2008. augusztus 30., szombat

Töketlen nl200

Ott töketlenkedek.
Nl 100 után ismét vissza kell térnem a tight agro-sőt inkább tight passzív játékhoz nl200 on.
A leg alapabb dolog itt az, hogy mindenki elcsekkeli a floppot, ha csak megadott pf mert várja a cbeted, hogy azt csak megadja, aztán rásózzon egyett.
Tipikus hű de fasza minden könyvben és újságban és tv ben reklámozott dolog megy, az agrozás, ha "gyengeséget" mutatsz rádugranak. A gyengeség nekik a csek. No comment.
Igazából itt nincs is 1 utcás blöff. Itt minimum 2nd barrel, de sokszor 3rd barrelezés megy, és kurvára esélytelen vagy megmondani, hogy most ez blöff vagy set.
Van egy vödör player aki Ax ekre jön és passzívan játsza meg pont mint sokkal lejjebbi szinteken, és van a sok hero, akik jól "lejátszanak" vagy "legondolkoznak"
Kurva egyszerű a megoldás: Rope the Dope. Kivárom a lapot, ha erőlködik felköti magát, ha nem akkor én betelek aztán hero callolhat.
Persze a szépséghiba eleddig, hogy 1 AA-m KK verte szarrá, és a KKim mind meghaltak floppon, de hát majd fordul ez valahol.
Úgy érzem könnyű dolgom lesz így, hogy lényegében nem kell cbetelnem és nem kell blöffölnöm se. Kicsit robot lesz, de jó mód a nagyobb számok hozzászokására.

Nincsenek megjegyzések: