2012. december 2., vasárnap

Vicc poker

Ma tourniztem itthon. 2 oldalon is toltam egyszerre. Az egyik a PS a másik a PKR. Mind a kettőnek megvan az rng jére jellemző bullshit. Tiszta vicc, mikor AQ val megadom a retard 20x over all injét és 88 at mutat és a flop AQ8 tudom elég biztosan hogy nyertem, mert setup floppot rakott be és jön a full, ahogy az is, hogy AK val lecallol a szerencsétlen a QK-m ellen és a flop TJJ és tudom, hogy az A kötelezően jön. Persze :) meg az is, hogy amikor 67-el insta callol 13BB-s all int akkor az Ax emet simán agyon veri. Ez mindig is így volt idióta pkr-en Annyiszor estem ki snap call JTs meg QJ, meg ilyen fogalmamsincshogyhonnanszoptadezt dolgok ellen, hogy már csak röhögök, és egyre biztosabban tudom, hogy kamu az egész, ahogy a 19 set over set is amit át éltem ezen a hülye helyen 1 hónap alatt

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Gizda:D
V2dr vagyok nemtudom emlékszel-e még rám. Én sem vagyok robot:D sokáig követtem mikor abbahgytad az irást jopárszor visszanéztem és most látom h szerencsére ujrakezdted. Örülök neki mert minidg a te irásaidból egy olyan "titkos" világ nyilt ki előttem amire mindig kiváncsi voltam. Egyrészt poker egyrészt külföld és az elgondolkodtató irásaid is megmozditottak valamit. Irtad, hogy tul sokan coacholnak, mivel téged ismerlek és megbizom a tudásodban igy megkérdeznélek tudsz e kompetens coachot ajánlani sngre 18-27 vagy 5-6fős esetleg HU-ra. low-mid téten.Neked pedig hajrá :)

Gizdalord írta...

Hali. Persze hogy emlékszem Ádámra, és a haverjára Ádámra XD

Tudok coachot :D:D Engem coacholtak 18-27es sng-kre low tól mid stake-ig és a coach azt mondta hogy nyugodtan taníthatok másokat is és van is már egy srác akit elég jól kikupáltam és teljesen elégedett a dologgal. Szal lehet bizniszről szó. Mail címem tudod?

Névtelen írta...

Szeva

okés érdekelne a dolog részleteket privátban folytassuk gondolom. Nem rémlik mi volt az email címed, Ha msn-es akkor lehet megtalálom vagy ha a theflop blogon ki van írva. Megsasolom mindkét helyen de ha ezeken a helyeken nincs vagy nem használod már akkor találunk más módot a kapcsolat felvételre ha itt nem szeretnéd közszemlére tenni :D. Egy-két nap múlva már el is tudnám kezdeni a szervezkedést max két hét alatt kialakul a következő féléves napirendem és akkor tudunk konkrétumokról beszélni. Közben olvastam a két új írásod. jan 24 kitartás (de szeretnék én is ott játszani nekem ilyenkor ilyenek ellen hihetetlen szerencsém van (amúgy meg sosem :D)A legújabb meg tök izgi egész jojózik a szemem mire végigolvastam érdekes és jól felépítetted én is bele tudtam magam élni a kalandba simán lehetne belőle egy filmet csinálni mondjuk egy Spartacus: Pornó és Vér :D a jövő kalandora vagy valami hasonlót most már úgyis annyira belejöttek a Spartacusokba, hogy simán belefér egy ilyen. Még tapasztalatod is van a gladiátor játékokban :)

Névtelen írta...

jap kihagytam h v2dr Ádám voltam :D

Gizdalord írta...

coollord vipmail a cím. Szal jah az msn-es.

Dobbj egy mailt és akkor el foglak árasztani előfeltételekkel és dolgokkal amiket be kell szerezni az egészhez.