a Postle-s esetből tanulva (nem ebben a kaszinóban történt), és kifejezetten ki van emelve, hogy milyen rohadt biztonságosak.

Azt lehetne mondani, hogy valaki beült direktbe szabotálni őket, hogy csalásnak néző call-t csináljon, hogy lejárassa a helyet, de ezzel az a baj, hogy bár az első alkalma volt a csajnak, tökéletes csaló call-t csinált, és ezt J magassal itt randomba meglépni még blöffök ellen is rengetegszer halott lesz, és nem lehet extra infók nélkül meglépni! Én 99%-ot adok neki, hogy csalás történt. Ezt ahhoz lehetne hasonlítani, hogy valaki kimenekül az Alcatraz-ból, vagy feltöri a legnagyobb bankot. A hely tényleg űber protokolokkal ellátott, szuper biztonságos játék volt.

Ezen kívül az egyetlen dolog, amit el tudok képzelni még, hogy a csalók, akik összehozták ezt, ilyen kinyilatkoztatásnak szánták, hogy őket még ez sem állítja meg! De ahhoz meg túl soknak tűnik a pénz... bár (ha már fantáziálunk), simán lehetett egy teszt köre egy sokkal deep-ebb privi játékhoz, ahol ezerszer nagyobb a tét, és azt mondták a csaló brigádnak, hogy részt vehet az emberük rajta, HA feltörik ezt a játékot. És ennél látványosabban nem is lehetett volna. Új player a hely legnagyobb arca ellen, J magassal turn-on egy bet-reraise all in spotba herocallal J magassal, ahol még fogod is a létező legtöbb draw-t!

Szerintem szenzációs. Ezek után örömmel várok mindenkit, hogy meséljen, mennyire nincs csalás online :D:D ahol még kártyád sincs, biztonságod nulla, és soha nem tudsz senkivel még beszélni se, ha úgy érzed, átbasztak. Meg ahol olyan az idióta kultúra, hogy megvetik, lenézik és kiröhögik azokat, akik jönnek azzal, hogy csal a terem. Persze érthető, mert sok ember nem tud mit kezdeni avval, hogy béna, és előveszi ezt a "kártyát", hogy biztos csaltak, de gondoljatok bele. Pont ezért tökéletes a póker ehhez. A hülyék már úgy is mondogatják éjjel-nappal, hogy csal a terem, az okoskák meg ebből élnek, és csak röhögnek rajtuk, miközben maguktól már rég nem tudnak megélni belőle, és adogatják le az 50%-os sarcokat a háttér maffiájuknak (backing vagy egyéb shady csapat)

Nem véletlen, hogy rohadt szkeptikus vagyok a privi játékok felé. És olyan nehéz odafigyelni ezekre. Voltam nemrég, és ha elég gyors és rutinos az osztó, még azt is szinte lehetetlen látni, hogy mennyi rake-et vesz le (mivel nem rakják külön lehúzóba, hogy láthasd, hanem csak leszedi a potból kitolás közben), és a rake-el szépen el lehet csalni egy játékot.
Azt még meg tudod tenni, hogy a keverés,t és legfőbbképp az elemelést nézed, hogy mennyire legitim, viszont nem tudom, hogy hogy ne lehetne megcsinálni egy 6-8 órás sessiön alatt, hogy kicserélnek egy előre bekevert paklit, azt lehúznak.

A tanulság az, hogy ha van bejáratott helyed, ahol nem kaptál giga coolert giga potba, és esetleg még alkalmanként nyersz is, és nem vesztesz ezerrel állandóan, akkor talán az a hely biztonságos. Csak rohadt óvatosnak kell lenni még így is, főleg, ha hirtelen nagyobbra akarják tekerni a dolgokat a szokásosnál, főleg ha minden egy kicsit túl jónak is tűnik ahhoz, hogy igaz legyen, és ráadásul a végén még jajj, hogy az istenbe, de hát le is coolereltek. Micsoda pech! Megyek vissza tanulni pókert, mert nem vagyok elég jó!!

Vicc ez az egész!

És nem győzöm hangsúlyozni, amikor ezt online csinálják, nulla védelmed van. A csaló csapatoknak vannak belső embereik, akik elintéznek mindent, még akár a jelentéseket is leoffolják.
Te... nem is kell csalónak lenni hozzá! Hát az affiliate-ek is úgy nyúlnak bele a dolgokba, ahogy akarnak. Nem csak arról beszélek, hogy kérésre még papírokat is kapsz ahhoz, hogy másik országban élj, és a zászlód is megváltozik... hát az új account soha nem volt akadály! A hardware bannolás semmit nem ér, mert 1 alkatrésszel meg lehet kerülni. Csapatokban nyomatják a csalásokat, és a legtetejéről. Az egész egy hatalmas "fogd a pénzt és fuss" felállás, amiben utolérhetetlenek a csalók, akik amúgy a rendszer részei, és olyan szinten szedik meg magukat, hogy elég rövid idő alatt már csak mókából, vagy kapzsiságból folytatják, mert örökre elég pénzt tudnak kilopni belőle.

És az igazán undorító nekem ebben az, hogy ennek ellenére megy a seggnyalós cikkírogatás, hogy ki milyen világ legújabb semmiből jött szupersztárja (khm, khm PA), és nincs rendesen foglalkozva az árnyoldallal, mert "jajj, majd mit gondolnak az emberek". Én tudok erről írni, mert eléggé mérgezett az image-em hozzá, mivel nem politizálok a pókerben, hanem próbálom elhozni az igazságot...

Egyszer szívességből felajánlottam, tényleg csak szívességből, nem pénzért, mindkét nagy Magyarországon dolgozó affil oldalnak, hogy kirakom a bannerjüket, és geci azt mondták, hogy velem nem akarnának asszociációba kerülni hivatalosan :D

Érted, az egyetlen fajankóval, aki bevállalja, hogy hülyének nézzék, mert fontosabbnak tartja az igazságot, mint a saját vélt image-ét. Persze nem is én vagyok a milliomos, hanem ők XD

Természetesen akkor említsük meg azt a felállást is, amikor mondjuk úgy van írva alapból a kód, hogy kevésbé kedvezzen az erősebben nyerőknek. GG-n már a szabályrendszerek, meg ugye a PVI system is kódolva csinálja ezt, de hát mindenki látja mindig mennyi csoda van. És én ezeket a dolgokat komolyan veszem akkor, amikor nagyon sok évet játszó nagyon tapasztalt, és nagyon nyerő playerektől hallom, főleg amikor csak megerősítik a tapasztalásaimat.

De az a fájó, hogy ennek ellenére legitim módon is lehet ilyen. Élőbe 3 handed, ráadásul a győztes egy turista volt KJ8sss flopon KK JJ és A4s összetolta. Sose tudhatod.

Én a Dunába nagyon megbízok amúgy, és tudom nem szoktam jó dolgokat mondani rá, és kifejezetten a hibákat emelem ki, mert azokat kell javítani, de ha valahol biztonságban érzem magam az a Duna Póker. Vissza is nézik ha kérdéses szitu van, kaptak már el így zsetonlopkodó embert is. Ilyen szempontból tényleg No.1 az országban (még ha csak 1-ből is az első XD)


Nincsenek megjegyzések: