2013. február 3., vasárnap

Almost there

Csinálom ugye ezt a tisztító kúrát. Csak víz és barna rizs. Volt 2 opcióm. Az egyik 10 napos, a másik 20 napo,s (az az igazi) Én a 2. at választottam. Viszont ez az egész kúra, ami nekem egy kínszenvedés mert imádok enni, nagyon beszürkített, emellé jött tökéletesen időzítve a vesztő széria is és tök szar minden.

Végül is megfőztem az utolsó adag kajámat ma. A terv, hogy 17-18. napnál abba hagyoom mert túlságosan depressing a helyzet és baromi sokat segítene ha vége lenne már. Aktívan hiszem, hogy a szervezetem méregtelenítése és a pókeres balszerencse hasonló méregtelenítés, ahol a balszerencsét ürítem ki magamból. Nem is mentem tegnap játszani live, mert nagyon rossz feelingem volt. Toltam egy 50es satelitet itm előtt kihullottam sajna. Elég is volt arra a napra. Ma tolok neten törniket. Várom, hogy elfogjon az utolsó nagy adag kajám és vissza térhessek az élők sorába.

Ennyi kb. A remény mindig megvan, csak nagyon kevés már az akarat erő. Én még ilyet nem csináltam és az időzítés baromi szar. meg közbe albérletet is kell keresni, megy itthon a cirkusz néha szal nagyon mély ponton volt minden az utóbbi 2 hétbe. De ennek nemsokára vége már!