2013. november 21., csütörtök

Paraziták

Van egy csoport leprás járványnak való magyar Bécsbe, akik egyrészt szétbasszák az egész játékot, másrészt, nagyon szépen reprezentálnak egy igen vastag játékos sávot, akik a poker vérszopói, és kártevői. Kifejtem mindjárt miért, csak leírom ezeknek a leprásoknak is a story-ját.


Először csak ketten voltak, haverok, aztán egy 3 hónap leforgása alatt átalakultak háromra, majd négyre és most már öten vannak. Amit hallok tőlük minden egyes alkalommal, hogy így szar az asztal, meg úgy szar, szokásos szenvedés, de ezeknek a parazitáknak sikerült az egész szarságot egy új szintre emelni.
Minden egyes alkalommal 50BB vel ülnek le játszani. Néha nagyon ritkán limp callolnak egyett feltehetőleg párokkal, meg talán nagy ritkán suited A-val. Soha az életbe nem emelnek gyengébbel mint QQ. Szerintem JJ vel nem is emelnek, meg AQ val se mindig. És csak akkor check raiselnek, ha 2pár vagy jobbak, amúgy meg mega passzív pot control totál halál, "majd a hülye hív" stílussal játszanak....csak hát nincs hülye már. Semmit nem tudsz velük kezdeni, mert az emelés méretezésük 6-8bb preflop ha nincs nagyon limpelő se!!! ha van sokkal nagyobb. Gyakorlatilag rákényszerítik az egész asztalt arra, hogy azt a szar játékot játszák mint ők majdhogynem(és ez kiemelten igaz amikor 2-4 ilyen van 1 asztalon!!). Szinte opcióid sincsenek post flop, mert élőbe a kasszák általába olyanok, hogy ha cbetelsz és nem vagy totál levegő akkor már commitálva vagy ellenük...kivéve hogy tudod mindig ha vissza emelnek akkor 2p v jobb, de ha csak callolnak akkor meg jön a többi is, és mivel nincsen stackjük nem lehet őket normálisan izolálni, vagy megblöffölni, vagy le floatolni....semmit az ég egy adta kibaszott világon semmit!!! És ezzel megölik a játékot. A Mai nap ment 4 asztal asszem. Átlagba 1-1.5 óra alatt ölték meg őket. (Ma összesen 9 magyar volt, és nem csak a magyarok játszák ám ezt a patkány játékot, ahanem rengeteg vietnámi is meg egy pár egyéb külföldi selejt). Mentek sorba végig körbe. És miközbe nyöszörögnek egymásnak h milyen szar, a telefonukon neteznek, és semmi féle késztetést nem fognak érezni arra hogy játszanak, mert lekötik magukat (erről talán írok máskor, de sztem mindent ami net azt tiltani kéne CG-ről, mert az utóbbi évben minden ilyen kolera playernek van egy iphone, v ipad-je és csak neteznek.) Még a dealerek is éhen fognak így halni, emrt nincs kassza amiből jattolni lehessen nekik, és amúgy se szokott mindig jattolni a külföldi...ez megint mondjuk egy másik story, hogy a kaszinó iszonyat mohó módon emelte a rake-et és 50 euró alatti kasszába nincs értelme részt venni mert elvisz a 7-10% rake+jatt+jackpot+kurvaanyád. Komolyan, a végén amikor eljöttem már a dealerek se pénzt kerestek hanem vesztettek avval h ott osztottak!!!

És ezek a patkány fajzatok, a parazita stílusukkal meg fogják ölni a játékot, mert azt hiszik, hogy a poker csak arról szól, hogy kivárja a setet és jól meg check raiseli, és egy pár év leforgása alatt szisztematikusan el fogják venni minden játékos hangulatú embernek a kedvét attól, hogy lemenjenek játszani, mert tudják ők is h ott ülnek ezek a paraziták, és esélyük sincs egy jót gamblerkedni...MERT NEM ADJÁK MEG A LEHETŐSÉGET A FISHNEK HOGY GAMBLERKEDJEN!!!! Mekkora irtózatosan nagy faszság ez, és nem fogják fel. Ma elegem volt belőlük és megpróbáltam elmagyarázni nekik, hogy azért van az, hogy úgy tűnik akár hová ülnek szar a játék, emrt ők a probléma forrásai!!! És nem veszik észre, és miután megölték az egész !!!! AZ EGYÉSZ CCC be a játékot átmentek a Montesinoba, meg a Lugner Citybe!!!! Vírus, rohadt járvány!!

És őszintén nem tudom, hogy mihez tudnék kezdeni, végig nézem, amit a neten is 5 évvel ezelőtt meg amit magyarországon is pár éve...Ez iszonyat. És annyira szar a magyar szitu amúgy h már pestről járkálnak fel ! Jah.


Ehh, sokat kell még agyalnom hogy találjak valami megoldást, hogy ne húzzanak magukkal az örvénybe,, mert alapból azt gondolná az ember, hogy majd elmegy a kedvük amikor nem nyernek semmit. De ezeknek mind van valami más bevételi forrásuk, és örök életükre azt fogják hinni, hogy ők mindent jól csinálnak, csak pechük van h nem nyernek annyit v szar az asztal, vagy azt hiszik plusszosok, pedig nulszaldósok Hihetetlen h mennyire buták.

És mellette ma az egyik fasszopó beugatott, mint ahogy pesten szoktak, igazi tirpák módon, csak röhögtem rajta, és lepattintottam, de ilyenkor olyan szivesen mondanám neki, hogy igen pofán akarsz verni, gyere te fasszopó....csak tök mind1 mi lesz a vége, ha esetleg verekednénk tényleg és leverném, akkor utána hozná a haverjait, és soha nem lenne vége...szal jah...

Mindemellett meg olyan szar szériám van amúgy, meg mellé intenzív laphalál kúrák, hogy nem véletlenül vagyok ilyen borulátó....

De úgy is túlélem mindet, mert nekem van agyam és fantáziám :D