2009. április 26., vasárnap

Gány

Hm-hm

Toltam pár tourt. Aki azt mondja, hogy ezeken a low buyines versenyeken lehet skillből játszani, az vagy hazudik, vagy azt hiszi, hogy a mák az skill.

Amikor A9el insta callolják az reraise pot all int törnön az meleg, meg amikor az A7 megadó preflop 3bet all inre. ... meg a 65 is.

Meg négyes allinbe bekerül 66 77 Kt meg AA (tippelj melyik voltam)... persze hosszútáv. Nem, nincs. Az a hosszútáv itt, hogy jó lapokra betolod a faszba és imádkozol hogy kitarts. Meg az, hogy amíg alacsony a vak floppokat néz, és totál skillmentesen, betaláljon a lap és megint csak drukkolj, hogy valamelyik betolja rád az all int. Ebben nem látok skillt sehol. Van idő kivárni a rebuyosokon, dupla kezdőstackkel és kész. Ennyi. Nincs resteal mert aki emelt 3-4BB-t az a maradék 35BB-t már simán betolja bármilyen párral bármilyen egybefüggővel és bármilyen Ax-el ami megint csak azt jelenit, hogy csak lappal emelsz vissza, és drkkolsz h ne jó lap legyen nála, mert lejjebb kell raknod a preflop 3bet range-ed. Jó szar ez :/

Közbe egyre égetőbb a szükségem a kocsira. Már megvan a vizsga időpont is az is csak idő kérdése. Mert kezdenek fish mentesedni a helyek, és el kell kezdeni keresni az ideális játékot(és itt főleg az ideális tét nagyságáról beszélek), ahhoz meg utazni kell... ez konkrétan úgy néz ki, hogy egy helyet ha felkapnak akkor kis időn belül megjelenik az összes aki a fisheket le akarja húzni. Szerencsére omahán jellemzőbb mint holdembe. Rá kell állnom agyba is, hogy regularok ellen játszak, meg kell fejtenem, hogy melyik játszik anti fish játékot str8forward pókerrel, és melyik az amelyik variálja is. Átállok nem gáz.

Amúgy tényleg szánalmas. Meséltem már h ugyan az a 7 regular pöcs tolja az omahát. Ott ülnek megint mint a tök, amikor bejön egy vietnámi, oda ül egy üres asztalhoz egy stackel, hogy omaházni akar, és most nem használok költői túlzást, nem nagyzolom el a képet. A másik asztaltól rohantak!!! oda ezek a hülyék, hogy játszhassanak vele, fellökték egymást majdnem, és az szopta be a végén aki lassú volt....röhej. Nemtom mennyire érzitek át a szánalmasságát a helyzetnek. Bejön egy hal, és ráveti magát 8 ember. No com.

Közbe szoktatom magam vissza finoman az online játékhoz. Azért is tolom a tourokat, és kis kis cg-t is néha. De elegem van mert pkr-en még mindig ugyan azok az emberek játszanak és tényleg mindegyik ebből akar megélni, és neten a megélhetési playerek ellen sokkal kevesebbet tudsz csinálni mint élőbe, mert ők megtanulták mixelni a játékot általában. Szal kéne keresnem valami helyet majd neten. Live meg ha lesz kocsim nem lesz para, mert a fish gamét bármikor fel tudom keresni majd, és ha olyan a hangulatom felveszem majd a kesztyűt a regularokkal is.