2008. április 29., kedd

Tribute

Ez egy Tribute bejegyzés a pókeres karrierünkre, egy jó barátommal Balogh Attillával aka: Phoenix/Pstar666.
Mikor együtt nekiálltunk játszani az egész freerollokkal kezdődött. Bejutottunk egy 100k gntd-re egy freeről amiből egy 5$ os satra amiből meg a nagy versenyre. Pókeres karrierünk meghatározó pontja volt ez, ugyanis, ekkor csapta meg ennek az egésznek a szele a képünket, hogy mennyire valóságos, és mennyi pénz van benne. Egyikünk sem volt még 18 éves. Teljesen el voltunk kábulva a lehetséges nyeremény nagyságától, és a várakozás 3 napját extatikus állapotban töltöttük.
Minden készen állt az estére, teljes lánggal játszottuk a teljesen feszes, de mégis fish szerű taktikánkat, hiszen, semmi tapasztalatunk nem volt. Két és fél óra után tragikus csend lepte el a dunaharaszti területén fekvő, kétszintes családi házat. Lassan vaniliás szagú füst szivárgot ki a zárt, fehér faajtó mögül, majd kisvártatva két fiatal srác lépett ki az ajtón. Tartásukban megtörött, szemük könnyekkel küszködő, tekintetükben mélységes gyászba temetődött, alakok, mindennapi önmaguknak halvány görcsös másai….Kiestünk.

Eltelt két órába mialatt kisétáltuk magunkból a szertefoszlott álmokat, a feszültséget, és minden rosszat. Aztán elkezdtünk együtt játszani egy ideig közös bankrollal, majd külön utakra léptünk, ám közös kalandjaink koránt sem értek véget a közép iskola befejezésével.
Megmaradtunk jó barátok és pókeres társak is, akik együtt tolják az ipart alkalmanként a fishek armadájával szemben a pkr-en. Szorítunk a másikért és ha ütközünk akkor meg anyázunk egy sort, de hát egymást se lehet kimélni.

Történt, hogy elhatároztam, elindulok egy két saton. Ki is néztem egy ideális több lépcsős dolgot ahol 5-6 playerből egy tovább jut. 3 lépcsős satelite. A 2. ba beszáltam 11$ ért. Úgy terveztem 50-60 dolcsiból meg lehetne csinálni. Sikerült tovább jutnom az elsőn sikeresen és egy hétre rá, ma volt a last step. Sikerült, és így bejutottam a PKR Masters nevű 100k guaranteed versenyre amire amúgy 250+20$ a nevezés és ezt a versenyt is együtt fogjuk lejátszani a kezdetek emlékére.

Nincsenek megjegyzések: