2010. április 19., hétfő

A "nagy" kérdésre a válasz

Erről már lehet hogy írtam egyszer

A kérdés: Miért van az, hogy ugyan azok az ismerős arcok vannak, egy csomó FinalTable-n?

Mert beneveznek évente 10 EPT 10 WPT meg 20 WSOP eventre, és minden pokerezni tudó hozná ezt az eredményt, csak keveseknek van pénze és ideje erre a vállalkozásra mondjuk 5 éven át.

Amúgy arról akarok írni, hogy az elmúlt 9 nap tapasztalata alapján százra megváltozott a mikrostake játék. Fullra ki lehet vágni a kukába az összes tananyagot meg minden szart amit írnak, mert azok maximum arra jók hogy nullára kigyere (ha szerencséd van).

Épp magyaráztam Erikának { :) } hogy miért ne kezdjen el pokerezni. Egyszerűen el se tudom képzelni, hogy egy full tapasztalat nélküli player, hogy a faszba tudna itt bármit is csinálni. Én tudom: Sehogy. Érdekes. Szerencse hogy vágom a dolgokat és csinálom azt is ami nincs egy könyvbe se. EG.: River Blöff. Ráadásul minden tananyagban az van, hogy mennyire nem kell blöffölni stb stb. Hát ne tedd és adogassátok körbe körbe az AA kat meg a seteket egymásnak. Gecire megkeményedett a játék ahhoz képest, hogy mikro limit (full ringről beszélek persze). Nagyon szívesen megnéznék egy két ilyen "ismerős arcot" hogy hogyan bírnák egy éven át. Szerintem a 90%uk kiesne.
Persze ezért nem lehet megállapítani, hogy ki a jó pókeres meg ki nem mert ezer módja van a game-nek.

nemtom, most ennyi jött.