2011. szeptember 30., péntek

Mester ötös

Penta win.

Csináltam egy 5 napos nyerőt. Kint voltunk 5 napig és mind az ötben nyertem. Nem túl sokat mondjuk, de avg 120€ re kijött. Poén :P Kövi cél a mester tizes.

Volt egy pár fuck upom. Vagyis egy, meg ma egy "shit happened"

Touron elindultam mert annyira szar volt a CG hogy beültem 25ös-re. Amúgy is over lay-es volt.

12 lettem ami itm 2. lépcsője volt. Végig laphalál szokásos touros cucc. ITm ig volt 3 db TT-m és ennyi. 0 prémium pár 0 közepes pár 0 AQ AK AJ XD Vicces volt.

Aztán itm ben egy AK amivel buktam QJ ellen, meg egy amivel vittem a vakokat. Végül hibáztam egyet és ki is estem. 34s el emeltem D ről sb rámtolta dobtam. Kövi hand rögtön. Amúgy 220k stack 12k vakok. CO-ról emelek ATs el ugyan az megint all in. Csak most insta. Tudhattam volna amúgy is, hogy geci erős, de elkapkodtam a döntést és megadtam. Amúgy is fold lett volna ha nem fast all in :S Meh. AA ja volt.

A regekről. ANnyira viccesek. Mindegyiket ismerem asszem. Nem érzem azt, hogy edge-ük lenne rajtam, sőt elég sokon nagyon érzem, hogy baromi nagy előnyöm van velük szemben, és azt is, hogy fogalmuk sincs róla. (és nem azért van edgem mert csak nutssal játszok, mert nem, és ha csak avval akkor nem lenne előnyöm mert azonnal levágnák)
Ma is volt egy fucked up party. JTs el sikerült floppot néznem 8-10 körülért. Negyven valamennyi volt a pot vagy 4 v 5 way. Flop 23J két kör. Nálam 0 kör.Elcsekkelem ahogy mindenki, ekkora a reg bet 40. Azonnal úgy gondoltam hogy flush draw. Néztem amúgy is a játékát és állandóan bemondtam, mikor draw mikor pár, mikor erősebb (ez is egy érdekes táma, hogy egyes embereknél mennyire tudom mindig, hogy milyük van a semmiből...ilyen volt másik regnál flop 89T rain callol 3. nak egy 10 es hívást és azonnal bemondtam hogy QJ! Semmi más. Egyrészt éreztem, másrészt logikus dolgok jelentős részét is a QJ tette ki na mind1 eccer kifejtem ezt) Szal úgy gondoltam, hogy setet nem így tolna, meg azt is, hogy QJ-t se KJ meg AJ vel meg emelt volna hátulról rég egy egészségesebbet. Tehát megadtam, és látszott is, hogy a többi dobni fog. Turn T. Csekkelek, hív 70 et. Itt már tuti volt hogy nincs semmilye (és ha véletlen fölé párja lenne (ami kizárt) akkor is lejavultam. Vagy a JK AJ-t). All in toltam 180 (ha draw-ja is van akkor is lefeleztem így az oddsát ugye) megadta river flush... tök gay.

És annyit hibázik ellenem. Volt már, hogy le 3 outolt. AQ val calloltam mert tudom, hogy szeret 100€ körüli stackel tiltből SB ről all ineket tologatni szar ászokkal (A3 volt) Tök gáz. És van kb 5-6 reg akiknek mind van 1 vagy több hatalmas hibája ami idővel rengeteg pénz fog nekem hozni.

Nagyon kivi vagyok, hogy hosszú távon mennyi fog kijönni. Nagyon magabiztos vagyok, és nagyon jól is megy.