2009. május 26., kedd

hamisitó, zsaroló

Nah.

Itten elkezdodtek a hadakozások.

Névtelen arc most próbálja feltorni a cuccot még mindig.

Csinaltak egy masik blogot a nevemben. Nem neztem meg egyszer majd talan.

Igazabol azt nem ertem, hogy ezt minek, mert a floprol ide van linkelve akik meg eddig olvastak ezt azok ugy is tudjak hog mi van.

Anyways most kitalalta hogy amennyiben fizetek neki 100$-t az MB szamlajara akkor felfuggeszti a tevekenyseget.

Erről csak annyit, hogy nekem nem lételemem az írás. Én azért csinálom ezt, hogy aki akar tanuljon belole, hogy ugyan azt ne kelljen elmeselni mindenkinek ezerszer, es hogy az agykisuleseimet levezessem. Ezt mind meg tudom csinalni, ahogy reggebben is tettem, sajat naploba a sajat gepemen. Igazabol nem tesznek tonkre semmit, mert ugyan az maradok, nem szegi a kedvem ez az egesz, max akik olvasgattak ezt már nem fogjak mert tele van a tokuk evvel a faszsaggal.

Nem tom amugy mit kene szolnom. Nem vagyok se felhaborodva se megsertve. ANnyit tok mondani talan hogy erdekes.


ANnyit meg hogy a komenteknel az a gizdalord vagyok en amelyik mellett ott a kep..egyelőre...:D ki tudja mi lesz meg. Forumon telon msn en lehet kerdezni az a biztosabb. Me glive is.

Uccsó szó erről

Ami meg újabban itt. Valamennyit utána jártam az ügynek. Csak azért írom meg ezt, mert ha jól vettük észre Vikivel, akkor próbálják feltörni a blogot. Vagy próbálták, szóvalk, ha valami nagyon kiálló hülyeség jelentkezne, az nem én voltam.
A hülyék postjait is csak úgy törlöm már, hogy ott maradjon, hogy törölve, ha esetleg valakit érdekel, hogy mennyit cseszegetnek a káromkodós szitkozódásukkal.

Na mind1. Annyit tudtam meg, hogy van egy titkos meghívásos fórum a nagyon skilleseknek. Azt nem tudom, hogy mi alapján dől el, hogy ki az, és azt se tudom, hogy az aki itt anyázik folyton, hogyan került be. Igazából nem vagyok benne biztos, hogy hányan vannak. Mind1 nem is léyneg. Vikit is szidják ezerrel a háta mögött, engem meg valamiért itt élesbe a blogba. Valszeg mert én valamivel máshogyabban állok az élethez. Anyways azért is volt az a nagy felkapotsága a kihívós bejegyzésnek a körükbe mert a non stop csesztetőm (végül is az is egy rajongói szint. Csak még valahol az egysejtűek szintjén) kikürtölte a fórumra, hogy itt ez a fish aki minden téten kiáll bárkivel. Ugye ahogy ott leis írtam, ez csak annak az 1-2 Tóbiásnak szólt. Látszott azért amikor, a regular csóka beattackolt :) Elhiszem én neki hogy HU-ba lever. Na szal csak ennyi. Ez egy ilyen kis infó csomag volt, hogy ez van. Nem kívánok velük foglalkozni nagyon amíg csak neten vagiznak. Törölgetem szépen a házamból a szemetüket amivel hajigálnak, és élem vígan az életemet.