2011. december 4., vasárnap

A kövi post

Ami viszont jó.

Nagyon sokat tolom, és még így is pluszba vagyok. Leszarom, hogy hogyan, hogy verseny win-nel, hogy CG-vel, hogy bónusszal, vagy hogy mi az anyámmal, pluszba vagyok és ennyi érdekel, főleg amíg tudom, hogy jól rakom be, és hogy nincs folyamatos hatalmas leak a játékomba ami miatt minuszolnom kéne. Ha megvan a havi 1000 a végén a hónapnak akkor jól csináltam amit csináltam. Ennyi kell, hogy 6 hónap múlva mikor minden kölcsönöm vissza jön, meglegyen a 8k€, úgy hogy közbe fizetem a lakbért etc és élem az életem idekint. Ez a cél és ezért kö keményen küzdök.

Az elmúlt két napban toltam 20 óra pókert. És azt tervezem, hogy folytatom a tendenciát. Semmi más nem érdekel, csak, hogy vissza térjek az élő pókeres körforgásba egészséges br-el és éljek úgy ahogy mindig is szerettem volna, és az előtt tettem.


Volt egy jó megvilágosodásom. Éppen két megőrülés után (2 nap amikor +100 ból csináltam úgy minusz 100 at 10 perc alatt, hogy csakis jól raktam be a pénzt, 85-96%-ra) Utána volt egy ilyen nagyobb kép meglátásom:

Ahogy a fél év eltelik, ezek az 1-1 napok semmit sem számítanak, nem lesznek hatással a végkimenetelre. Én jól teszem amit teszek, és ennyi kell ebben a játékban a sikerhez, és képes vagyok ezt folytatni akármeddig. És ahogy ezt felfogtam, a harmadik ilyen rush, nem hatott meg. Totálisan elfogadtam, hogy igen lecallolt 8s8As-n a cr all in-t 7 re 40 22 vel draw nélkül és megnyerte az én 79s em ellen, elfogadtam, hogy lejön a 2 out éjjel nappal. Egész egyszerűen nem hatott meg, emrt olyan volt, mint ha az egésznek ez a pillanat csak egy kis része lenne. Nem lepte el az agyamat a feeling, mert nem abban az egy pillanatban éltem, hanem láttam a nagy képet, és abban léteztem. Nagyon nagyon jó érzés volt. Ezek után indult az a verseny nemsokkal amit be is húztam.

Szeretném ezt a mentalitást megőrizni és megteszek mindent, hogy így legyen. Nagyon nehéz.

Nehéz mert ez a megőrülés, amikor tudom, hogy lehetetlen dolgok egész láncolata történt, és történik meg velem folyamatosan (amikor ez a játék az esélyekről szól) és egyszerűen, volt, hogy annyira kiakadtam, hogy lefeküdtem aföldre, és negyed óráig próbáltam feldolgozni (első 10 perces bukta), hogy ez egyáltalán lehetséges. Mert egy idő után eljut az ember arra a pontra, hogy a valóság képével ütközésbe van ami történik. És a legrosszabb, hogy senkinek se tudja elmesélni, és átadni, mert vele történik, és ez veszélyes vizekre sodorja az elmét. Konkrétan betekintést nyertem, az őrült ember fejébe. Megértettem, hogy mitől lehet valaki őrült, és ahogy közeledtem a státusz felé, egyre inkább értelmet nyert, és logikus végkimenetelnek tűnt a történtek fényében a megőrülés. Ez nagyon hihetetlen, és semmilyen film nem adja át, és aki ezt az egész lehetetlenség szériát nem tapasztalja meg újra és újra, az nem is értheti. Én se értettem eddig a pontig. Fura világ volt.

:) Ennyi kb. Baromi érdekes dolgok történtek, és fognak még mindig. Szerintem csoda, hogy így is plusszos vagyok. Az első hónapom a novemberi az +1070 volt, a mostani az 700 körül áll a tour miatt, de mint mondtam, nem számít honnan jön be a pénz amíg bejön. Én játszok tovább, és várom, hogy kijöjjön egyszer nekem is a hosszú táv, és nagyon sok pénzt nyerjek :)

Királyok udvari bolondja

Ez a bejegyzés a legtöbbetek számára hihetetlen lesz. Sokmindenről fogok írni, kezdjük a címadóval:

Elmész élőzni. Azt mondják, hogy: "figyu le van zsírozva az elkövetkezendő két és fél órában csakis király párod lesz kézbe. Amit nyersz felezzük, ok?" No brainer persze hogy ok. WRONG!!!!!!!

