2008. március 31., hétfő

Képes történetem


Ez egy kis képes áttekintő bejegyzés az eddigi pókeres pályafutásomról.

A legelső tanodás találkozó alkalmával készült decemberben (2006) Egy kis kocsmában volt az egész póker asztal lapokon, nyolc személyeseken. Itt találkoztam először Vikivel Ell-lel és Zsolttal is bár akkor egy szót sem váltottunk. Ugyan csak ekkor beszélhettem először Tóth Ricsivel.



Barátokkal és ismerősökkel egy kis pincében egy falapon toltuk. Akkoriban a zseton készlet még elég nagy show volt így a proli kis diák körökben.




Fél évvel később. A 2. tanodás találkán. Előkerült a napszemüveg :P




A győri csapat verseny. A Schmidt tesókkal (Mike és Zoli) ekkor már valamennyire jóban voltunk :) Eléggé ahhoz, hogy egy teamben küzdjünk. Befigyel a chip shuffle :P eltartott pár hónapig mire megtanultam XD




Éretségi osztás után egyből menni kellett az Excaliburba :D Csak így elegánsan és menőn.




Az eddigi top. A Budapest Poker Open. Rengeteget tanultam és egy álom vált valóra a kijutással. Azt hiszem ez egy olyan áttörési pont volt, ahol eldőlt, hogy mit is akarok a pókerrel.




A family :) Ahol elkezdtem a komoly játékot (komoly 12c/25c alapon) és ahol remélem eljutok ameddig csak szeretnék. Ell, me, Viki, Zoli, Miki. Egy kis Irish pub-ban. Nagyon sokat köszönhetek a tanodának Vikinek és mindenkinek akit ott ismerek. Megtaláltam a pókeres társaimat, akikkel együtt mehettem Győrbe, akikkel
mehetek majd Bécsbe versenyezni, és akikkel neten is együtt robotolok. Remélem sok jó közös élmény vár még ránk. Imádom ezt a csapatot!

5 megjegyzés:

PeT írta...

Szép összefoglaló Gizda, kívánok további sok-sok képet még a galériádba! ;)

Mike255 írta...

fasza ez a bejegyzés. :) Mikor bunyózunk? :D

Unknown írta...

Egyszer remélem egy olyan képpel gazdagodik az album amikor las vegasban egy pub-ban,a theflop.net tour specialistáinak a kezén egy-egy karkötő csillog majd :)

Szép dolgok ezek,de vajon megéri feltenni az embernek erre az életét?(ez amolyan költői kérdés :D )

Névtelen írta...

Bazz én vágom az egyik ipsét ott a pincés képen...úgy hallottam nagy zsugás és azt csicsergik heads-up-ban verhetettlen a gyerek...utána néztem és valami Bálintnak híjják...elvileg télleg nagy májer:P:P

James The Joker

Gizdalord írta...

:D köszi a támogató szavakat :P


A Bálintnak meg: jössz mége gy két visszavágóval azért HU-ban.
Azóta azt is tanultam