2020. január 31., péntek

A Pofon tanító haszna

Volt egy fél éve kb? egy érveléses beszélgetés abban a témában, hogy van-e helye a pofon osztásnak a gyerekednek. Be fogom ide rakni mert szerintem érdemes gondolatok vannak benne. Nyilván a köz azt mondja, hogy jajj förtelem pofont küldeni, és nekem evvel nyilván szembe kell szállnom az érvelés érdekében és, hogy valamit tanulni is lehessen belőle és ne csak keljfel jancsiként bólogassunk.

A kiindítója egy ilyen szokásos facebook szar szenzáció hajhász post volt ami az agyatlan együttérzés hullámait meglovagolva indult like gyüjtésre, hogy a saját cégét reklámozza. És nekem volt pofám kritizálni...egy publikus postra :D

A másik tapasztalatom az volt, hogy megkértek, hogy személyeskedés nélkül tisztességesen érveljek amit itt megtettem a gyakorlás kedvéért a final 3 oldalas cuccba amit írtam, de pont annyit ért mint ha bele tettem volna egy kis anyázást ahogy szeretem, mert a másik fél szart válaszolni. Ahogy lenni szokot felállítanak elvárásokat, hogy csak akkor állnak velem szóba / le vitázni ha azokat betartom, majd miután teljesítem a követelésüket szarnak a saját szavukra és vagy folytatják a baromságot, vagy ignorálnak, vagy törlik az írásaimat mert vesztettek.

Anyways: ez a hely ahol fent van még mindig az egész szerintem fasza és annyira nem is hosszú az a kommentsor amibe írtam a cuccot, amit elvileg  a link is kiemel.

https://www.facebook.com/kutyasterapiabudapest/photos/a.388982297876982/2313429775432215/?type=3&comment_id=2317074475067745&notif_id=1577760081618673&notif_t=feedback_reaction_generic

Edit: Van aki azt mondta, hogy nem jelenik meg a komment sor neki ha rányom a linkre nem belogolva FB-re. Szal be kell logolni hozzá, de egy (jelenleg) 49 válaszos komment sor ez alatt a post alatt:

András Gyergyói Egy-két atyai-anyai pofon helyretett. És nem bántalmazok senkit, nem vagyok frusztrált. Viszont ismerem a tisztelet fogalmát. Most meg átestünk a ló túloldalára.
 

Azon agyalok, hogy beírjam e ide, de olyan nagy pain in the ass lenne bekopizni az egész szart, viszont ha nem teszem meg előbb utóbb el fog tűnni a post az évek során.

Jah egyszerűbb ha akit érdekel csak elolvassa a hozzá fűződő kommentekkel.



Jah ez most elég gyík bejegyzés így de már rég be akartam ezt linkelni és amúgy is még vigyázni kell a kezemre, de már járok kezelésre, tehát kezeskedem róla, hogy jó kezekbe legyen.

Egy kis pofonofon a végére: