2008. szeptember 13., szombat

Tanuló pénz omahán

Az elkövetkező két hónapom arról fog szólni a netes póker terén, hogy megtanulom rendesen az omahát. Ami a super systembe van róla az szerintem nagyon kevés infó. Tök jó alapok, de vérszegény. Nem baj, mivel az omaha sokkal összetetteb, mint a hold'em ezért szerencsére nem is lehet róla olyan pontosan írni.

Azt csinálom most, hogy ha van egy all in, akkor azt egyből berakom az odds calculátorba, és megnézem, jó volt e az all in.

A célom, hogy kihozzam nullán a két hónapot. Ebbe a hónapba van egy kis előnyöm, mert ugye volt némi plusz a hó elején. Ha le is nullázódik a hónap, csak tanulok annyit, hogy a kövi hónapban, már tudjam hozni a nullát.

Fél beülővel tolom mert így ki tudom iktatni a komolyabb és nehezebb döntéseket, mert már floppon, vagy törnön all inbe tudok menni, ami sokkal megkönnyíti a számolgatást.

Sajnos nincs tippem se, hogy kitől kellene tanácsot kérni. Egy omahást ismerek élőben, de ő nem tolja neten. Hm...we'll see.

Remélem sikerül egy jó nagy lépés előnyt szereznem, ha a jövőben elfakulna a hold'em és betörne az omaha. Meg amúgy is jó tudni ezt a játékot is. A kövi két hónapra még úgy is jön a havi 3k a fordításból, úgyhogy nem lehet baj a $.

Jah két véglet: Volt egy pikkes royal flush-öm, meg volt hogy 8 asztalon (sh asztalok) másfél órán át nem jött le egy szettem se...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia!

Sok sikert az omahához, meg a terveidhez. Nagyon tetszik a blogod úgy általában, szóval csak így tovább.

Egy kérdés: A fordítást honnan szerezted? Ha lenne rá lehetőség, én is szívesen csinálnék ilyet.

Gizdalord írta...

Elég privi meló.

Gondolkodtam hogy írjak e róla egyáltalán mert nem biztos hogy jó lesz. Fordítani tudsz amúgy a kártya magazinnak, meg tudsz segíteni Vikinek, és indul valami új kártyás lap is ott is vannak állás lehetőségek

Névtelen írta...

Köszi és bocsi, hogyha privát dologba tenyereltem bele, nem volt szándékomban.

Gizdalord írta...

Ah noprobs, azért van bele írva. Semmi privi nincs benne. Fordítottam eleinte Vikiek. Aztán Viki szerzett melót Fortune pókernél, hogy magyarosítsam az oldalukat, amit azóta se tettek fel. Aztán kártya magazinnak fordítottam, aztán sikerült kapcsolatba lépnem az rtl-el mert kellett nekik egy gyors fordítás, és én lettem beajálva és aztán jött ami most megy a tv-be

Tits Mania írta...

Pénzkeresés pókerrel , 20 póker szobához kaphatsz befizetés nélkül bónuszt vagy támogatást $5 -tól $50 -ig . Nagykorúnak kell lenned és új játékos az adott teremben !! Teljes lista Ingyen Poker oldalon .

Teljes lista a www.ingyenpoker.net oldalon

Poker támogatás

Poker Strategy Party Poker / Inter Poker / Titan Poker - $150
- Ingyen póker oktatás , Minden kezdő 50$ induló tőkét plusz 100$ bónuszt kap . A $100 bónuszt 400 PartyPont elérése után utalják számládra . A kezdő tőke segítségével, saját pénz befizetése nélkül elkezdheted sikeres Póker pályafutásod. Teljesen ingyenes és kötelezettségektől mentes. A kezdő tőket a kviz sikeres kitöltése után utalják számládra ( Party ,Titan vagy Interpoker számládra ) . 15 perc alatt elolvashatod a kezdő cikkeket ,és a kvíz nem fog problémát okozni .

Bónusz jóváhagyása : Max 72 -óra
(Kifizetési követelmény : 400 Partypont)

Angol: Poker Bankrolls

Romanul is megtalalhatod a befizetes nelkuli bonuszok listajat a Jocuri Poker