A legutóbbi 100 király párommal sikerült pont 100 BB minuszt kreálni zseniális nem? Gondolkoztam rajta, hogy berakjam-e az összeset, de inkább csak összefoglalom. 35 öt úgy nyertem meg, hogy kevesebb mint 3$ volt a pot. A legnagyobb amit vittem az 35$ volt, aztán 27, 22 és a többi mind 20 alatt (nl100 és 50) Amiket buktam..varázslatok. Egy AA vs KK-t fizettem ki egy másikat bedobtam (akkor 200bb lenne aminusz ha nem) a többit vagy lemákolták, vagy leszetelték. Végig néztem mind, nem faszkodtam el egyet se. A KK-k-ra a korona a KJ ellen QKx en all in amit elvesztettem.

Én vagyok az udvari bolondja a király pároknak.


Igazából roppant idegesítő, frusztráló és lélek kiszívó volt az elmúlt két hetem pókerbe (igazából az elmúlt fél év) Az utóbbi két napom úgy nézett ki (ebbe benne van a versenyes nap is amit megnyertem) hogy 80% ot kb 33% ban nyerem meg. Szó szerint, és rendszerint flopon érkezik nekik. Ez nem érzéki csalódás ez tény.

Ha megadnak lyuksorral ellenem, akkor vagy instant esik, vagy olyan jolly-t kap turn-re hogy a 4 ből lesz neki 15 out! Igaz, hogy setem van, és még mindig 70% os fav vagyok, de ez is 75% ban nekik esik.

Az ev grafikonom (végére berakom majd) egy vicc, amibe ráadásul csak azz all in ev van benne, az nincs, hogy 6 set over setem volt mind a 6nak én voltam a szopó végén!!!!! Meg az se, mikor 150PP alatt 2!!! darab setet sikerült összegerebjéznem!

A CG-ben folyamatosan jól teszem be vagy coolerbe, és bírom de néha úgy érzem megőrülök. Volt egy áttörésem mindjárt leírom. A pozitívakat a végére, hogy jó érzés legyen a végén :)

Az elmúlt két napban, az egyik tourról (toltam 4 versenyt) 1 out ellen estem ki!, egy másikon hármas all in-ben estem ki 1 out ellen!!! "ilyen úgy is csak egyszer van egy életben" WRONG!!!! Legutóbb amikor megtörtént 11 en voltunk a versenyben, a játékban lévő zsetonok 3/4-ért ment az all in, én mint cl, ő mint 2nd, és egy ss. Mutatás J9, JJ, QQ. Flop Jéééé egy j! Az udvari bolond. Várjál most jön a real life poén:

Barinőm pont látta a 3as allinest, magyaráztam neki, mondta, hogy annyira nem érti. Mondom passzold ide azt a paklit. Kiterítem neki, mondom, húzzd ki a treff bubit. (2 esélye volt, mert a tegnapi all in floppon történt) Úgy is tudod, mit húzott ki. A kibaszott treff bubit!!!!

Pstar barátom is sokszor végig spectel, mikor hazaér, és tényleg nem nagyítok, mindent elbukok ami létezik, vagy coolerbe teszem be.

A mostani sláger a beül a 40BB-s stack és AA-t kap az AQ-m ellen és flop all in megyünk vagy Qxx en vagy Axx-en. Jajj de véletlen.

Tegnap volt a floppos verseny. Egy hülyeség, de a lényeg, hogy freeroll unlimited rebuy-al. 60 perc volt (minden handbe all in) mire sikerült stacket építenem!!! El tudod képzelni hány % ban buktam a random vs random all ineket!? Nembaj, éreztem, hogy ég ki a balszerencse belőlem!.

Az ev diff-em 8BI különbség, nl 100 on 2,5 csupán. Plusz a coolerek meg minden. Fogalmam sincs, hogy vagyok még pluszba, asszem kibaszott jó vagyok.
A kitűzött minimál cél amúgy havi 500$, ami a jónak számító az meg 1000$ amivel abszolút happy vok. Nl50 főként és néha 1-1 nl100 as asztal. Tourokat akartam elkezdeni tolni, de ma is A5 közép minraise-lt 100 nál 200 ig, és a 2200 at úgy adta meg 3-4ks stackből, mint ha AK ja lenne. És mindig nagyon sok ilyet veszítek el. Nem akarom erőltetni a tourt, túlságosan nagy a kiingás benne, most nem fér bele. Marad a napi két verseny a kis 5ös és a 8,8 as :)

Azon a napon amúgy amikor behúztam a versenyt nem buktam 50% ot :P Cg-n se. Az összes ss-t levágtam mikor beletolták állandóan az AK-m ba. De a 95% öket rendre bukom.

Volt eg ymásik 3as all in, flop setem volt két flop top pár ellen. Törnön az egyiknek két pár, és riverre ugye le is vágott. Sok ilyen van nem tudnám felsorolni mind, beszéljen a gráf:




A kövi postba jönnek a pozitívumok...