2013. február 2., szombat

Az őrület megakadályozása érdekében...

Elkezdem leírni az összes lényeges handemet, mert sajnos nevetségesen szánalmasan szarul kivágnak minden partiba állandóan. Jelenleg az utolsó 4-5 sessiönöm alatt vesztettem 2k€-t!

300 Buy in. Első hand TT. Valaki emel 8-10 ig amire jön egy call. Nálam TT vakon. Vissza emelek 40ig. 2 call. Flop T87 egyszínű. Cbetelek 100 at. eredeti emelő dob, a másik faszi akinem fejlövése van ellenem, és minden indok nélkü utál (sok ilyen van) callol. Azért utálnak általába, mert nem vagyok német, vagy mert félnek nagyon tőlem, mert aggreszíven és lazán tolom. Mielőtt lejön a törn all in megyek 160-al, Turn Q, megadja. Mutat....QKo!! Riverre flösse lesz.


200 rebuy (500am van minden napra) Lemegyek 100 ra vele (2 setbe fut a cbetem és mindig vissza emelnek). Valahogy showdown nélkül vissza mászok 370 re!!!

QTs. egy élővak. Emelek 15ig, előről. 2 call. Flop QT7. Cbetelek 30 at 1 call. Turn 8 (evvel flösdraw-m is lesz) hívok 50 et, csak megadja. River 9. Csekkelek, ő is!! Mutat J9

85s Élővakon. 10ig emel valaki amit megadnak 5en. Megadom én is. Flop 99T. Cbet nagyon gyenge 20. Mindenki dob, én callolok poziból utolsónak, floatolok. Turn, 7. Evvel flösdram és lyuksorom lesz!!. Csekkel, hívok 40-et. River 4. CSekkel hívok 70 et. Megadja A magassal. Igen ez a faszi is elkezdett utazni rám indok nélkül. Nem szoktam ilyen blöfföket csinálni. Eldöntötte hogy végig callol, mint sokan mások is) IGazából ha lereadelt volna akkor elfogadnám könyebben, de fake telleket nyomtam neki LoL, és észre se vette, egyértelműen. Mind1.

150em maradt, miután két AK val nem találtam semmit soha. 8Ts. Faszi aki 3 handenként emel most is emelt 11ig (ő az aki AQ magassal lecallolt az előbb). Most vesztett előző handbe el egy AA-t. 3 call érkezik. Én vakról emelek 55ig, amire ő instant all in megy. Kénytelen voltam megadni. AK AQ QQ-AA-ra tettem és 2.5:1 calloltam. Persze megint AA ja volt. flop A turnön megindult a backdoorom de nem jött. Ennyi.

Ismét egy nap ahol nem tudtam normálisan value betelni, és ismét egy nap ahol nem nyertem showdown-t, és ismét egy nap ahol minden flop 2pár vagy jobbam halott lett minden esetben