2009. július 1., szerda

Tourz + hó vége

Hát ahogy írtam volt 3 rossz szessönöm, azon faragtam kicsit hogy ne legyen annyira minusz de csodát nem lehetett tenni, viszont nagyon megacélozta a játékomat és beélesített kegyetlenül.

A hónapban sikerült megtalálni a tournimat a PS-en meg azokat amik jók nekem. 1300$-t touroztam neten. 450 jött vissza belőle.

Ma is toltam a fav touromat a 22 1R1A-t. Közbe 2 sessiön CG még ITM előtt. Egyik nl200 on ott majdnem 1 beülő plusz. Aztán nl100 on ami volt mind el is ment. 1 AA-t mákoltak le meg 2 setet totál halál lyuksorral pl :) Aztán kiléptem.

Közbe tour ITM lett lassan. 700 induló. Lett véve rebuy meg add on is. Szedegettem magam. Buborék palybe le3outoltak 1x meg egy rossz move-om is volt, nem túl sokért persze.


ITM megyegetet. Nem emlékszem igazán semmi olyan szitura mikor bent lett volna az összes pénzem eddig. Aztán szűkültünk. Elkezdtem FT-re játszani. Volt 1 nagyon nagy mákom. Amikor T6o val emeltem ez volt első és egyetlen, open all in, mert minden handbe restealelték az emelést és BB beton volt. BB talált egy KK-t és megadta, és lemákoltam flop T turn T vel. 24 embernél volt ez. top 3 ba kerültem evvel amúgy 12-14 körül voltam.

FT előtt sikerült magam megtartani meg kicsit feljebb szedni. FT lett.

1 csóka mákolta be az egészet. első kieső AK vs AQ Q póker. Aztán volt még 1 póker. na szal a tudatlan arc 7nél CL volt, minden betolása max 3 out volt egyet leszámítva talán, de az se tuti. 7en voltunk baromi sokáig. CL mögöttem ült 2vel. nekünk 200-700k neki 2,5misi. Ejtegette az embereket mákolt ormótlan. Egy ss bekattant a végén és elfoldolta a stackjét mikor megtört a jég a 7 főnél. Aztán 5en voltunk baromi sok play után, és tratottam magam restealekkel. volt egy KK-m meg talán egy AK meg egy AJ és kész. 1 AA a tour alatt set nuku. Na mind1.

tehát 5 ember AQ ss épp all in van 1/3 vakkal (mert elfoldolta ennyiért előtte mikor betolt kb 10BB-t) AQ 1 uutg limp, én emeltem 3v 4x-et. Adta a limper.FLop xxA. Rámkúrta 250k-t adtam maradt még 2-300k-m. AT-je volt kitartottam. 1 misi

Aztán MR mák kimákolta az egyetlen ellenfelem és hirtelen HU-volt. A9 el betoltam ellene 900k vs 3,8k. Adta A5-el. Floppon flösdraw-ja volt. Riverre backdoor sora lett.

Nem haragszom rá, mert ő mákolt ki mindenkit és ilyen genge lapokkal esélyem se lett volna kiejteni bárkit, csak fenttartani magam life supporton.

Jó volt :) Köszi Viki, Zoli, Atka, és Netes Pisti :)
Kár, hogy Andris Törökbe mereszti a tökét, mer ttuti itt lett volna :P

Jah: