2011. augusztus 15., hétfő

Short sessiön

Egy party lesz benne. Igazából az volt az undorító ahogy szétugrott az asztal. Üldögélek nagyban, hallgatom a zenémet, amikor egyszerre a 8 emberből 5 felpattan, majd még 2 és 10 másodpercen belül nincsenek ott. Mondom "mianyád" A csávó KÖRÖNKÉNT!!!! váltott rá 200 € kat Atya ég. Sajna én minuszoltam, de Mr reg olyan party-t nyert:

Big fish tilt all in blind 30 Egy ember call 130ból. Mr reg all in 200+ ember call. Reg mutat 77. Boar AQJxx 77 jó!!

Na az én partym kicsit agyalósabb volt, nem sokkal. Nem voltam biztos benne, hogy jó döntés volt-e. Ki poker stove-oltam és ha jól csináltam mindent akkor jó volt:

AKo D. 3-4 limp, egy raise 7 1 call én raise 25 Big fish call, másik (aki call 30 call 130 volt) call orig emelő call:
Flop: QT9r Fish donk 75 all in (tilt mert közvetlen utána volt) 1 dob. Mögöttem ül a big fish még de látom, hogy dobni fog, szóval egyedül maradtam. a Pot 185 kb és 75 to call. Azon agyaltam, hogy mikkel donkolhat bele egy ilyet és azt hiszem egész legitim range-t adtam neki a tapasztalatok alapján:
JJ,QJs,J9s+,T9s,AJo,QJo,J9o+,T9o
Úgy gondoltam, hogy preflop emelt volna AJs el QK val AK val AQ val azok azért nincsenek benne. Talán QT-t beletehetném még. Jah. bele is rakom 27% ot dob ki. Elég border line. Én ott az asztalnál ennél valamivel szélesebb range-t adtam neki, itthon meg csak azt amivel tuti ezt csinálja. A pot oddsom 2.46

Nem értek poker stove- hoz :D Rájöttem. Na most ez azt jelenti hogy 27% equity-m volt evvel a range val amihez kellett volna 3:1 alatt valamiveli odds és én 2.45 re adtam meg. AKkor ez vesztő játék. Nagyon? Meg hogy ha on spot ennél tágabb range-re tettem akkor is nagyon szar call volt vagy sem? Hangulatával mindennel összevetve?

Köszi ha ír valaki.

Písz :)